Home » News » Kolonie Nampa Loro Telly Anugrah kanggo Kampanye Iklan Vertikal Porsche
Kampanye Porsche - Vertical Ad - Pemenang Telly Award / Kolonie

Kolonie Nampa Loro Telly Anugrah kanggo Kampanye Iklan Vertikal Porsche


AlertMe

Pendekatan Terusake lan Kapabilitas Layanan Lengkap Divisi Media Sosial Berbasis Perusahaan ing Chicago Entuk Ngalahake Tim Perak Menehi 'Nggunakake Format Vertikal' & 'Creative Editing' ing 40th taunan Telly Awards

Pakaryan Kolonie ing kampanye pariwara vertikal Porsche, 'Curves,' diakoni dening Telly Awards taun iki kanthi menang perak ing kategori Media Sosial kanggo 'Panganggone Format Vertikal' uga 'Editing Kreatif.' Direktur Media Sosial lan postproduksi ing Chicago, Jimmy Helm lan Direktur Kreatif Jennifer Moody, kerja sama karo Cramer-Krasselt ing proyek kasebut.

Helm lan Moody diwenehake skrip lan kolam sikil 16 × 9 lan mlayu nganggo. Dheweke teka karo sawetara video cekak sing nyurung wates ngluwihi pendekatan grafis sing sadurunge ditindakake Porsche ing ruang media sosial. Tim desain kasebut nggawe crita visual sing menarik sing njaga estetika merek paling dhuwur.

"Pancen bekerjasama karo kreatifitas agensi," ujare Helm. "John Doessel lan John McKenzie tenan ngrasakake ide babagan konten sing bisa katon ing ruang vertikal lan ngandelake pangerten lan kemampuan kanggo ngrancang konten media sosial sing unik lan ngrangsang. Dheweke menehi kesempatan kanggo Jennifer lan nindakake konten sing paling apik, yaiku nggawe konten sing bisa dieling-eling ing kabeh platform, lan menehi kampanye media sosial sing sukses lan menang kanggo Porsche. "

James Helm, Direktur Media Sosial, Kolonie / Chicago

"Bangunan konten sing didorong desain sing nyritakake crita visual ing media sosial sing cendhak mbutuhake pendekatan lan cara mikir sing beda banget karo nggawe unsur desain kanggo komersial," ujare Mary Caddy. "Sampeyan kudu mbuwang kabeh sing sampeyan ngerti babagan crita siaran metu jendela lan mikir ing njaba kothak kanggo ngrancang konten sing paling migunani kanggo saben platform.

"Kita ndeleng pesen saben klien saka perspektif seger lan fokus nggawe konsep sing njupuk kesempatan maksimal kesempatan sing disedhiyakake dening media sosial," ujare Helm. "Keahlian tim sing makarya ing genre iki ngidini kita terus-terusan ngirim konten inovatif sing nyambung karo target pasar klien. Nyedhiyakake level layanan iki wis ngadegake Kolonie minangka sumber daya kanggo kerja media sosial sing saya akeh. "

Tim Kolonie nggunakake Adobe Premiere kanggo nyunting, Adobe Sawise Efek kanggo desain gerakan lan Flame kanggo VFX.

Babagan: Kolonie:
The Colonie yaiku editorial kreatif sing berpusat ing Chicago, desain gerakan, efek visual, lan omah finansial kanthi pendekatan layanan lengkap kanggo nggawe siaran lan konten digital sing melu, entertain, informs, lan mindhah pamirsa. Klien nasional lan global, kayata Porsche, McDonald's, Facebook, Samsung, Estee Lauder, Nintendo, Gillette, WalMart lan PepsiCo., Mung sawetara merek sing njaluk tim taliti kolaborasi perusahaan kanggo ngirim crita visual sing nggumunake sing mundhak Pengalaman para pamirsa lan nyambung menyang merek dheweke ing pirang-pirang platform.

KREDIT
Produk: Porsche
Judul: 'Kuruk'
Genre: Media Sosial
Penghargaan Telly: Video sosial: Panganggone Format Vertikal - Winner Perak
Video sosial: Editing - Pemenang Perak

Agen / Klien: Cramer-Krasselt
Direktur Seni Senior: John McKenzie
Copywriter Senior: John Doessel
Produser Associate: Kristin Vayda

Desain + Perusahaan editorial: Kolonie, Chicago
Sutradara / Direktur Media Sosial: Jimmy Helm
Direktur kreatif: Jennifer Moody
Produser Eksekutif: Mary Caddy
Desainer Grafis Gerak: Jeff Borowiak


AlertMe
Nutup GALLERY
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake
Ora ana video sing bisa ditemokake