Home » News » FilmLight nampilake Warna On Stage ing IBC2019

FilmLight nampilake Warna On Stage ing IBC2019


AlertMe

Program gratis berkembang nganti rong dina kanggo menehi kesempatan luwih akeh kanggo ndeleng para pemimpin industri ing finansial nduduhake karyawan kasebut

LONDON - 13 Agustus 2019: Ing IBC taun iki, FilmLight (ngadeg #7.A45) yaiku hosting seri seminar rong dina gratis, Colour On Stage, ing 14-15 September 2019. Acara kasebut menehi kesempatan kanggo para pengunjung kanggo melu presentasi langsung lan diskusi karo colourist lan profesional kreatif liyane ing puncak kerajinane.

Saka sumunar ing ekosistem FilmLight BLG ing VFX, dadi peran colourist saiki, kanggo ngerti manajemen warna lan alat grading generasi sabanjure - acara iki mbantu pandhuan para pamiarsa liwat kesempatan lan tantangan finishing modern lan kiriman warna.

"Warna ing Stage nawakake platform sing apik kanggo ngrungokake interaksi nyata antarane colourists, direktur lan cinematographers," ujare Alex Gascoigne, Colourist ing Technicolor lan salah sawijining presenter taun iki. "Utamane babagan prodhuksi studio gedhe, proyek bisa ditindakake pirang-pirang wulan lan ndherek tim kreatif lan kompleks kerja kolaboratif - iki minangka kasempatan kanggo ngerteni babagan tantangan sing melu pertunjukan gedhe lan demystifikasi sawetara sing luwih misterius. wilayah ing proses kirim. "

Asli dianakake minangka acara sedina ing IBC2018 lan NAB2019, Colour On Stage wis ditambahi loro amarga popularitas lan supaya bisa nyedhiyakake sesi kanggo para seniman ing saindenging pipa produksi lan postingan warna. Program IBC taun iki kalebu colourist saka siaran, film lan iklan, uga DIT, editor, seniman VFX lan pengawas produksi produksi.

Nganti saiki, sorotan program kalebu:

• Nggawe tampilan unik kanggo 'Mindhunter' Season 2
Gabung karo colourist Eric Weidt nalika ngomong babagan kolaborasi karo direktur David Fincher - saka netepake aliran kerja kanggo nggawe tampilan lan aran 'Mindhunter'. Eric bakal ngilangi adegan lan mbukak rincian warna saka thriller kejahatan sing dikuasai.

• Kolaborasi nyata-wektu ing drama terus paling dawa ing donya, ITV Studios '' Coronation Street
Ngapikake proses produksi lan nambah gambar kanthi alur kerja tanpa render, kanthi Colourist Stephen Edwards, Penyunting Akhir Tom Chittenden lan Kepala Pengeluaran Pos David Williams.

• Nggolek mbesuk: Nggawe warna kanggo seri TV 'Black Mirror'
Colourist Alex Gascoigne saka Technicolor nerangake babagan proses konco 'Black Mirror', kalebu episode interaksi Bandersnatch lan 5 paling anyar.

• Bollywood: Donya Werna
Delve menyang industri film India karo CV Rao, Manager Umum Teknis ing Annapurna Studios ing Hyderabad. Ing ceramah iki, CV bakal ngrembug babagan grading lan warna minangka conto saka film hit, 'Baahubali 2: Kesimpulan'.

• Pasukan gabung: Nguatake VFX lan rampung karo alur kerja BLG
Mathieu Leclercq, Head of Post-Production at Mikros Image in Paris, is joined by Colourist Sebastian Mingam and VFX Supervisor Franck Lambertz to showcase their collaboration on recent projects.

• Ngramut tampilan DOP kreatif saka set to post
Ketemu karo Teknisi Imaging Digital Perancis, Karine Feuillard ADIT, sing makarya ing film Luc Besson paling anyar 'Anna' uga seri TV 'The Marvelous Mrs Maisel', lan FilmLight Workflow Specialist Matthieu Straub.

• Piranti manajemen warna lan alat anyar kanggo nggawe kiriman luwih gampang
Jelajahi pangembangan Baselight paling anyar lan mbesuk, kalebu fitur fitur sing ngarahake kanggo nyampurnakake kiriman kanggo teknologi anyar kayata HDR. Kanthi FilmLight's Martin Tlaskal, Daniele Siragusano lan Andy Minuth.

Werna Ing Panggung bakal njupuk papan ing ruangan D201 ing lantai nomer loro Elicium
Pusat (mlebu D), cedhak Hall 13. Acara bebas kanggo rawuh nanging spasi diwatesi; pendaptaran advance dibutuhake kanggo ngamanake papan. Rincian pandhaptar bisa ditemokake ing kene: www.filmlight.ltd.uk/ibc2019colouronstage

Pengunjung ing IBC2019 (Amsterdam, 13 – 17 September) uga bisa ngalami pipa warna lengkap FilmLight - kalebu Baselight ONE lan DUA, Edisi Baselight kanggo Bisa uga, NUKE lan Flame, Daylight lan panel kontrol Blackboard Classic anyar - ing 7.A45.

###

Prakawis FilmLight
FilmLight ngembangake sistem grading warna sing unik, aplikasi pangolahan gambar lan piranti alur kerja sing ngganti film lan video pasca produksi lan nyetel standar anyar kanggo kualitas, keandalan lan kinerja. Metode operasi metadata sing dirancang dening perusahaan nggunakke produk kanthi piranti kreatif sing apik, saéngga para profesional kreatif bisa kerja ing ngarep revolusi media digital. Diadegaké ing 2002, bisnis inti FilmLight dipusatake ing inovasi, implementasine lan dhukungan saka sawijining produk-kalebu perusahaan-perusahaan produksi, Baselight, Prelight lan Daylight, fasilitas pas produksi lan studio film / TV ing saindhenging donya. FilmLight bermarkas di London, ing ngendi riset, desain lan manufaktur wis dipusatake. Penjualan lan dhukungan ditindakake liwat pusat layanan regional lan mitra-mitra berkualitas ing saindenging donya. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.filmlight.ltd.uk


AlertMe