Home » Pangiriman isi » LTN Global ngasilake produksi interaktif ing Konvensyen Nasional Demokrat 2020

LTN Global ngasilake produksi interaktif ing Konvensyen Nasional Demokrat 2020


AlertMe

COLUMBIA, Md. - 21 Agustus 2020 - LTN® Global, pimpinan industri ing teknologi media transformatif lan solusi jaringan transportasi video minangka mitra produksi interaktif resmi Konvensyen Nasional Demokrat (DNC), sing digelar minggu iki ing Milwaukee, Wisconsin.

Minangka mitra produksi interaktif resmi, solusi LTN digunakake kanggo nggabungake feed peserta pamirsa dadi pengalaman video live dinamis. Acara virtual kasebut ndadekake para peserta nggabungake ing salah sawijining wektu sing paling kritis ing sejarah Amerika.

Konvensi Nasional Demokrat ndeleng perwakilan Partai Demokrat kanthi resmi nyalonake Joe Biden lan Kamala Harris minangka calon pemilihan presiden Amerika Serikat ing 2020.

Live Video Cloud (LVC) LTN ngaktifake akeh aliran live sing dijupuk saka peserta ing saindenging negara sadurunge disebar menyang layar LED onstage gedhe lan produksi udara online kanggo saluran kalebu media sosial. LVC minangka konsol kontrol media-kapasitas dhuwur saka LTN Command. Iki minangka salah sawijining teknologi inti sing digunakake DNC kanggo nggawe Konvensi 2020 kanthi warna, dinamis lan melu.

"Teknologi LTN Global ngaktifake kita kalebu reaksi para pamirsa, sanajan ora bisa kumpul kanthi pribadi," ujare Andrew Binns, Kepala Operating Officer, Komite Konvénsi Nasional Demokrat 2020. "Nggawe produksi virtual tegese kita bisa melu urip karo akeh wong sing durung nate bisa teka ing Konvensi kanthi pribadi. Kita bisa nyakup akeh wong ing saindenging negara kanthi acara bersejarah, "

LVC nyedhiyakake DNC kanthi kapabilitas video live, routing, lan distribusi tanpa wates. Kanthi nggunakake kekuwatan awan, LVC ngaktifake presenter lan pamirsa remot digabung kanthi lancar kanggo nggawe pengalaman dadi bagian saka acara langsung.

"Ing kahanan sing tantangan kanggo saben wong, LTN ngaktifake Demokrat nggawa konvensi kanggo para pemangku, peserta lan pamirsa kanthi luwih kuat tinimbang sadurunge," ujare Malik Khan, Ketua Eksekutif LTN lan Co-Founder. "Nganggo solusi basis awan awan inovatif, DNC wis nemtokake prioritas kanggo acara mbesuk ora ana format, tema utawa lokasi geografis."

Ing tengah pandemi global, LTN terus nggawe solusi produksi jarak jauh inovatif, nggarap pirang-pirang acara lan acara kanggo mesthekake para pelanggan bisa nggayuh pamirsa kanthi preduli ana watesan lokal. Konvensi Nasional Demokratik 2020 minangka salah sawijining acara paling gedhe sing ditindakake LTN nganti saiki. Kemitraan kasebut ndadekake LVC LTN nggabungake atusan konstituen, peserta lan anggota pamirsa ing lingkungan virtual sing padha.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!