Home » Nggawe konten » Audio » VFX Legion Nggawe Kesan Visual Kanggo 'MA,' Film Horor
VFX Legion Nggawe FX kanggo 'MA'

VFX Legion Nggawe Kesan Visual Kanggo 'MA,' Film Horor


AlertMe

VFX Legion Nggawe FX kanggo 'MA'

VFX Legion anyar-anyar iki dibungkus karya 'MA,' Blumhouse Productions 'anyar film horor psikologis, sing kabuka ing bioskop ing Mei 31st. Studio sing menehi penghargaan nyebabake pengalaman perusahaan kanthi digital mutilasi lan eviscerating karakter lan nambahake rekaman praktis kanggo nggawe macem-macem efek visual photorealist sing ndadekake impact visceral saka sawetara film paling nggumun lan adegan suspenseful.

Film-film horor iku gerbang Legiun. Perusahaan berbasis LA / BC wis nyipta efek visual kanggo film-film pirang-pirang ing genre iki, kalebu film Blumhouse, kayata 'Sinister 2,' 'Insidious: Bab 3,' 'Ouija,' 'Amityville: The Awakening' lan rong film saka franchise 'Purge'.

Film paling anyar saka perusahaan prodhuksi, 'MA,' ngetung crita Sue Ann (pemenang Oscar Octavia Spencer,) wong wadon setengah tuwa sing manggon urip sing dhewekan. Dilecehke, dipoyoki, lan diuncalake ing sekolah menengah, traumas kepungkur iki ngobati obsesi kanthi 'pas ing.' Nalika bocah-bocah cilik sing nyedhaki umur dheweke njaluk dheweke tuku sawetara omben-omben, Sue Ann ndeleng kesempatan kanggo pungkasane nggawe kanca.

Nglumpukake ing persona ibu, dheweke entuk kapercayan para remaja, nyedhiyakake kahanan omah minangka aman kanggo pesta ngombé.
Ma banjur wiwit nyisipake dhéwé ing uripé, lan pesta lan nyenengake dadi ngipi elek nalika dheweke njupuk dendam kanggo kasangsaran sing ditindakake sadurungé.

(PERINGATAN: Ing ngisor iki ngemot spoiler plot!)

Minangka plot mbukak, protagonist ala saka kanca kanggo captor, tetep remaja dijupuk ing ruang bawah tanah minangka dheweke kanthi tenang arep nyiksa wong-wong mau. Sajrone adegan wengi, Ma ngresiki lambé bocah wadon bebarengan. A prostetik sing dipigunakaké kanggo pasuryan bisa didadekake rekaman praktis kanggo nangkep sandhangan kasebut, kanthi efek visual Legion nambahake aliran realisme sing nggegirisi kanggo tindake dheweke.

Pigura saka 'MA'

Ing dhadhane dodo bocah karo wesi abang-panas disebut para seniman nggawe uap lan kumelun sing digawé saka komputer saka kulit nalika wesi nggawe kontak, uga daging wedhus sing garing lan cetha sing seger ditinggalake. Legiun sacara digital mbersihake pemandangan kasebut lan ngirimake urutan tembakan sing mulus nggambarake citra tiron kanthi tekstur lan aran rekaman live-action.

Efek visual didegake ing saindhenging adegan final film, sing nuduhake omah nempuh geni lan blaze akeh, pungkasane ngundhakake struktur. Tim seniman Legion nyiptakake geni CG kanthi skala lan ferocity kanggo amplop omah, layering ing asap, partikel, lan kobong bara menyang nambah tektur lan ambane.

"Pemandangan pungkasan menehi tantangan kreatif lan teknis paling gedhe," ujare Director VFX Legion Creative, James David Hattin. "Film kasebut nutup film kanthi nyopot tembakan sing dijupuk saka drone sing diawali jarak lan liwat omah sing ngatonake tampilan 360 sing ditibakake ing geni. Saliyané prodhuksi prodhuksi, sing ditarik dijupuk kanggo nyediakaké endhapan climatik supaya ora nyathet wong sing isih ana ing kono. "

Sadurunge + Sawise Pungkasan Fire-CG / VFX

Gerakan kamera asli ora stabil, saéngga Legion ditugasake kanthi nggawe dhasar direkam sutradara Tate Taylor babagan film final. Crafting urutan CG kanthi tampilan aerial panorama iki mbutuhake modhèl omah sing dibangun saka awal, banjur dibungkus inferno komputer.

"Tim kita ora on-set nalika njupuk, supaya kita ora duwe scan omah utawa spek detil kanggo bisa," tambah Hattin. "Iki nyedhiyakake jenis tantangan sing ndadekake pipa remot Legion ora pantes. Ngetikake kemampuan kita minangka unit tunggal kanthi kolektif global perusahaan, kita ngrampungake para pembangun model master lan CG Artist, Mark Hennessy-Barrett, sing berbasis ing London. "

Nggawe jadwal sing nyenengake mung karo foto pinggir sing ditindakake dening drone, lan dawane tingkat mata saka film kasebut minangka referensi visual, Mark dibangun 'destructible', tiron rinci omah saka ngisor. Sawise Hennessy-Barrett ngrampungake model, Legion bisa miwiti karya dinamika. Seniman sing nyenengake geni kasebut metu saka saben jendhela ing saben lantai, kobong lan mbakar struktur njaba, lan asap CG, bebarengan karo embers, lan rontog. Puteran akhir nggawe gerakan kamera nyapu, kanthi climaat pungkasan film kanthi tampilan overhead siji saka omah-omah horrors Ma sing dikonsumsi ing geni.

"Saka puluhan unsur CG sing digawe, sawetara geni sing diadopsi ing Houdini kanggo nutupi bagean-bagean atap sing durung cukup kanggo pindhah kamera kabeh," pangandikane Kepala Produksi Legion, Nate Smalley. "We milih milih ukuran rekaman saka perpustakaan ActionVFX. Lapisan unsur-unsur resolusi dhuwur menyang pamindhahan nyedhiyakake solusi efisien, ngamanake integritas tembakan, lan ndhelikake kita ing jadwal. "

"Tim Legion tansah bungah nalika kita diundang kanggo nggawe efek visual kanggo film Blumhouse, lan 'MA' ora liya," ujare Hattin. "We rejekine duwe kesempatan kanggo nggarap maneh lan bangga karo seniman kita kanggo nantang saben tantangan sing 'MA' diwenehake. '

Campuran peralatan lan piranti lunak sing digunakake kanggo nggawé VFX kanggo 'MA' kalebu, Redshift kanggo nampilake CG shots, Maya kanggo animasi, lan Houdini kanggo simulasi, bebarengan karo teknologi milik Legiun dhewe.

TENTANG LEGION VFX:

Adhedhasar Burbank lan British Columbia, VFX Legion mrodhuksi maneka pameran televisi lan fitur film episodik kanthi efek visual berkualitas tinggi sing entuk manfaat saka saben anggaran. Diluncurake ing 2013 kanthi pipa perintis ing inti, Founder, CD, Senior Visual Effects Supervisor, James David Hattin, lan tim manajemen veteran studio, staf pendukung, lan kolektif 80 + artis trampil VFX bisa dadi unit tunggal, nantang tantangan ngowahi babagan efek visual sing inovatif kanggo pirang-pirang proyek kanthi jumlah sing ditembak dhuwur lan tenggat wektu sing sithik.

Karya Legion kalebu serial TV, kayata 'Cara Miwiti Mungsuh karo Pembunuhan,' 'Sekretaris Madam,' '' Skandal, 'Suits,' 'El Chapo,' 'Candy Candy,' 'Revolusi,' 'Gone' jeneng sawetara. 'Hardcore Henry,' '2 Jiwa,' 'The Purge: Taun Pemilihan' lan 'The Purge: Anarki' kalebu ing kridit film studio. Hubungi kanggo informasi luwih lengkap babagan VFX Legion lan layanan-layanan kasebut: , [Email protected], 818.736.5855.

CREDITS:

TITLE: 'MA'
GENRE: Fitur Film
RELEASE DATE :: May 31, 2019

COMPANY PRODUKSI:
Blumhouse Productions

VISUAL EFFECTS COMPANY: VFX Legion LA / BC
Visual Effects Supervisor: James David Hattin
Visual Effect Producer: Nate Smalley
Koordinator Efek Visual: Matthew Noren, Lexi Sloan
Pengawas CG: Rommel S. Calderon
CG Artists: Eric Ebling
Artis / Model CG: Mark Hennessy-Barrett
Tracker / Matchmover: Ruy Delgado
Compositors: Nick Guth, Allan Torp Jensen, Christopher Klassen, John R. McConnell, Brad Moylan, Milton Muller, Eugen Olsen, Kevin Shawley, Dan Short


AlertMe