Home » News » Rising Sun Pictures Journeys to Another Dimension with "Spider-Man: Far From Home"

Rising Sun Pictures Journeys to Another Dimension with "Spider-Man: Far From Home"


AlertMe

Ing kontes pisanan ing franchise Spider-Man, studio ngasilake hologram sing ngetokake asal saka Elementals.

Adelaide, Australia Kidul-Rising Sun Pictures ngasilake luwih saka efek efek visual 100 kanggo foto superhero Columbia Pictures 'lan Marvel Studios Spider-Man: Tebih saking Home, salah sawijining blockbusters sing paling diantisipasi taun iki. Karya studio kalebu urutan holographic sing ora bisa ditemokake sing ngetokake salah sawijining misteri paling gedhe ing film: asale saka The Elementals, makhluk papat gedhe saka alam semesta paralel kanthi kemampuan ngontrol geni, bumi, banyu lan angin.

Katuntun dening Jon Watts, Spider-Man: Far From Home yaiku sebutan kanggo 2017 Spider-Man: Swami lan crita iki disusun sasampunipun Marvel Studios 'mega-hit saderengipun taun punika, Avengers: Endgame. Gesang ing tilar donya Tony Stark, Peter Parker (Tom Holland) mungkasi liburan Eropa, nanging rancangane ganti nalika dheweke ketemu spermaster Nick Fury (Samuel L. Jackson) lan Quentin Beck / Mysterio (Jake Gyllenhaal) sing enigmatic ngingetake ancaman anyar marang planet bumi. Film kasebut uga kalebu Zendaya, Marisa Tomei, Jon Favreau lan Jacob Batalon. RSP nyambut damel ing arah Watts, pengawas produksi VFX Janek Sirrs lan produser VFX Cyndi Ochs.

Senajan Spider-Man: Far From Home nandhani keterlibatan RSP pisanan ing franchise Spider-Man, studio bisa nggambar pengalaman ing film Marvel Studios liyane kalebu Kapten Marvel lan Thor: Ragnarok. "Kapten Marvel uga ana efek hologram sing rumit, lan kita mbangun kasebut, "cathetan prodhuk eksekutif RSP Gill Howe. "Marvel Studios nduweni pangarepan sing dhuwur lan kepekaan kreatif sing béda. Kanggo ketemu, sampeyan kudu lincah lan duwe pipa sing kuwat. Kita entuk belang-belang kita Kapten Marvel lan Thor: Ragnarok. Sing mbantu akeh film iki. "

RSP ingkang paling rumit kangge Spider-Man: Far From Home nglibatake adegan ing bunker ing subterranean Quentin Beck ing Venice, Italia, ing ngendi dheweke ngajak Spider-Man lan Fury kanggo nerangake bebaya eksistensial sing ditimbali dening Elementals. Beck nduweni hologram sing nggambarake asal-usul makhluk ing ukuran paralel, keterlibatane ing masa lalu Bumi lan perané ing karusakan planet bumi.

Tim RSP nyipta visual kanggo pemandangan kanggo cocog crita marang Beck. Ing kono, Elementals extradimensional ditampilake minangka metu saka bolongan ireng. Kanggo ngowahi urip, para seniman narik inspirasi saka hipotesis ilmiah sing paling anyar babagan penampilan lan perilaku lubang ireng, lan uga gambar-gambar sadurunge fenomena film Marvel. "Nggambarake bolongan ireng iki tantangan banget, kanthi kreatif lan uga menehi rendering," pangandikane RSP VFX, pengawas Tom Wood. "Kita nggabungake teori-teori paling anyar saka fisika-carane ireng ireng mendisore cahya lan wektu-lan nggawa sing menyang dinamika Marvel Cinematic Universe. Kita uga kudu nimbang apa sing diarepake para pamirsa saka bolongan ireng. Proses desain nglibatake keseimbangan. "

Hologram kasebut nggambarake Elementals minangka peran sing didhelikake ing jaman kuna, ngubungake para dewa pagan sing gegayutan karo geni, bumi, banyu lan angin. Kanggo urutan kasebut, seniman sinau patung lan totem kuno. "Kita nindakake riset ekstensif marang dewa-dewa sing gegayutan karo unsur-unsur primal," kandhane Supervisor CG Kirk Ryan. "Departemen CG kita digawe unsur adhedhasar artefak saka Jepang, Hawaii lan sebagéyan gedhé ing donya."

Departemen 2D studio iki ditugasake kanthi efek tambahan, nyipta aksi live lan unsur CG, lan ngrampungake urutan kasebut. "Karo unsur sing didadekake dening tata letak, FX, katon dev, cahya lan komp, iku penting kanggo nyimpen kabeh wong sing terlibat ing proses ing kaca sing padha," cathetan Kepala 2D Jess Burnheim. "Yen ana owah-owahan sing digawe ing salah sawijining departemen, bisa ngasilake efek karo wong liya. Saben uwong ndhukung panerangan kreatif iku kunci. "

Urutan kasebut rampung karo planet Beck sing dikonsumsi ing geni. Kabeh citra iki wis diproses luwih cepet kanggo menehi tampilan hologram kanthi cepet. Ing konteks adegan, hologram dianggep saka meja gedhe karo Beck, Fury lan Spider-Man sing ngadeg bebarengan. Ing akeh tembakan, aktor bisa katon ing mburi lan liwat layar holografik. "We digunakake volumetric render kanggo nggawe perumpamaan katon nyumerepi ing papan," jelas Wood. "Tabel kasebut dhewe menehi tantangan luwih akeh. Iku ateges minangka lampu kilat sing ngetokake pasuryan para aktor. Kita kudu nyingkirke cahya kasebut, nyelehake utawa nambah lapisan kasebut supaya sesuai karo owah-owahan ing hologram kasebut. "

Hologram kasebut uga kudu diselarasake karo sistem holografik sing digambarake ing film-film Marvel liyane. "Kita sadurunge ndeleng teknologi hologram Tony Stark lan Biyung saka Galaxy teknologi, "jelas Kayu. "Kajaba iku, nalika film iki entuk pasca Endgame, kita kedah nganggep teknologi kasebut. Hologram kita perlu konsisten karo wong-wong mau, nalika nambah sesuatu sing menarik lan anyar. "

Karya liya RSP kalebu adegan ing ngendi Fury ndadekake penampilane sing sepisanan, uga ngejarke Peter Parker kanthi nguripake metu ing jedhing nalika dheweke wis nyikat untune. Tim komposit studio nggabungake dart tranquilizer sing nggunakake Fury kanggo Ned sepi uga sawetara holograms sing Fury watches ing tampilan portabel. Departemen komposit ngadhegake karya ekstensif ing sawijining adegan sing ana ing ngarep panggung geni sing gedhé ing bangunan lawas ing Venice sing nglibataké layar pamisah lan ngresiki. Kanggo pemandangan wengi karo Peter Parker nggoleki ing kutha Prague, tim iki nggawe karakter CG saka Mysterio flying lan nambah lanskap kutha digital.

"Karya komplek volume dhuwur sing wis digawe sajrone sawetara taun kepungkur wis ngasilake pipa sing kuwat, iki didhukung dening prakiraan lan jadwal sing efektif," ujare Howe. "Kita nyedhiyakake tim malah sadurunge karya teka liwat lawang. Kita ngerti apa volume bisa nyana lan apa skillsets dibutuhake, lan menehi kita keluwesan kanggo nanggepi kanthi cepet kanggo owah-owahan lan panjaluk tambahan. "

Wonten ing wolung sasi karya ing proyek punika, RSP tetep wonten ing kontak kaliyan tim produksi lan vendor efek visual minangka tembakan ingkang dipunbangun lan tugasipun berevolusi. "Iku apik," nyatakake produser VFX Arwen Munro. "Janek Sirrs, Cyndi Ochs, produser VFX Bryan Searing, koordinator VFX Val Andino lan anggota tim liyane sing apik banget. Kita banget bangga karo urutan hologram, wiwit saka awal nganti tekan pangiriman, tim nggawe karya inspirasional, sing nyebabake urutan sing penting kanggo crita. "

About Rising Sun Pictures:

Ing Rising Sun Pictures (RSP) kita nyipta efek visual inspirasional kanggo studio-studio utama ing saindenging jagad. Studio kita minangka papan kanggo seniman sing banget bakat sing bisa nggarap bareng kanggo ngasilake perumpamaan sing luar biasa. Ngidhentifikasi prodhuksi solusi kualitas lan inovatif sing paling dhuwur, RSP nduweni pipa khusus sing fleksibel, sing ngidini perusahaan nggedhekake kanthi cepet lan nyetel alur kerja kanggo nggolekake paningkatan pamirsa kanggo visual sing spektakuler.

Studio kita duwe kesempatan kanggo manggon ing Adelaide, Australia Selatan, salah sawijining kutha paling cedhak ing donya. Sing, digabung karo reputasi kita, lan akses menyang salah sijine rabat sing paling gedhe lan dipercaya, ndadekake RSP minangka magnet kanggo pembuat film ing saindhenging donya. Iki ndadekake kita terus-terusan lan bisa ngaktifake RSP kanggo nyumbangake proyek-proyek kalebu Dumbo, Predator, Makam Raider, Peter Rabbit, Animal World, Thor: Ragnarok, Logan, Pan, franchise X-Men lan Game of Thrones.

rsp.com.au

#RSPVFX


AlertMe