Home » 2018 NAB Show » Nelpon Kabeh NAB Show Foodies: Restoran Las Vegas! #NABShow @NABShow

Nelpon Kabeh NAB Show Foodies: Restoran Las Vegas! #NABShow @NABShow


AlertMe

Amarga sampeyan secara harfiah kudu umur 21 kanggo malah ambegan ing Las Vegas, kita wis milih 21 saka papan sing paling apik (sebilangan "papan lokal" mung, sing ora digayuh para turis) kanggo nemokake gandum sing paling apik kasedhiya! Pikirane, ora kabeh wong sing seneng karo kabeh papan, nanging aku wis nemokake pengalaman sing manggoni saben-saben! Kabeh sing dakkandhakake yaiku - ing dalan menyang NAB, mandheg lan rasakake sandwic! Ing ngisor iki pilihan sing enak:

TAO Restaurant (3377 S Las Vegas Blvd, #702-388-8338) Ngunjungi situs web

Saben taun saiki, aku mbuwang acara cilik kanggo kanca cedhak, kulawarga lan kru ing restoran TAO. Paling taun kepungkur, aku mutusake supaya server njupuk kabeh nedha bengi ing tangane dhewe. Kita rampung kanthi nyenengake limang kursus mangan kanthi macem-macem panganan. Jeblugan! Prakawis 10 saka kita padha ana ... Bisa uga menehi saran Salmon Ginger Glazed Madu? Kombinasi saka Shiitake Mushrooms & Lotus Root apa sing ditindakake kanggo aku! Ing 60,000 kothak, multi-crita "Asia City" omahé restoran, fasilitas pésta, pésta, ruangan wengi lan pantai - Vegas kudu SAIKI !!!

Layar Dijupuk 2016-03-09 ing 11.26.00 PMLotus saka Siam (953 E. Sahara Ave. Ste. A5 #702-735-3033) Ngunjungi situs web

Aku wis mrene MANY kaping pirang-pirang karo kanca-kanca saka Teknologi Facilis. Masakan Thai Lor KILLER! Bebek garing ... udang udang jero ... menu lengkap ora mung bakal kaget, nanging uga bakal nggawe tugas sing meh ora mungkin! Nerangake minangka restoran ibu-lan-pop - nanging mesthi jeblug lan sampeyan bisa njagani MANY wong ing meja sing padha. Lan oh - dheweke duwe WAS! Kabeh macem-macem panganan lan anggur sing beda-beda nerangake nerangake apa sebabe aku sering mrene - tanpa mangan panganan sing padha karo kaping pindho.

Aria CarboneCarbone Italia Restaurant (3730 S Las Vegas Blvd. #877-230-2742) Ngunjungi situs web

Dumunung ing Aria Hotel & Casino, Carbone Italian Restaurant ngladeni panganan klasik klasik kanthi becik. Bar lengkap nglengkapi masakan sing ana ing wayah awan lan staf ngenteni apik banget kanggo pengalaman kasebut. Properti kasebut milih kanthi becik nalika mutusake kalebu restoran sing ora berprestasi lan nyaman, durung elegan iki. Lobster Fra Diavolo dadi conto, nanging aku ngarepake ora kurang.

Chengdu Rasa (3950 Schiff Dr. #702-437-7888) Ngunjungi situs webChengdu

Chengdu Taste nawakake masakan Sichuan. Rasa kasebut mung katon kabisat lan ujar: mangan aku! (Ora ngono). Panganan Cina paling apik sing dakkoleh ing njaba China. Aku duwe daging bang, diced terwelu karo saus rahasia adhine. Aku njajal Mao Chi nanging rada pedhes kanggo aku. Staff Bold Flavors & Friendly.

Entuk MR CHOWPak Chow (3570 S Las Vegas Blvd. #702-731-7888) Ngunjungi situs web

Dumunung ing Caesar, Pak Chow duwe masakan masakan ala Beijing. Chow, elegan lan apik banget, Pak Chow mung menehi gaya. Struktur seluler sing ditundha saka langit-langit lan surem kanthi ngindhari lan ngowahi warna warna alus nyedhiyakake suasana tambahan. Layanan apik banget; restoran kasebut jelas nduwe arah kanggo nglayani klompok ukuran kulawarga utawa luwih gedhe, nanging. Nedha bengi tunggal wis tangi. Tandha tandha, bebek Beijing, pancen apik tenan. Dheweke uga-padha narik mie dhewe-dhewe. Iku panggonan sing nyenengake kanggo mangan - nggawa kanca!

Mie Bar Bar (5288 Spring Mountain Rd. #702-750-9898) Ngunjungi situs webViet_Noodle_Bar_8-25-2015.0.0

Viet Noodle Bar minangka restoran Vietnam sing terbuka lan wiyar. Sing njupuk ing sajian tradisional Bahn Bao (roti sing dibentuk nganggo bal kanthi daging, bawang, endhog, endhog, jamur, lan macem-macem sayuran) yaiku "Banh Bao Bo Xao" ing kasus iki, daging lan sayuran ing njero rib-Mripat lan nglakoake-goreng. Entuk éca sing paling murah regane mung regane 8! Sup mie (Pho) iki cukup enak lan uga nawakake brisket, flank, flank fat, tripe, tendon utawa langka minangka pilihan daging. Aku nyambut gawe gemeter kanggo nyoba Soda Sua Hot Ga (Vietnam Egg Soda) lan palet sing apik banget nanging diakoni barat diganjar nganggo jinis es krim / custardy sing aneh banget. Dheweke duwe menu sing dawa karo sawetara pilihan vegetarian, uga pilihan sawetara omben-omben sing apik.

Yui_Edomae_Sushi.0.0Yui Edomae (3460 Arville St. #702-202-2408) Ngunjungi situs web

Ora gampang ditemokake, Yui Edomae minangka restoran sushi anyar sing tiwas ing dalan utama. Iki nampilake layanan omotenashi (layanan Jepang - yaiku, anget, ngormati, lan menehi perhatian marang rinci.) Kaya kabeh restoran sushi, dheweke duwe spesialis ing bagean Umami (gurih) saka limang rasa dhasar. Aku duwe Ikura (sing asring ditemokake asin banget, nanging mung sampurna ing kene), Aoyagi (Orange clam) sing uga sampurna - lembut lan manis mung cokotan sing tepat, lan sawetara Uni (segara Urchin) - iku iku entheng, manis lan wangi. Yen sampeyan seneng swasana, panganan seger (kanthi modal F), priksa!

Flock & Fowl (380 W Sahara Ave. # 626-616-6632) Ngunjungi situs webFlock & Fowl

Flock & Fowl ngladeni Nasi Ayam Hainanese, utawa kanthi macem-macem jinis panganan basis ayam. Regane tetep nganggo restoran panganan cepet. Sayap pitik (Caramel-Bawang Putih), lan sawetara pilihan liyane ing menu. Ora enak, utamane kanggo rega. Aku rumangsa bakal dadi kaya panganan paling larang nalika nutupi Broadcast: ASIA mengko taun iki…

Fukuburger_9-9-2015.0FukuBurger (3439 S Jones Blvd. # 702-776-8928) Ngunjungi situs web

Fukuburger nampilake burger Amerika Jepang - "Tokyo twist" ing masakan kabeh wong Amerika. Restoran kasebut ana ing toko lan truk panganan sing ngunjungi macem-macem acara lan lokasi ing sekitar Vegas. Aku menehi jempol Asia Fusion loro sawise nyampel sawetara burger. Bosen karo burger? Cukup nambah budaya liyane kanggo sampeyan lan bakal nambah semangat sampeyan karo mangan saben dinten!

Soho SushiBurrito (2600 W Sahara Ave no.115 #702-778-2525) Ngunjungi situs webSoho SushiBurrito

Soho SushiBurrito nampilake campuran rasa rong budaya sing tuwuh ing Las Vegas, California, Colorado lan Utah - masakan Meksiko lan Jepang. Kutha Meksiko ketemu Tokyo kanthi cepet mangan! Ora mung Chef John Chien Lee, nggawa pengalaman kuliner sajrone rong puluh taun, nanging uga nggawa dosis tanggung jawab lingkungan. Pengalaman mangan sing aman kanggo planet lan nyenengake ilat! Janet West kita kudu nyoba iki!

Cafe Hong KongCafé Hong Kong (3325 Las Vegas Blvd. S. #702-607-2220) Ngunjungi situs web

Café Hong Kong nawakake campuran unik Timur lan Kulon ing salah sawijining Café sing apik ing Palazzo Resort Hotel ing lantai casino. Aku menehi conto loro sajian tandatangane - weteng daging babi panggang Macau, lan sup mie King Seafood Vietnam. Aku ora ngramut, dadi aku bakal ngomong yen panganan kasebut 'apik banget.' Pelayan saya luar biasa, banget ... Apik banget.

Kame Omakase (7331 W Lake Mead Blvd. #702- 562-8668) Ngunjungi situs webYummi Grill

Kame minangka restoran Sushi sing minangka ekspansi / tambahan saka restoran Yummi Grill Sushi sing wis ana. Chef Eric Kim nggawa sampeyan ing wisata sing nyenengake liwat segara kanthi panganan laut sing unik, seger, lan apik banget. Aku mangan karo kanca sawetara lan kita menehi conto akeh sajian ... kabeh sing apik. Saben versi Nigiri sing aku coba luar biasa. Yen telapak sampeyan ora ana regane ing sagara laut, sampeyan kudu mangan ing kene!

Chow_9-21-2015.0.0Chow (1020 Fremont St. #702-998-0574) Ngunjungi situs web

Ing Chow, Masakan Kidul nemoni masakan Asia. Nanging dudu Asia-fusion, nanging konsistensi podo. Dheweke banget nrima - ora ana bedane sampeyan; papan kasebut nggawe vokal 'saben wong pepadhamu'. Bukak awan nganti wolung dina. Dheweke mung nambah jendela takeout yen sampeyan kesusu.

J Gumbo (3565 S Pelangi Blvd. #702-269-5446) Ngunjungi situs webJ. Gumbo

J Gumbo's Creole & Cajun masak meh ora percaya aku kepiye diangkut menyang Louisiana. Dheweke mesthi menehi janji "Jiwa ing mangkuk." Gumbo lan Jambalaya kudu mati. Aku mbunderake pengalaman karo kopi chicory lan beignets panganan cuci mulut. Mangan kene - tenan!

Lo-Lo_s.0.0Pitik & Waffles Lo-Lo (2040 N Pelangi Blvd. # 702-483-4311) Ngunjungi situs web

Lo-Lo's Chicken & Waffles duwe panganan jiwa sing paling apik kanggo Vegas. Teh manis lan macem-macem Kool-Aid mesthi ditawani lan "gelombang mikro" dianggep tembung sing kotor ing kene. Restoran sing wiyar iki dikenal amarga munculna selebriti sing diulangi dening Charles Barkley, Shaquille O'Neal lan Muhammad Ali lan liya-liyane. Sing sajian tandhane yaiku pitik lan waffle sing paling apik sing wis tak rasakake. Ayamé apik banget, sampeyan bisa uga digodha kanggo dilat driji, tangan lan bisa uga sikut yen sampeyan mangan sing 'semangat' banget.

Rivea Las Vegas (3940 Las Vegas Blvd S. # 702-632-9500) Ngunjungi situs web

Rivea Las Vegas nglumpukake rasa Perancis lan Italia ing restoran sing indah ing ndhuwur Hotel Delano ing Mandalay Bay Casino sing nampilake pano sing apik bangetRivea_204-30-2014.0tampilan ramis Las Vegas. Plat kasebut sithik lan uga nuduhake 2 menyang piring 3 saben wong. Aku arep nyoba piring 3 beda supaya bisa entuk raos paling anyar saka kunjunganku, nanging salad Octopus apik banget, aku pungkasane duwe piring 2. Aku ngetutake kanthi zucotto (panganan segara, jajan lan es) kanggo panganan cuci mulut. Ebat! Dheweke duwe pirang-pirang dhaptar anggur sing kalebu anggur Prancis, Italia, lan AS.

Herringbone_12-20.0.0Herringbone Las Vegas (3730 Las Vegas Blvd S # 702-590-9898) Ngunjungi situs web

Herringbone nampilake panganan laut sing apik tenan sing sampeyan kudu percaya. Restoran iki diilhami dening masakan gisik ing California - yaiku Brian Malarkey (sawijining restoran Top Chef) nomer loro ing Vegas, ngganti Gold Lounge ing Aria. Makanan laut sing murni digabungake karo daging sing duwe tanggung jawab lokal kanggo ngurmati tema "iwak-daging-lapangan" kanthi kesalahane salah, diikuti karo loro lokasi adhine ing California. Chef Geno Bernardo kanthi ahli nggawa rasa, lan desain Chef Malarkey nggawa swasana.

Minus Lima (AKA- "The Ice Bar")

(Teluk Mandalay, 3930 Las Vegas Blvd South #702-740-5800) Ngunjungi situs web

(Venetian, 3377 Las Vegas Blvd South #702-293-3388) Ngunjungi situs web

Minus Lima nawakake pengalaman bar unik. Iki secara harfiah sing paling adhem kanggo aku! Suhu tetep ing -5 Celsius lan kabeh sing bisa digawe es digawe saka kursi es -our, kacamata, bar ... yminus5-1_1sampeyan njaluk gambar. Kasedhiya parka lan sarung tangan kasedhiya kanggo saben tamu nalika sampeyan mlebu. Saiki dheweke duwe lokasi ing papan 4: Vegas (Paling anyar ing Teluk Mandalay - alamat kadhaptar - lan liyane ing The Monte Carlo), New York, Orlando, lan Kepulauan Cayman. Arca es saka macem-macem macem-macem! Acara pribadi bisa dijadwalake kanggo milih salah sawijining seniman es kanggo ngukirake barang sing khusus - patung, struktur, logo perusahaan - apa wae. Iku papan sing adhem banget kanggo menehi presentasi… liyane

BONUS!

Cukup menyang Vegas kanggo menehi bonus ing telung papan liyane sing ora bisa ditinggalake dhaptar iki! Ana akeh liyane sing bisa dicritakake sing cocog kanggo dilebokake, nanging iki paling apik (miturut mratelakake panemume!) Mangkene bonus sampeyan:

Tacos El Gordo (1724 E. Charleston Blvd. #702-251-8226) Ngunjungi situs webTacos_el_Gordo_The_Strip.0.0

Masakan Mexico kanthi corak Tijuana, nduwe loro California lan telung lokasi Las Vegas (aku milih sing siji ing jalur kasebut, kaya sing paling aku ngerti!) Aku duwe Azteca Taco lan Fries ing kene. Fries duwe pilihan sampeyan saka daging sing enak ing amben goreng. Kabeh seger lan seger karo roso. Taco duwe kaktus paling apik sing wis daklakoni. Dheweke nampilake macem-macem taco lan limang piring khusus.

Rick's Rollin 'Kumelun BBQ & Tavern (725 Las Vegas Blvd S Ste 110 #702-462-9880) Ngunjungi situs webRick_s_Rollin_Smoke_BBQ ___ Tavern_9-29-2015.0.0

Rick's Rollin 'Smoke BBQ & Tavern minangka conto sing paling tepat kanggo apa sing dadi sendhi lan tavern BBQ. Kajaba iku, ana uga kasempatan yen sampeyan bakal nabrak sawetara lintang ing Pawn Stars Sejarah Sejarah! Toko Emas & Silver Pawn sing ditampilake ing seri kasebut yaiku sisih kidul kidul saka warung iki. Bar kasebut nduwe bir lokal 16 bir, lan uga campuran koktail kidul. Coba rusuk! Dheweke pancen luar biasa! Saus BBQ apik utawa luwih apik tinimbang saos krasan! Aku pengin dheweke mung botol lan adol uga. BBQ Rokok's Rokok's Rolling 'yaiku gabungan BBQ paling apik sing dakkarepake - luar biasa!

Kaendahan & Essex (3708 S Las Vegas Blvd, #702-737-0707) Ngunjungi situs web

Aja Paw Shop ing ngarep sampeyan ngapusi sampeyan! Iki minangka Speakeasy modern sing tenanan tenan dumunung ing hotel kosmopolitan ing pusat kutha. Ati-ati - iki dudu speakeasy mbahmu! Ombenan pembunuh ... nanging panganan sing luwih apik! Secara pribadi, aku nyaranake 34 oz. 40 Day-Day Tomahawk Ribeye steak, disuguhake karo saos tandatangan Kecantikan & Essex - salah siji hollandaise truffle ireng utawa bawang putih panggang ... loro-lorone paling dhuwur lan loro luhur! Kaya sing biyen dakkandhakake ana ing dina - yaiku dhengkul tawon!


Priksa manawa sampeyan ngrekrut minangka akeh panggonan kasebut, supaya bisa duwe Pengalaman Las Vegas / NAB paling apik! Muga-muga bisa ndeleng sampeyan ing NAB Show!


AlertMe
Tindakake kula

Ryan Salazar

Editor-In-Chief, Penerbit at Broadcast Beat Magazine, LLC.
Ryan miwiti makarya ing industri siaran lan ngirim produksi ing umur 12 taun! Dheweke wis nggawé program televisi, mbangun fasilitas produksi pasca gedhe, ditulis kanggo sawetara publikasi indhustri ing industri lan minangka insinyur audio kira-kira sepuluh taun. Ryan sadurunge nulis kanggo Majalah Broadcast Engineering, Creative COW lan proyek-proyeké wis tampil ing puluhan publikasi.
Tindakake kula

Kiriman paling anyar dening Ryan Salazar (Delok Kabeh)