Home » Bintang » Video Osprey Nduweni Reregan Promo Sedhiya Saiki nganti September 28th!

Video Osprey Nduweni Reregan Promo Sedhiya Saiki nganti September 28th!


AlertMe

Osprey Video wis sawetara pranata promo apik banget saiki liwat September 28th. Apa sampeyan pangguna pungkasan utawa sistem integrator, penambahan paling anyar saka rackmount lan monitor lapangan bakal ningkatake solusi end to end kanggo alur kerja sing unik. Checkout kurban ing ngisor iki!

The Osprey RM12G-1 12G-SDI yaiku monitor 4K kanthi resolusi asli 3840 × 2160 sing bener. Layanan iki minangka monitor lapangan sing dipasang ing njero kasus sing kuat utawa sakwise dibusak minangka 19 "Monitor Rackmount. Input XIUMX SDI dumadi saka rong sambungan 4G ditambah 2 tambahan ing 12G. Ndhukung single link 3G SDI Video uga Dual 12G lan Quad 6G 3K4 Video. Ing mode quad Two Sample Interleaved uga Divisi Square didukung. Kabeh input SDI nduweni Loopout. Saliyane ing input SDI RM60G-12 uga ndhukung papat HDMI input, siji HDMI2.0 dirating ing 4k60 plus telung HDMI1.4 dirating ing 4K30. Output kuping uga minangka speaker integral nyedhiyakake kemampuan ngawasi Audio. MSPR- $ 2490 Now- $ 2241.00

The Osprey RM3G-2 yaiku Dual Rackmount Monitor ndhukung SDI, HDMI lan Analog Video Input lan uga TALLY. Loopouts kasedhiya kanggo kabeh Masukan. Sambungan Video (kabeh Ukuran BNC lan HDMI) nampilake 2x 3G-SDI karo Loopouts / 2x HDMI1.3 karo Loopouts / 2x Gabungan karo Loopouts / 2x Component karo Loopouts. Kontrol Panel ngarep nduweni pilihan Input Video, Pangaturan Tampilan, Lampu Indikator Tally, Rasio Aspek, Bar Rusak Sinyal, Setelan Sistem. Termasuk garansi tahun 2. MSRP- $ 690.00 Now- $ 552.00

The Osprey MVS-8 yaiku 8 Channel Rackmount Monitor ndhukung 3G-SDI. Uga fitur Bar Audio lan Tampilan Kode Wektu. Sambungan Video (kabeh Ukuran Lengkap BNC) nampilaken 8x 3G-SDI karo Loopouts. Standar Video SDI (tingkat A) yaiku 525i59.94 NTSC, 625i50 PAL / 720p50,59.94,60 / 1080p23.98,24,25,29.97,30,50,59.94,60 / 1080psf 23.98,24 / 1080i50,59.94,60. Nggulung ngalih kontrol ing mburi unit. Fitur tampilan 8x 2 "TFT LCD / Resolusi 640 × 240 (ndhukung nganti 1920 × 1080) / Aspek Rasio 4: 3 / Kontras 300: 1 / Ndeleng Angle 80. MSRP- $ 1490 Now- $ 1341.00

The Osprey RM3G-4K 3G-SDI ndhukung MultiView lan PIP Modes nampilake sing bener Resolusi native 3840 × 2160. Layanan iki minangka monitor lapangan sing dipasang ing njero kasus sing kuat utawa sakwise dibusak minangka 19 "Monitor Rackmount. Ndhukung 3G SDI, HDMI2.0, DVI lan uga VGA Video input. Papat HDMI inputs dumadi saka siji input HDMI2.0 sing dirating ing 4K60 ditambah tiga HDMI1.4 dirating ing 4K30. Minangka fitur tambahan uga ndhukung Input Audio sing ora seimbang. Output kuping uga minangka speaker integral nyedhiyakake kemampuan ngawasi Audio. Pilihan MultiView kalebu Support kanggo Dual / Quad View lan PIP Mode. Kabeh Input bisa digunakake kanggo macem-macem Pilihan Layout beda ranging saka View Dual Side-by-sisih, PIP nganti Quad View. Kontrol Panel ngarep kalebu Pilihan Input Video, Adjust Display, Lampu Indikator Tally, Pusat lan Safety Marker, Aspek Rasio, Sistem Setelan, Hentikan Delta, Check Field, Underscan, Bar Loss Signal, Zoom, Flip Image, PIP, Multi View . MSRP- $ 1090.00 Now- $ 981.00

Waca garis lengkap Osprey Video Monitor ing www.ospreyvideo.com/index.php . Ing Tab Produk. Uga manawa arep menyang Osprey Stand 7.D19 ing IBC2018, RAI Amsterdam. Pameran saka September 14th-18th!

About Osprey Video:

Osprey Videoteknologi video sing bisa diundhuh kanthi premium wis telat mimpin video-kritis pangiriman video ing industri wiwit saka siaran, internet TV, lan ndjogo, kanggo perusahaan, pemerintah, lan aerospace. Saiki teknologi ing kertu-kertu penangkapan lan pemanggih kasebut minangka pondasi kanggo produk live-streaming lan enkoding end-to-end, sing ngidini pelanggan ngatasi ekspektasi sing luwih dhuwur kanggo video online ing kabeh lingkungan, kalebu sing luwih tradisional A / V lingkungan kayata pendidikan, komunikasi perusahaan, lan rumah ibadah. Perusahaan iki terus ngembangake portofolio produke kanggo nggolekake kualifikasi para pelanggan kanggo piranti alus, kualitas sing bisa dipercaya ing aplikasi video sing terus berkembang - saka video liwat IP kanggo Katrangan tertutup, Seluler streaming kanggo 4K menangkap lan distribusi ... lan ngluwihi. Informasi liyane kasedhiya ing Www.ospreyvideo.com.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)

  • #NABSHOWNY: Broadfield ngumumake Distribusi Partnership karo RED Cinema - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Aja Miss ICG Panel Presentation: How Unscripted Television is Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Aja Miss Show! - Agustus 28, 2018
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!