Home » Nggawe konten » NDI® Nggambar Kamera NDI® | HX Sing Diantisipasi Kanggo Pangguna Android

NDI® Nggambar Kamera NDI® | HX Sing Diantisipasi Kanggo Pangguna Android


AlertMe

Ngalih video, mindhah jagad ing 4K mung nggunakake telpon nganggo NDI®

NDI®, bagean saka Vizrt Klompok bebarengan karo NewTek lan Vizrt merek, dina iki ngumumake kabeh NDI® anyar|Aplikasi HX Camera kanggo Android. Ing jagad sing video ora penting banget, NDI®|Kamera HX kanggo Android ndadekake smartphone lan tablet Android dadi sistem kamera sing siyap, kalebu piranti sing bisa nganggo 4K, kanthi mung ndownload aplikasi $ 19.99.

Wis nggawe NDI®|Kamera HX kanggo piranti iOS, teknologi revolusioner iki saiki kasedhiya kanggo luwih saka patang milyar piranti iOS lan Android aktif ing saindenging jagad. Digunakake bebarengan karo Alat NDI gratis sing kasedhiya kanggo Mac utawa PC, NDI®|Aplikasi Kamera HX bisa nambah kualitas gambar kanggo wong sing kerja ing omah lan melu telpon konferensi utawa presentasi nggunakake kombinasi PC utawa Mac lan iOS utawa Android.

"NDI wis cepet dadi standar konten-over-IP kanggo perusahaan cerdas lan individu ing saindenging jagad kanggo crita video," komentar Michael Namatinia, presiden NDI. "Kanthi ndawakake NDI®|Kamera HX kanggo kabeh wong sing duwe akses menyang PC utawa Mac lan piranti iOS utawa Android, kita nyedhiyakake kemampuan kanggo ngasilake video sing luar biasa ing tangan lan kanthong kabeh. "

Aplikasi iki ngidini pangguna ngasilake konten sing berkualitas siaran, ora preduli platform utawa crita. Saka nuduhake latian ing omah kanthi online nganti ora ana sing mbobol target sing menang ing game sepak bola lokal - saiki crita bisa dilaporake ing video kualitas 4K sing mulya lan integrasi kanthi mulus karo Zoom, Skype, Microsoft® Teams, utawa aplikasi komunikasi video liyane . Aplikasi kasebut uga bisa digunakake minangka sumber kamera ing sistem streaming langsung multi-kamera kaya NewTekTriCaster®, VizrtViz Vectar Plus, lan OBS lan liya-liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan NDI®| HX Aplikasi kamera, mangga klik kene. Tune menyang NDI.tv dina Kamis, 3 Desember kanggo nonton episode sing khusus kanggo teknologi iki. Klik link kanggo wektu lokal lan video-on-demand.

Loro-lorone aplikasi kasedhiya kanggo diunduh saka kabeh toko aplikasi utama lan mbutuhake versi sing dianyari kanthi gratis kanggo ndownload Piranti NDI kanggo diinstal ing PC pangguna. Piranti NDI bisa didownload saka kene: www.ndi.tv/tools/#download-tools

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.ndi.tv

Prakawis NDI®:

NDI® minangka protokol gratis kanggo video liwat IP, sing nggawe video luwih apik kanggo kabeh wong. Piranti lunak NDI ana ing tangan jutaan pelanggan ing saindenging jagad, nggawe komunitas para pendongeng crita sing gegandhengan. NDI ngidini individu lan organisasi ngakses mupangat babagan crito visual sing didhasarake parangkat lunak IP kanggo sekedhik biaya protokol IP gratis liyane.

NDI minangka bagean saka Vizrt Klompok, kajawi merek adhine, Vizrt lan NewTek. NDI ngetutake siji tujuan Grup iki; crita liyane, luwih dicritakake. www.ndi.tv

About Vizrt Group

Vizrt Klompok minangka panyedhiya alat crita visual visual paling misuwur ing donya kanggo panyipta konten media ing industri siaran, olahraga, digital lan pro-AV, ngewangi dheweke nggawe jagad sing luwih akeh informasi. Grup kasebut ngemot telung merek paling kuat ing industri teknologi siaran; NewTek, NDI® lan Vizrt. Kabeh telu dadi siji kanthi tujuan sing sederhana lan ringkes; crita liyane, luwih dicritakake.

Vizrt Grup minangka organisasi global lan macem-macem kanthi luwih saka 700 karyawan saka 52 negara sing beda-beda, sing makarya ing 30 kantor ing saindenging jagad. Duweke pribadi Nordic Capital Fund VIII.  www.vizrtgroup.com

NDI® Tools minangka sumber gratis sing ndhukung mesin Mac lan Windows.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!