Home » News » OS Studios Mbantu Nggawe Graduasi Virtual ing Minecraft kanggo UC Berkeley kanthi Desain Blackmagic

OS Studios Mbantu Nggawe Graduasi Virtual ing Minecraft kanggo UC Berkeley kanthi Desain Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - 31 Juli 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa OS Studios nggunakake alat kanggo mbantu ngasilake lulusan virtual lan festival musik rong dina kanggo Universitas California, Berkley (UC Berkeley) ing 2020 Universitas Blockeley. Blockeley University minangka tiron lengkap ing kampus UC Berkeley ing Minecraft, platform game video sing populer, dibangun lan dikelola kabeh dening siswa universitas kasebut.

Adhedhasar ing New York City nanging operasi ing saindenging jagad, OS Studios nyedhiyakake layanan kreatif, produksi lan konsultasi kanggo konten lan produksi langsung kanthi fokus ing olahraga lan jagad game lan esports sing berkembang.

"Tim siswa blokeley dibangun festival kampus lan musik sing luar biasa iki ing Minecraft lan njaluk kita bisa kerja bareng karo nggawe lulusan moyoki lan pagelaran musik," jelas John Higgins, pendiri co OS Studios lan produser kreatif. "Ing game kasebut, sampeyan ora bisa ngrungokake pidato lulusan utawa musik ing festival kasebut, mula kabeh isyarat audio lan video live stream kasebut asale saka OS Studios."

Lulusan lan festival musik suwene rong limang jam siaran sajrone rong dina, lan ngandelake Desain BlackmagicPanyedhiya Web, monitor / recorder Video assist 4K, perekam Mini HyperDeck Studio, router Smart Videohub 40 × 40, lan akeh konversi.

Presenter Web Blackmagic ngirim feed program dadi rong komputer sing beda-beda, sing menehi feed multiview remot kanggo produsen, uga output program final ing macem-macem platform video kalebu Twitch. Digunakake ing kabeh prodhuksi OS Studios, Video assist 4Ks digunakake minangka perekam serep lan minangka mriksa level fokus kanggo Webcam host remot. HyperDeck Studio Minis nambah musik lan pidato, uga segmen sing direkam, kayata set DJ lan desain video, mengko bisa diputer. Dheweke uga nyathet kabeh sudhut kamera virtual sing beda lan potongan garis kasebut. Smart Videohub 40 x 40 digunakake kanggo insinyur terpencil ing pangareping persiyapan ing ngendi kabeh sudhut kamera sing beda-beda saka game, uga host adoh lan penggemar sing main game kasebut, dilacak.

"Kanthi siswa ora bisa mlebu lulusan fisik taun iki, kita seneng mbantu dheweke nggawe pengalaman virtual kanthi nggunakake kampus Blockeley sing wis dikembangake," ujare Higgins. "Bagéan saka alasan OS Studios unik yaiku kita ngetrapake ide manawa kita minangka sistem operasi, lan kita mbangun aliran kerja khusus gumantung karo proyek kasebut."

Kanthi proyek kalebu saluran Twitch NBA, konsep Liga NBA, stream amal Bud Light Seltzer Royale lan liya-liyane, OS Studios nawakake produksi acara lan siaran, siaran, strategi konten, turnamen esports lan produksi liga, lan manajemen saluran operasi Twitch.

Kanggo ngrampungake iki, OS Studios nggunakake macem-macem jinis Desain Blackmagic pamisah gear antarane studio siaran utama lan ruangan kontrol ing markas New York City, lan alur kerja spesifik proyek, sing asring mbutuhake tim nggawe ruangan kontrol remot.

"Desain BlackmagicURSA Mini Pro 4.6K G2s, Kamera Studio Mikro 4K, HyperDeck Studio Minis lan Konverter Mini digunakake magepokan karo ruangan kontrol utama, sing makili 50 persen pakaryan, "jelas Higgins. "Sisane kabeh adhedhasar proyek, sing kita nggunakake ATEM Konstelasi 8K minangka switcher utama, bebarengan karo ATEM 4 M / E lan 2 M / E Broadcast Studio 4Ks lan ATEM 1 M / E Panel Advanced kanggo tunas cilik utawa B unit ing pirang-pirang lokasi live lokasi akeh. "

Contone, OS Studios bubar gumantung ing ATEM Konstelasi 8K kanggo proyek terpencil kanggo Majalah SLAM. "SLAM minangka enem vs enem pertunjukan Call of Duty ing ngendi kabeh ana remot. Kita kudu nglereni gambar ing gambar sing cepet banget, lan ATEM Konstelasi 8K minangka pilihan sing tepat kanggo ngatasi persiyapan M / E, uga kanggo ngontrol potongan audio, grafis lan baris kanthi anggota kru tunggal, "Nyathet Higgins.

Sawise pindah kabeh, prodhuksi produksi OS Studios 'duwe kamar kontrol dhasar sing disiapake ing omah sing lengkap karo Kamera Studio Micro 4K, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4Ks, ATEM 1 M / E Advanced Panel lan HyperDeck Studio Minis, makarya karo konten sing diunggah saka streamer. Tim produksi pos uga nggunakake HyperDeck Studio Minis kanggo ngrekam lan konten game ingesting.

"Kita pancen wis sibuk sanajan obah menyang alur kerja sing adoh, mula dolanan kanthi alam dadi prakteke remot. Wiwit pungkasan Maret, kita wis nggawe 524 jam konten kanthi program pemrograman 5.15 yuta menit, "ujare Higgins. "Kita wis bisa lancar dadi adaptasi karo normal sing anyar amarga kita duwe prasarana akeh wis ana, bebarengan karo gear sing padhet lan fleksibel saka Desain Blackmagic. "

Pencet Photography

Foto produk saka Presenter Web Blackmagic, Video assist 4K, Mini HyperDeck Studio, Smart Videohub 40 × 40, URSA Mini Pro 4.6K G2, Kamera Studio Mikro 4K, Konstelasi ATEM 8K, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K, ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, Panel Advanced ATEM 1 M / E, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Prakawis Blackmagic Design

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe