Home » News » Televisi Gugur lan Streaming Streaming 2020 Gumantung ing Desain Blackmagic

Televisi Gugur lan Streaming Streaming 2020 Gumantung ing Desain Blackmagic


AlertMe

Kredit: Photography dening David Bloomer / Cinemax

Fremont, CA - 18 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa produksi lan produk postingan perusahaan digunakake kanggo ngrampungake acara televisi lan serial streaming musim gugur taun 2020, kalebu "All Rise," "The Goldbergs" lan "Fargo."

Colortime's Russell Lynch seneng karo DaVinci Resolve Studio amarga fleksibilitas lan fitur fitur canggih. "Aku seneng yen Resolve menehi akeh alat sing ngidini aku entuk tampilan sing beda-beda, ora preduli apa sing dijaluk klien. Ing acara kaya 'A Million Little Things ”iku penting, aku ora winates karo piranti lunak, lan mung imajinasi kita. DaVinci Resolve duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggarap tugas kanthi apik. ”

Sinematografer David Harp lan Amanda Treyz bisa ngrampungake tantangan njupuk musim 2 "All Rise" kanthi nggunakake pirang-pirang Blackmagic Pocket Cinema Camera 6ks. "Moto kanthi aman ing pandemi minangka tugas sing angel banget," ujare Harp. "Blackmagic's Pocket Cinema Camera 6K, kanthi keluwesan unik lan perumpamaan visual sing nggumunke ngidini kita terus ngirim acara sing kita bangga."

kanggo Desain Blackmagic kamera, nalika nggawe nilai, DIT lan efek visual bisa digunakake:

  • "All American" DIT Urban Olsson nggunakake DaVinci Resolve, Smart Videohubs, UltraStudio Mini, DeckLink Mini Recorder lan DeckLink Mini Monitor;
  • Sinematografer "All Rise" David Harp nggunakake Blackmagic Pocket Cinema Camera 6Ks kanggo njupuk musim 2 ing acara kasebut,
  • "Batwoman" DIT Nuh Richoz nggunakake Smart Videohub 20 × 20, alat ganti ATEM lan piranti nyekel lan puter maneh UltraStudio;
  • Supervisor VFX "Blue Bloods" Mike Warren ing Filmworks / FX NY nggunakake Studio DaVinci Resolve ing pipa VFX, bebarengan karo Intensity Shuttle kanggo muter maneh lan Kamera Produksi 4Ks kanggo nembak VFX;
  • "Bull" DIT Keith Putnam nggunakake Smart Videohub 20 × 20, Konverter Mini, UltraStudio Mini Monitor, DaVinci Resolve Studio lan Videohub Smart Control Pro;
  • "The Goldbergs" DIT Kevin Mills nggunakake Smart Videohub 16 × 16, Distribusi Mini Konverter SDI, DeckLink Mini Monitor, perekam Mini DeckLink, Duo SmartView, Resolusi DaVinci lan CleanSwitch 12 × 12;
  • "Warisan" DIT Billy Mueller nggunakake DaVinci Resolve Studio, Ultimatte 12 lan UltraStudio njupuk lan muter maneh piranti;
  • "Nancy Drew" DIT Michael Sangalong nggunakake DaVinci Resolve Studio, MultiView 16 lan macem-macem Konverter Mini lan Mikro;
  • Pendhiri Muse VFX lan Pengawas Efek Visual John Gross lan Fred Pienkos lan tim nggunakake Fusion Studio kanggo gabungan "NCIS" lan "Lingkungan";
  • "Stasiun 19" DIT Andy Lemon nggunakake Smart Videohub 40 × 40.
  • "Ibu rumah tangga Amerika," "Musim Panas Kejam" lan "Disimpen dening Lonceng" sing digrandakake dening Patrick Woodard saka Point 360;
  • "Bantheng" dirating dening Level 3 Mark Wilkins;
  • "Cara Ngilangi Pembunuhan" lan "Supranatural" sing ditandhani dening Technicolor's Sparkle;
  • "A Yuta Little Things" lan "Stumptown" ditingkat dening ColorTime's Russell Lynch;
  • "The Expanse" ditingkat dening Perusahaan 3 Toronto Joanne Rourke;
  • "Magnum PI" dinilai dening Perusahaan 3 Hollywood's Laura Jans Fazio;
  • "Tanah kelairan: Benteng Salem," "campuran-ish" lan "ireng-ireng" sing dinilai dening The Foundation's Gareth Cook;
  • "NCIS: New Orleans" lan "NCIS" ditingkat dening Toko Gambar George Delaney;
  • "The Rookie" sing diwenehi peringkat dening Perusahaan 3 Santa Monica Dave Hussey;
  • "Stasiun 19" ditingkat dening Technicolor Roy Vasich;
  • "The Flash" ditingkat dening Level 3 Ken Van Deest;
  • "The Walking Dead," "The Walking Dead: World Beyond," "Claws," "Fear the Walking Dead" lan "Kung Fu" sing di gelar dening Chris Boyer, Picture Shop,
  • "100" dirating dening ColorTime's Dan Judy;
  • "Unggah" kanthi biji SIM Internasional John Persichetti;
  • "Warisan" lan "Roswell, New Mexico" ditingkat dening Point 360 Charlie Tucker;
  • "A Teacher" lan "Big Shot" ditingkat dening Shopee Shane Harris;
  • "Watchmen" lan "Zoey Playlist Luar Biasa" sing dinilai dening SIM International Todd Bochner;
  • "Fargo" ditingkat dening Toko Foto Tony D'Amore;
  • "Mbela Yakub" kanthi nilai SIM Internasional Joe Finley lan Lucie Barbier-Dearnley;
  • "P-Valley" dinilai dening Hankewycz Romawi HARBOR.

Pencet Photography

Foto produk DaVinci Resolve Studio, Pocket Cinema Camera 6K, Micro Cinema Camera, Smart Videohub, DeckLink Mini Monitor, recorder DeckLink Mini, SmartView Duo, CleanSwitch 12 × 12, MultiView 16, Mini Konverter, Konverter Mikro, piranti UltraStudio, Kontrol Cerdas Videohub Pro, Ultimate 12, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Babagan Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain BlackmagicKertu capture DeckLink ngluncurake revolusi ing kualitas lan kasedhiyan produksi pasca, dene produk Emmy ™ sing nduwe penghargaan DaVinci produk koreksi warna wis nguwasani industri televisi lan film wiwit taun 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic duwe kantor ing AS, Inggris, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!