Home » News » Olah raga lan panyelenggara olahraga internasional Mayor ASO pratela persetujuan multi taun kanggo nggunakake Globecast Digital Media Hub kanggo enggo bareng isi

Olah raga lan panyelenggara olahraga internasional Mayor ASO pratela persetujuan multi taun kanggo nggunakake Globecast Digital Media Hub kanggo enggo bareng isi


AlertMe

Globecast ngumumake yen Amaury Sport Organization (ASO), pamilik lan penyelenggara acara olah raga internasional sing akeh, wis milih Content Marketplace, minangka bagian saka Digital Media Hub Globecast, kanggo mbagi konten.

ASO ngatur 210 dina kompetisi saben taun, kanthi acara 90 ing negara 25. Isi dienggo bareng karo pelanggan ASO kalebu saluran televisi, media luwih akeh lan uga ASO kanggo keperluan internal.

Digital Media Hub minangka layanan Globecast kanggo olahraga lan acara urip. Ngapikake penerbitan konten langsung lintas-platform uga nggawe lan distribusi konten VOD - nggunakake modul Content Marketplace - kanthi nyata nambahake kesempatan moneterisasi konten ing pasar sing paling kompetitif.

Sawise nguji versi Pasar Konten ing Rally Dakar taun kepungkur, ASO wis mlebu persetujuan multi taun kanggo nggunakake manajemen media lan platform enggo bareng konten ing pirang-pirang acara. Liwat situs web sing dirancang khusus, isi ditranskode menyang pirang-pirang format banjur dipotong. Data file bisa uga digandhengake karo video: umpamane, skrip, lembaran kiro utawa kit pencet. Manajemen akses lan hak uga ditangani, liwat antarmuka panganggo sing prasaja, kanthi download lan ndelok statistik sing kasedhiya.

François-Régis Grenot, VP Sales France ing Globecast, nyatakake, "Nggunakake Content Marketplace, ASO muasake nomer pelanggan sing terus-cepet nggoleki isi kasebut kanthi nggunakake sistem sing gampang banget. Kita ngembangaken Digital Media Hub, kang minangka bagean penting, liwat pirang-pirang taun lan saiki dadi platform sing berkembang banget. Kita pancen seneng yen customer bangkekan iki entuk manfaat saka keahlian kita. "

Kanggo rincian babagan olahraga ASO, ndeleng www.aso.fr/en/


AlertMe

Langsung

Langsung iku agensi komunikasi B2B sing nyedhiyakake bespoke PR, layanan pemasaran lan kreatif kanggo perusahaan teknologi ing industri video profesional, saka isi akuisisi liwat pengiriman menyang omah.

Kiriman paling anyar dening Langsung (Delok Kabeh)