Home » News » IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel


AlertMe

CHAMPAIGN, Ill. - Aug. 13, 2019 - Kobalt Digital bakal nuduhake 4K lan HDR solusi alur kerja basis kertu kanggo bingkai openGear® wulan ngarep ing IBC2019 ing Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebu dekoder lan enkoder anyar, Profil Utama RIST, solusi konversi SDR / HDR loro-arah kanggo produksi langsung, lan multiviewer anyar lan amplifier distribusi. Kajaba iku, perusahaan bakal nggawe debut openNear 12G anyar lan solusi gateway RIST.

Seri 9992-DEC Series saka dekoder HEVC / AVC / MPEG-2 kanggo pigura openGear bakal dikenalake ing pertunjukan kasebut. Kaya seri encoder 9992-ENC perusahaan, 9992-DEC fleksibel nampilake lisensi pay-as-you-go, saengga pangguna mung mbayar fitur sing dibutuhake nalika dibutuhake. Dirancang kanggo nyukupi syarat sing paling kenceng kanggo penyiar dina iki, 9992-DEC ndhukung nganti resolusi 4K lan menehi katrampilan lengkap kanggo kemampuan dekoding audio. Seri kasebut uga kalebu dekoder saluran dual 9992-2DEC, uga 9992-DEC-4K-HEVC kanthi saluran 4K utawa saluran 2K saluran dual lan dhukungan kanggo H.265.

Sadurunge taun iki, Cobalt minangka salah sawijining perusahaan kanggo nampa Penghargaan Emmy® kanggo karya kolaborasi ing ARQ, teknologi sing duwe dhasar RIST. Ing IBC, Cobalt bakal debut dhukungan kanggo RIST Main Profil, sing nambah fitur kayata enkripsi (DTLS utawa PSK), tunneling, traversal NAT, distribusi titik-kanggo-multipoint, optimisasi tarif sithik, lan transportasi ST-2110 sing dipercaya.

Kemajuan anyar ing HDR ing acara kasebut kalebu alur kerja HDR end-to-end lengkap ing konversi Cobalt 9904-UDX-4K munggah / mudhun / konverter salib. Nggunakake setelan Technicolor kanggo alat HDR, sing bisa digabung dadi pilihan pesenan siji, 9904 bisa ngasilake metadata dinamis nalika ngowahi saka HDR menyang SDR lan bali menyang HDR, nglindhungi informasi gambar HDR lengkap.

Kobalt terus ngembangake Series multiviewer 9971 sing populer, nambah output dual lan kontrol pangguna. Ngirim pemantauan sing ora rumit saka 4K sing ora kompatibel lan HD sinyal, kabeh telung model menehi macem-macem sinyal lan aplikasi. Kabeh model uga kalebu HDMI output kanggo ndeleng ekonomi ing monitor 4K kelas konsumen. Cithakan tombol siji pratinjau persiyapan, nanging pangguna uga bisa nggawe lan nyimpen noto khusus. Nganti limang 9971 bisa diinstal ing pigura openUear 2 RU - lan pirang-pirang kertu ing rantai cascaded bisa nyedhiyakake nota macem-macem multiviewer nganti sumber 64.

Seri 9915 Series DA sing ndhukung sumber 4K 12G-SDI lan ngidini tembaga mlaku cukup suwe kanggo nggayuh peralatan paling ing kontrol master. Salah siji saka papat model ing seri kasebut, 9915DA-4 × 16-XPT-12G, kalebu papat saluran input sing bisa disabari menyang output 16 DA ing pirang-pirang konfigurasi. Nganti kertu 10 bisa diinstal ing siji openGear pigura, saéngga bisa nganti input input lan distribusi 40 nganti output 160.

"Penyiar saiki nampi 4K minangka norma produksi, lan Cobalt duwe menu ekstensif solusi basis OpenGear kanggo studio lan produksi seluler," Chris Shaw, wakil presiden sales sales lan pemasaran, Kobalt Digital. "Produk nyedhiyakake cara fleksibel lan terjangkau kanggo ngolah, ngawasi, lan nyebarake 4K lan HDR konten."

Produk liyane ing booth Cobalt bakal nyakup kertu rute OpenGear 12G-SDI anyar kanthi matrik 12 × 12. Dirancang supaya pas karo pigura warisan, kertu kasebut mbantu para pelanggan nggunakake biaya 4K kanthi efektif. Nduduhake kepemimpinan teknologi RIST, Cobalt uga ngluncurake SafeLink, solusi openGear sing bisa njupuk macem-macem aliran transportasi lan menehi pembungkus RIST kanggo nglindhungi link video ing antarane rong poin.

About Kobalt Digital

Kobalt Digital Inc. ngemot lan ngasilake perangkat pinggiran sing unggul sing bisa mrodhuksi produksi video langsung lan kontrol klien master transisi menyang IP, 4K, HDR, awan, lan liya-liyane. Minangka mitra pendiri ing inisiatif openGear® lan anggota bangga SMPN, Kobalt uga nawakake platform interoperabilitas sing paling apik sing ndadekake adopsi teknologi. Didistribusifake lewat jaringan distributor, integrator sistem, lan mitra liyane ing sak ndonya, Kobalt Digital produk digawe kanthi garansi limang taun. Sinau luwih lengkap ing www.cobaltdigital.com.


AlertMe