Home » News » Soularity Sound Relies on NUGEN Audio kanggo Produk Rock-Solid lan Customer Service

Soularity Sound Relies on NUGEN Audio kanggo Produk Rock-Solid lan Customer Service


AlertMe

AUSTIN, JULY 10, 2019 - Nggarap para pembuat film kanthi bebas ngidini para profesional audio pasca prodhuksi minangka kesempatan kanggo ngetrapake kreativitas ing proyek kasebut. Iki persis jinis karya Korey Pereira, anggota MSPE lan pemilik / direktur kreatif ing Austin post house, Soularity Sound, lan tim bangga ing prodhuksi. Supaya terus-terusan ngirim isi sing apik karo audio murni sing perusahaane dadi sinonim, Pereira gumantung ing pilihan plug-in saka NUGEN Audio.

Antarane plugin NUGEN sing paling kerep digunakke ing Soularity Sound yaiku Toolkit Loudness (VisLM 2, ISL 2 lan LM-Correct 2) lan Halo Upmix. "Aku nggunakake VisLM ing pancen kabeh kita nyampur ing Pro Tools," ujare Pereira. "Aku seneng dianggo ISL limiter, lan gampang banget. Aku uga nggabungake Halo Upmix kapan wae aku nyampur ing saubengé. Aku pengin nggunakake Halo Upmix karo musik - Aku nemokake musik sing mung luwih apik lan mung ngisi ing lingkungan sing apik. Aku uga seneng nulis ing latarku nalika pas karo project. "

Reliability antara faktor paling gedhe sing digunakake ing NUGEN ing Soularity. "Aku seneng produk NUGEN iku gampang banget; mung dianggo, "tambah Pereira. "Halo Upmix banget utilitarian, lan luwih apik tinimbang alat upmixing liyane. Yen sampeyan ngomong babagan nggunakake alat upmixing nalika mung panning ing mundur, Halo Upmix muni dadi luwih alami. Iku ngiseni spasi kanthi cara sing luwih akèh. "

Kanggo Pereira, ora ana peranan ing sawijining proyek, tembung sing diucapake kuwi kunci. "Aku tansah prihatin karo cerdas lan kajelasan saka dialog lan aku seneng mbangun sing," ujare. "Aku akeh karya minangka editor dialog, dadi mesthi penting ing proses kasebut. Nalika aku nyampur utawa nindakake desain swara, aku tansah mikir babagan unsur-unsur liya sing gegayutan karo dialog kasebut. Aku pengin nggawe manawa tembung sing diucapake lan uga didhukung dening kabeh babagan. Kanthi nggabungake alat NUGEN menyang proses kasebut, nyebabake uripku dadi luwih gampang. "

Ing format film independen, Pereira kerep nemokake yen dheweke nggarap para direktur lan pembuat film ing proses perencanaan kreatif. "Tujuan kapisanku yaiku nindakake pamain teater amba kanggo dolanan ing pameran," dheweke nerangake. "Luwih saka kuwi, aku uga pengin nggawe manawa padha duwe versi campuran sing nyayakake standar siaran. Aku bakal nglakoni campuran teater sing apik banget, dadi aku bakal nggunakake LM-NUGEN kanggo nggawe siaran lan versi web. "

Nalika nerangake proyèk-proyèk streaming lan siaran, NUGEN nyedhiyakake tim Soularity kanthi solusi apik. "Ing pendapat kula, VisLM punika THE solusi nalika sampeyan ngomong babagan metering loudness, "tambah Pereira. "Ora ana produk sing luwih apik sing dikirimake kanggo siaran. Saben uwong kudu nggunakake VisLM, utamane karo Netflix lan standar pungkasane. VisLM minangka produk sing disponsori kanthi resmi, mula, ing pikirane, yen sampeyan nggarap sacara profesional ora ana alesan kanggo ora nggunakake VisLM. "

Saliyane solusi piranti lunak, Pereira uga kaget karo layanan NUGEN sing fokus ing customer. "Aku seneng banget kanggo fokus ing solusi kanggo para profesional audio lan aku seneng karo aku nggarap tim sing dikhususake kanggo mindset," ujare. "Sebagean produk kasebut tansah bisa digunakake, nanging, yen sampeyan mbutuhake bantuan, tim NUGEN tansah bisa diakses. Padha banget pinter, lan aku seneng sing aran kaya sampeyan lagi nggarap produk profesional, sing pancene penting. Ana uga bakal dadi pilihan liyane sing bisa dipilih, nanging aku pengin apa sing dianggo lan NUGEN ora. "

Soularity Sound nyedhiyakake layanan audio pasca produksi kanggo macem-macem proyèk kayata iklan, film, televisi lan web. Soularity Sound dilengkapi kanthi manual kanggo nangani kabeh aspek pasca produksi audio, kalebu desain swara, pencitraan stereo lan surround, foley lan FX, voiceover lan rekaman ADR, editing suara, pemugaran lan produksi video lengkap.

Informasi kulawarga produk lengkap NUGEN Audio, kasedhiya ing www.nugenaudio.com. Kanggo kabeh pitakon liyane, please email [Email protected].

About NUGEN Audio

NUGEN Audio minangka panyedhiya alat audio profesional sing inovatif lan intuisi sing nyedhiyakake solusi sing paling maju ing industri siaran lan pasca prodhuksi kanggo ngrekayasa, ngukur, lan koreksi pangrungon nganti pungkasan. Ngenalaken pengalaman produksi donya asli saka tim desain NUGEN Audio, produk perusahaan nggawe luwih gampang kanggo ngirim audio sing berkualitas apik, sing cecek nalika nyimpen wektu, ngurangi biaya, lan nglindhungi proses kreatif. Alat NUGEN Audio kanggo analisis audio, pemantauan loudness, mixing / mastering, lan tracking digunakake dening jeneng-jeneng ndhuwur ing siaran, pasca produksi, lan produksi musik. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.nugenaudio.com.

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.

Tindakake NUGEN Audio:
www.facebook.com/nugenaudio

twitter.com/NUGENAudio


AlertMe