Home » News » Superhero Kejiranan Kejiranan Nampa Solusi Mic sing Sampurna Kanggo Spider-Man: Homecoming

Superhero Kejiranan Kejiranan Nampa Solusi Mic sing Sampurna Kanggo Spider-Man: Homecoming


AlertMe

LOS ANGELES, OGOS 12, 2019 - Menang penghargaan lan Emmy-nominal (OZARK Season 2), para veteran Sound Mixer Felipe "Flip" Borrero, CAS, wis ngalami akeh tantangan audio ing karier 40-plus-taun sing kerja ing film lan acara televisi sing ora kaetung. . Nanging, mesthi ana sing pertama kanggo kabeh. Campuran swara bubar ditugasake kanggo nemokake solusi mic sing tepat kanggo karakter judhul ing film blockbuster, Spider-Man: Homecoming, iku ora mung menehi solusi audio sing cocog nanging uga bakal ndhelikake kanthi sampurna ing kostum karakter lan ora bakal disekat. Flip lan timnya nemokake apa sing digoleki nganggo DPA Microphones ': screet ™ 4161 Slim and Heavy Duty Omnidirectional Microphones.

"Kostum Spider-Man dirancang kanggo nutup bungkus [aktor timah] awak lan pasuryan Tom Holland, sing nggawe angel banget mic," jelas Flip. "Utilitas swara kanggo proyek kasebut, Tyler Blythe, nindakake riset kanthi rajin lan nemokake DPA d: screet 4161, sing kita gabung menyang helem Holland. Strip kulit mole digunakake kanggo masang kabel mikropon ing sisih ndhuwur topeng menyang gandhengane lan dipasang menyang pemancar SSM Lectrosonics cilik sing lungguh ing sisih mburi. Asil apik. Iki mic sing paling alami sing nate digunakake lan mbutuhake warna tambahan banget. "

Saliyane ing d: screet 4161 sing digunakake ing film kasebut, Flip gumantung ing DPA d: sign ™ Mikropon Gooseneck 4098 Supercardioid Gooseneck kanggo mobil mobil, ing: screet ™ 4060 Slim lan 4061 lan 4071 Omnidirectional Mikrofon Miniatur kanggo macem-macem kahanan audio .

"Mics DPA nanggapi kanthi apik ing pemandangan, bisik-bisik dialog lan nggawe adegan kanthi swara banter, lan kadang kala," tambah Flip. "Kajaba iku, aku kepenak banget amarga sawetara dinamis DPA dinamis. Adhedhasar kisaran iki, kita ngerti yen kita bisa ngandelake DPA supaya bisa nindakake adegan kanthi jumlah dhuwur.

Flip milih DPA amarga, ing lingkungan set kerja saiki, mula dadi standar kanggo nggunakake macem-macem kamera. Miturut Flip, "Film saiki ditembak kaya acara TV kanthi akeh sudhut ing wektu sing padha - loro sudhut lan sempit - lan ora nunggu. Iki meksa tim swara supaya gumantung banget nirkabel supaya entuk trek audio sing layak. Yen nirkabel bisa muni apik, mula kita mung kudu nyampur campuran sing apik. Kanthi DPA, campuran nirkabel mesthi luar biasa - 'nunggu swara' minangka perkara kepungkur! "

Kajaba iku, Flip nemokake mics DPA dheweke bisa dipercaya banget ing kabeh jinis kahanan ruangan. "My DPA mics terus apik banget ing adegan udan," ujare. "Aku wis digunakake ing musim panas lembab Atlanta kanthi gelar 100, ing udan lan ing mangsa adhem ing wayah wengi kanthi suhu beku ing ngisor beku. Dheweke meh ora nate gagal, lan sampeyan ora bisa takon apa-apa maneh. Dheweke minangka bagian integral aliran audio rekaman kanthi boomku, tegese kurang kuwatir babagan phasing utawa jarak. Aku seneng banget karo asilku nggunakake mics lavalier DPA. "Ing pengalaman, ora ana mikrofon liyane sing bisa mbandhingake DPA. Iki mics minangka cara sing bakal ditindakake, lan aku seneng nggunakake merek ing proyek sing bakal teka. "

TENTANG DPA MICROPHONES:
DPA Microphones adalah produsen Denmark Professional Audio sing duwe solusi mikropon kondenser sing berkualitas tinggi kanggo aplikasi profesional. Tujuan utama DPA yaiku kanggo tansah nyedhiyakake solusi kanthi solusi mutlak sing paling mutlak kanggo kabeh pasar, kayata swara, instalasi, rekaman, teater lan siaran langsung. Nalika nerangake proses desain, DPA ora njupuk dalan pintas. Nor mbantah kompromi perusahaan ing proses manufaktur, sing rampung ing pabrik DPA ing Denmark. Akibaté, produk DPA diajeni sacara global kanggo kajelasan lan transparansi sing luar biasa, spesifikasi sing ora ditemtokake, sing dipercaya paling dhuwur lan, ing ndhuwur kabeh, swara murni, tanpa warna lan ora biso dilalekake. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.dpamicrophones.com.


AlertMe