Home » News » 1606 Studio Marang Pengetan enem wulan kanthi Pakaryan kanggo BMW, UCSF Health, Carl Jr lan Liyane.

1606 Studio Marang Pengetan enem wulan kanthi Pakaryan kanggo BMW, UCSF Health, Carl Jr lan Liyane.


AlertMe

Studio kreatif ana papat suite suntingan sing operasional kanthi kapasitas lan rencana tuwuh.

SAN FRANCISCO - Enem wulan sawise diluncurake, butik produksi produksi modern 1606 Studio wis ngrampungake wiwitan ing sawijining ruangan sajrone struktur abad kaping lawas ing sekitar Pantai San Francisco Utara. Iki uga rampung nggawe proyek kanggo agensi Bay Area Goodby, Silverstein & Partners, DDB, BBDO, Duncan Channon, GTB, Argonaut, Novio lan liya-liyane, lan merek kalebu Google, Facebook, LinkedIn lan Clifbar.

Diadegake dening produser eksekutif Jon Ettinger, editor / direktur Doug Walker lan editor Brian Lagerhausen lan Connor McDonald, 1606 Studio saiki duwe patang editor editor kreatif lan suite finansial produksi. Rancang bakal nambah ruangan panyunting kaping lima lan kamar finansial kaping pindho, uga loro suite grafis gerakan.

Ettinger ujar manawa perusahaan kasebut kudu cepet-cepet maju supaya sistem panyuntingan saya maju lan aktif amarga kemasukan proyek sing tiba nalika saiki diluncurake ing wulan Maret. "Apik banget bisa dituduhake karo akeh karya sing metu saka gapura, loro saka wong sing wis kerja sama karo klien kepungkur lan anyar," ujare Ettinger. "Iki nuduhake akeh kapercayan ing tim kita lan apa sing kita coba uake."

Proyek 1606 paling anyar kalebu papan anyar kanggo BMW sing metu saka Goodby, Silverstein & Mitra. Diowahi dening McDonald, nampilake klompok sedan BMW sing didorong ngubengi balapan mobil dening pembalap sing nganggo monitor denyut jantung. Grafis nampilake spanok sing dipasang ing saben menit amarga mobil cepet lan cepet-cepet mundhak. "Iki minangka cara novel kanggo nampilake sensasi nyopir," ujare McDonald. "Jangkah editorial nguatake pesen kanthi entuk kacepetan lan intensitas nalika jantung pembalap ngalahake luwih cepet."

Proyek paling anyar Walker minangka papan kanggo kampanye "Redefining Kemungkinan" Novio kanggo rumah sakit Bay Area UCSF Health. Walker wis ngethok meh rolas papan kanggo kampanye wiwit wiwit ing 2016. Wong anyar ditampilake wong sing mlaku munggah dalan gunung ing senja. Nalika dheweke nyedhak kamera, bisa katon yen dheweke duwe sikil prostitusi. UCSF Health nglakokake program latihan lengkap kanggo amputees. "Kampanye sing apik kanggo digandhengake," ujare Walker. "Saben titik ngandhani crita sing apik kanthi cara sing sederhana nanging kanthi emosional."

Proyèk paling anyar Langerhausen minangka papan kanggo Jr. Carl metu saka Erich & Kallman, sing mung dijenengi Badan Cilik Taun: West dening Age Age. Titik kasebut nyedhiyakake tambahan menyang menu rantai restoran, burger anyar sing regane murah, aktor swara liwat maca minangka "$ 249.00" tinimbang "$ 2.49." "Sampeyan nyenengake bisa nggarap tim kreatif agensi. , ”Ujare Langerhausen. "Dheweke duwe pendekatan kolaborasi sing kuat sing cocog karo kita. Kita ngarep-arep nggawa maneh kanggo proyek ing tembe. "

Karo ngarepake, Ettinger ngarepake nem wulan 1606 sabanjure dadi luwih sibuk. "Tujuane yaiku nyedhiyakake agensi lan merek kanthi fleksibel, pilihan kreatif kanggo ngasilake konten," ujare Ettinger. "Kita nawakake pendekatan seger sing ngilangi alangan kanggo kolaborasi kreatif, lan ditindakake."

1606studio.com


AlertMe