Home » Bintang » Osprey Video Nduweni Promo Reregan Sedhiya Saiki liwat September 28th!

Osprey Video Nduweni Promo Reregan Sedhiya Saiki liwat September 28th!


AlertMe

Video Osprey wis sawetara pranata promo apik tenan saiki liwat September 28th. Apa sampeyan pangguna pungkasan utawa sistem integrator, penambahan paling anyar saka rackmount lan monitor lapangan bakal ningkatake solusi end to end kanggo alur kerja sing unik. Checkout kurban ing ngisor iki!

The Osprey RM12G-1 12G-SDI yaiku monitor 4K kanthi resolusi asli 3840 × 2160 sing bener. Layanan iki minangka monitor lapangan sing dipasang ing njero kasus sing kuat utawa sakwise dibusak minangka 19 "Monitor Rackmount. Input XIUMX SDI dumadi saka rong sambungan 4G ditambah loro tambahan ing 12G. Ndhukung single link 3G SDI Video uga Dual 12G lan Quad 6G 3K4 Video. Ing mode quad Two Sample Interleaved uga Divisi Square didukung. Kabeh input SDI nduweni Loopout. Saliyane ing input SDI RM60G-12 uga ndhukung papat HDMI input, siji HDMI2.0 dirating ing 4k60 plus telung HDMI1.4 dirating ing 4K30. Output kuping uga minangka speaker integral nyedhiyakake kemampuan ngawasi Audio. MSPR- $ 2490 Now- $ 2241.00

The Osprey RM3G-2 yaiku Dual Rackmount Monitor sing ndhukung SDI, HDMI lan Analog Video Input lan uga TALLY. Loopouts diwenehake kanggo kabeh Masukan. Sambungan Video (kabeh Ukuran BNC lan HDMI) nampilake 2x 3G-SDI karo Loopouts / 2x HDMI1.3 karo Loopouts / 2x Gabungan karo Loopouts / 2x Component karo Loopouts. Control Panel ngarep duwe Pilihan Input Video, Pangaturan Tampilan, Lampu Indikator Tally, Rasio Aspek, Bar Rusak Sinyal, Setelan Sistem. Kalebu garansi taun 2. MSRP- $ 690.00 Saiki- $ 552.00

The Osprey MVS-8 yaiku 8 Channel Rackmount Monitor ndhukung 3G-SDI. Uga fitur Bar Audio lan Tampilan Kode Wektu. Konektor Video (kabeh Ukuran Lengkap BNC) nampilaken 8x 3G-SDI karo Loopouts. Standar Video SDI (tingkat A) yaiku 525i59.94 NTSC, 625i50 PAL / 720p50,59.94,60 / 1080p23.98,24,25,29.97,30,50,59.94,60 / 1080psf 23.98,24 / 1080i50,59.94,60. Nggulung ngalih kontrol ing mburi unit. Fitur tampilan 8x 2 "TFT LCD / Resolusi 640 × 240 (ndhukung nganti 1920 × 1080) / Aspek Rasio 4: 3 / Kontras 300: 1 / Ndeleng Angle 80. MSRP- $ 1490 Saiki- $ 1341.00

The Osprey RM3G-4K 3G-SDI ndhukung MultiView lan PIP Modes nampilake sing bener Resolusi native 3840 × 2160. Layanan iki minangka monitor lapangan sing dipasang ing njero kasus sing kuat utawa sakwise dibusak minangka 19 "Monitor Rackmount. Ndhukung 3G SDI, HDMI2.0, DVI uga input VGA Video. Papat HDMI inputs dumadi saka siji input HDMI2.0 sing dirating ing 4K60 plus telung HDMI1.4 dirating ing 4K30. Minangka fitur tambahan uga ndhukung Input Audio sing ora seimbang. Output kuping uga minangka speaker integral nyedhiyakake kemampuan ngawasi Audio. Pilihan MultiView kalebu Dhukungan kanggo Dual / Quad View lan PIP Mode. Kabeh Input bisa digunakake kanggo macem-macem Pilihan Layout beda ranging saka View Dual Side-by-sisih, PIP nganti Quad View. Kontrol panel ngarep kalebu Seleksi Input Video, Adjust Display, Lampu Indikator Tally, Pusat lan Safety Markers, Aspek Rasio, Pengaturan Sistem, Ngundhuh H / V, Check Field, Underscan, Signal Loss Bar Bar, Zoom, Flip Image, PIP, Multi View . MSRP- $ 1090.00 Saiki- $ 981.00

Waca garis lengkap Video Osprey Pemantau ing www.ospreyvideo.com/index.php . Ing Tab Produk. Uga manawa arep menyang Osprey Stand 7.D19 ing IBC2018, RAI Amsterdam. Pameran saka September 14th-18th!

About Video Osprey:

Video Ospreyteknologi video sing bisa diundhuh kanthi premium wis telat mimpin video-kritis pangiriman video ing industri wiwit saka siaran, TV internet, lan ndjogo, kanggo perusahaan, pemerintah, lan aerospace. Saiki teknologi ing kertu-kertu penangkapan lan pemanggih kasebut minangka landasan kanggo produk live-streaming lan enkoding end-to-end, sing ngidini para pelanggan ngatasi ekspektasi sing luwih dhuwur kanggo video online ing kabeh lingkungan, kalebu sing luwih tradisional A / V lingkungan kayata pendidikan, komunikasi perusahaan, lan rumah ibadah. Perusahaan terus ngembangake portofolio produke kanggo nggolekake kualifikasi pelanggan kanggo piranti-piranti sing berkualitas tinggi, dipercaya ing aplikasi video sing terus berkembang - saka video liwat IP kanggo katrangan tertutup, seluler streaming kanggo 4K jupuk lan distribusi ... lan ngluwihi. Informasi liyane kasedhiya ing www.ospreyvideo.com.


AlertMe
Bridgid Harchick
Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)