Home » News » Sigma Ngeculake Sigma fp Full-Frame Kamera tanpa Mirrorless; Ngumumake Series Lensa Kinerja Tinggi kanggo Sistem Kamera tanpa Mirror Full-Frame

Sigma Ngeculake Sigma fp Full-Frame Kamera tanpa Mirrorless; Ngumumake Series Lensa Kinerja Tinggi kanggo Sistem Kamera tanpa Mirror Full-Frame


AlertMe

Juli 11, 2019

Sigma Corporation saiki ngumumake pengumuman:

  1. Bukak saka Sigma fp, kamera digital tanpa mirror sing paling cilik lan paling cilik ing donya.
  2. Pambuka a seri lensa performa dhuwur sing anyar sing dikarepake kanggo kamera mirrorless lengkap. Sing pisanan yaiku kalebu:

Sigma fp - Kamera Digital Mirrorless tanpa bingkai sing paling cilik lan paling ringan

Kanthi dimensi 112.6 × 69.9 × 45.3mm lan bobot awak 370g, sigma fp kabeh-anyar iku kamera digital tanpa mirror sing paling cilik lan paling ringan ing donya. Punika dilengkapi karo 35mm Sensor full frame pigura Bayer kanthi megapixel 24.6 ing awak kompak. Cocog kanggo saben dinten nggunakake tukang photo kabeh tingkat ketrampilan, saka novis nganti profesional sing paling cerdas, sigma fp ngasilake gambar sing paling dhuwur, bisa ndhukung foto-foto lan foto-foto serius.

Sigma fp sigana digawe kanthi daya tahan. Dene bledug lan cipratan-bukti awak nggawe becik kanggo jam suwene ing macem-macem lingkungan shooting. Ketiadaan shutter mekanik mbusak potensial kanggo gangguan lan kejut rana nalika nambah reabilitas. Sigma fp migunakake L-mount, ditondoi kanthi fokus panjang flange, diameter gedhe, lan daya tahan unggul. Saliyane pilihan sigma lensa Sigma, lensa manufaktur liyane bisa digunakake liwat Alliance L-Mount karo Leica Camera AG lan Panasonic Corporation. Kanthi Konverter Gunung Sigma MC-21, sigma SA lan Sigma Canon EF mount lensa uga bisa digunakake.

Kanthi ndhukung rekaman eksternal 12-bit CinemaDNG kanggo data video RAW lan rekaman 4K UHD / 24fps, Sigma fp saged produksi video kanthi lengkap. Ganti-genti ing mode penembakan sing isih lan cine bisa dimainake karo flip sing prasaja saka saklar. Saben mode dilengkapi karo sistem operasi lan layar sing dirancang khusus, saengga bisa konsentrasi ing pamindhahan ing saben mode, bebas stres.

Reregan lan kasedhiyan kanggo kamera digital pigura fp full-frame Sigma bakal diumumake ambruk 2019.

Kanggo rincian prodhuk lengkap lan spesifikasi teknis sarta pencitraan cet, deleng rilis resmi kene.

Rincian liyane kasedhiya ing: www.sigma-global.com/en/cameras/fp-series/

Seri Lensa Performance Kinerja Sigma kanggo Kamera Mirrorless Full-Frame

Sigma Corporation ngenalake lensa-lensa Global Vision ing ngisor iki minangka sing pisanan ing antarmuka sing dioptimalake kanggo kamera mirrorless-kinerja dhuwur, lengkap.

  • Sigma 35mm F1.2 DG DN Art
  • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art
  • Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art - F1.2 Pertama Aperture Prime Lens ing Sigma Global Vision Line

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art yaiku lensa sudhut sudhut pisanan Sigma karo F1.2 maksimum maksimum kanggo pigura lengkap Sony Sistem mounting lan L-mount. Ing 35mm F1.2 Art mbisakake ekspresi artistik kanthi resolusi apik lan efek bokeh. Iku becik kanggo tembok sing pengaruh jerone cethek lapangan kalebu potret lingkungan, pesta pernikahan lan ing lokasi shoots. Dioptimalake kanggo kamera full-frame, ing 35mm F1.2 Art nduweni 3 unsur kaca SLD lan telung aspherical lensa kayata lensa aspherical ganda sing optimal diatur ing lensa konstruksi unsur 17 ing kelompok 12.

The 35mm F1.2 Art uga dioptimalake kanggo lingkungan shooting lan video. Ing autofocus, Hyper Sonic Motor (HSM) gedhe menehi torsi sing dikarepake supaya bisa nyurung klompok lensa fokus. Ing fokus manual, dering fokus didhurungake dening sistem fokus-kawat, manawa torsi sing optimal dioptimalake kanggo operasi fotografer sing becik. Dering aperture uga dipasang kanthi fungsi de-klik, mbisakake operasi rapi sing utamané migunake nalika njupuk video.

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art bakal kasedhiya ing L-mount lan Sony E-mount ing pungkasan Juli 2019 kanggo $ 1,499.00 USD liwat sah US panganyang.

Kanggo rincian prodhuk lengkap lan spesifikasi teknis sarta pencitraan cet, deleng rilis resmi kene.

Rincian liyane kasedhiya ing: www.sigma-global.com/en/lenses/cas/product/art/a019_35_12/.

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art - Ultimate Large-Diameter, Lensa Zoom Lens kanggo Astrophotography

Lensa definitif kanggo astrophotography, Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art minangka lensa zoom lebar amba ing ngarep, kanggo lensa tanpa mirror full-frame. Kinerja rendering seragam lan pinggiran pinunjul kanggo resolusi pinggiran sampurna kanggo njupuk cahya lemah sing diluncurake dening bintang-bintang ing wayah wengi. Kanthi nggunakake karakteristik fokus fokus cendhak, lensa zoom gedhe-gedhe generasi anyar iki nggabungake loro awak kompak lan kualitas gambar resolusi dhuwur sing durung pernah uwal.

Lensa lensa liyane kalebu salah sijine kaca FLD lan lima kaca kaca SLD sing disusun suppressed tepi menyang aberration chromatic edge. Telu lensa aspherical, kalebu lensa aspherical ing diameter sing paling gedhe ing permukaan utamane, digunakake kanggo sacara efektif ngurangi suar lan distorsi liyane kanthi mangkono ngrampungake résolusi pikiran. Kajaba iku, motor mlaku ndadekake kacepetan dhuwur, drive AF sepi. Penangkapan nyaman sanajan ing target AF kayata Deteksi Face / Eye AF lan nalika njupuk video.

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art bakal kasedhiya ing L-mount lan Sony E-mount ing akhir Agustus 2019 kanggo $ 1,399.00 USD liwat sah US panganyang.

Kanggo rincian prodhuk lengkap lan spesifikasi teknis sarta pencitraan cet, deleng rilis resmi kene.

Rincian liyane kasedhiya ing: www.sigma-global.com/en/lenses/cas/product/art/a019_14_24_28/.

Sigma 45mm F2.8 DG DN Kontemporer - Paket Kompak, Kemampuan Kinerja Kemampuan Sehari-hari

Dirancang kanggo nggunakake kamera mirung tanpa pigura sing luwih cilik, lensa Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary nyatakake faktor wangun sing gampang digawa lan kinerja optis sing dhuwur. Sawetara kanca saben dina kanggo fotografer sing mlaku, lensa iki ngasilake efek bokeh nalika mbukak sudhut. 45mm F2.8 Contemporary uga nyadari rendering tajem modern nalika mandeg. Kanthi jarak fokus paling pucet saka 24cm, tukang photo uga bisa nonton gambar foto lan foto tablet.

Lensa sing awet banget bisa ml sing mulus, tenang, lan kacepetan dhuwur sing bisa dimupangatake dening motor mlaku. Uga ndhukung Deteksi Face / Eye AF lan video AF.

Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary bakal kasedhiya ing L-mount lan Sony E-mount ing pungkasan Juli 2019 kanggo $ 549.00 USD liwat sah US panganyang.

Kanggo rincian prodhuk lengkap lan spesifikasi teknis sarta pencitraan cet, deleng rilis resmi ing: www.dropbox.com/sh/4hb7e4cvs9dfmdh/AADOcDwkhp14gQcwlPoaCVu5a?dl=0

Rincian liyane kasedhiya ing: www.sigma-global.com/en/lenses/cas/product/contemporary/c019_45_28/.

About Sigma Corporation

Craftsmanship. Precision. Dedegna. Wiwit 1961, Sigma wis dikhususake kanggo ngembangake teknologi fotografi. Unik kanggo industri, bisnis duweke kulawarga ngasilake lensa kamera foto lan sinema sing menang kanthi kualitas apik, DSLR lan kamera mirrorless, kelip-kelip, saringan lan aksesoris saka fasilitas manufaktur sing paling canggih ing Aizu , Jepang.

Ing 2012, perusahaan ngenalake Sigma Global Vision kanthi telung baris lensa: Seni, Kontemporer lan Olahraga. Dirancang kanggo sistem mount kamera industri kalebu Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Sony lan Sigma, saben lensa digawe lan diuji ing Jepang kanggo njamin prodhuk sing dhuwur-kinerja, premium sing digawe kanthi tujuan. Ing 2016, Sigma mlebu ing dunya produksi lensa sinematografi. Ndhudhuk DNA inti optik sing wis nemtokake pathokan Sigma keunggulan, lensa cine nyukupi kabutuhan produksi sinema 6k lan 8k.

Nggawé aliansi L-Gunung ing tlaga bebarengan karo Leica lan Panasonic ing 2018, Sigma nerusake tradisi kawicaksanan ing keunggulan pencitraan inovatif. Perkenalan 11 sing menangake lensa Sigma Art ing format L-Mount native nduduhake prasetya sigma kanggo komunitas kreatif liwat penawaran produk sing ditambahi. Kanthi lènsa iki, luwih akèh penembak bisa saiki migunakaké rumus optik Sigma.

Sigma terus ngetrapake tradhisi miring karo mirrored sd Quattro, Qd Quattro H lan garis kamera Quattro dp kompak. Nggunakake sensor Foveon resolusi ultra-tinggi, kamera Sigma Quattro dirancang kanggo ngasilake gambar sing paling dhuwur kanthi saben ditembak.

Kanggo informasi babagan Sigma, mangga kunjungi www.sigmaphoto.com utawa tindakake perusahaan ing Sigma Blog, Twitter, Instagram lan Facebook.

####


AlertMe