Home » News » Produk TSL Ndhukung Program Sekretariat Siswa SMPTE US

Produk TSL Ndhukung Program Sekretariat Siswa SMPTE US


AlertMe

Washington, DC - November 7, 2018 - Produk TSL nggabungake inisiatif kanggo inspirasi profesional muda kanggo nimbang teknik siaran minangka kesempatan karir. Magepokan karo Washington DC SMPN bab saka insinyur media lan siaran, Produk TSL bakal nggabungake pamimpin industri liyane ing "Media Forward," acara sing dianakake ing Nopember 8 kanggo alamat klompok akeh siswa ing wilayah kapitol Amerika Serikat babagan pembangunan karir, wilayah teknologi pertumbuhan ing pasar lan kanggo nyedhiyani pengalaman lan saran dhisikan babagan carane nemokake lan nampa kesempatan karir ing media lan sektor siaran.

Industri siaran Amerika Utara nduweni populasi senior staf teknik sing ora akeh maneh magang njupuk pemerintahan nalika para insinyur iki pensiun. Produk TSL pracaya yen passion kanggo engineering lan inovasi minangka kunci kanggo sukses jangka panjang, lan iki ora mung bener kanggo profesional sing digunakake ing industri siaran, nanging uga kanggo wong-wong sing durung gabung. Akibaté, Produk TSL rencana kanggo nerusake usahane lokal lan global kanggo njamin masa depan sing cerah kanggo industri.

Greg Siers, Direktur Penjualan ing Amerika Utara kanggo Produk TSL, bubar dianggep minangka sekelompok mahasiswa ing Fasilitas Pelatihan Siaran Teknis Montgomery College ing Rockville, Maryland. "Nalika wong mikir babagan hiburan, dheweke langsung pengin dadi Spielberg sabanjure, utawa direktur, utawa pemain. Umumé ora seneng banget dadi insinyur siaran, direktur teknik utawa AD. Apa iki? "Pitakon Siers ing forum mbukak. "Liwat usaha karo SMPN We are aiming kanggo nampilake kasenengan lan entuk manfaat saka kerja ing lapangan berbasis teknologi sing terus berkembang, "ujare.

Forum interaktif iki pisanan saka SMPN Siswa daerah, program pilot sing dikoordinir dening SMPN lan kabeh mitra sukarelawan ing wilayah sing dirancang kanggo ningkatake teknik siaran minangka karir sing bisa ditemokake kanggo generasi mudha. Produk TSL nggabungake upaya jajahan langsung maneh ing November iki kanggo inspirasi wong enom sing bisa duwe "knack" kanggo baris iki nanging ora ngerti ngendi kanggo miwiti.

"Tujuan karir saya yaiku nggunakake media siaran kanggo ngandhani, ngajar lan nyebarake kesadaran masalah sosial lan lingkungan sing penting," ujare Molli Chang, SMPN Student Co-President / Coordinator. "Ing SMPN Siswa Siswa ngewangi para siswa kaya aku supaya bisa nggayuh tujuan karir kanthi nyedhiyakake tools, kesempatan pendidikan lan koneksi sing dibutuhake kanggo ngluwihi karir kita, nalika TSL lagi main peran ing mbangun generasi penyiar kanthi nggawa teknologi kasebut ing siswa. Kanthi mbabarake para siswa ing teknologi canggih, Produk TSL bisa menehi inspirasi lan ngupaya nuwuhake babagan ngisi industri siaran. "

"We are thrilled to have Greg represent the Produk TSL tim lan gabung ing inisiatif para siswa inspiratif kanggo nimbang sisih teknis industri hiburan, "ujare Maciej Ochman, SMPN Bagian Manager Washington, DC sing ngawasi organisasi acara kasebut. "Tujuan kita yaiku kanggo nyengkuyung lan menehi sumber daya lan mentor kanggo para insinyur lan inovator generasi salajengipun."

Kanggo mangerteni luwih akeh babagan acara Media Forward ing Nopember 8, waca www.smpte.org.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!