Home » News » Pliant Technologies 'Tampilake Sistem Interkomunikasi Nirkabel CrewCom Paling Anyar ing IBC 2019

Pliant Technologies 'Tampilake Sistem Interkomunikasi Nirkabel CrewCom Paling Anyar ing IBC 2019


AlertMe

AMSTERDAM, AGUSTIN 13, 2019 - Pliant Technologies bakal nampilake nganyari perangkat kukuh paling anyar kanggo sistem interkabel nirkabel CrewCom bebarengan karo seri headset SmartBoom sing anyar ditambah karo IBC 2019 (Stand 10.F29). Pliant uga bakal nuduhake produk aksesoris anyar kalebu Pengecas Drop-in Charger, Fiber Hub, lan adaptor gender FleXLR, sing menehi solusi saestu unik kanggo para pelanggan nggunakake headset karo CrewCom utawa piranti 4-pin liyane.

"Ing Pliant Technologies, wis dadi prioritas kanggo nggawe solusi komunikasi negara-saka-seni sing ramah," ujare Gary Rosen, Wakil Presiden penjualan global kanggo Pliant Technologies. "Kanthi malang RF ing saindenging jagad, produk Pliant kudu terus mekar kanggo nuntut akeh lingkungan produksi sing beda-beda. Nganyari perangkat kukuh sing bisa didownload sistem nyedhiyakake penyiar lan macem-macem aplikasi produksi kanthi solusi adaptasi sing cocog karo kebutuhan sing gegandhengan karo interaksi. Ing IBC 2019, kajawi sistem CrewCom paling anyar, kita seneng nampilake aksesoris paling anyar, kalebu FleXLR - solusi konektor headset cilik kanthi kemampuan gedhe. "

Pembaruan perangkat kukuh CrewCom sing nembe dirilis kalebu macem-macem perbaikan sistem uga gabung model Oceania 900MHz anyar. Perusahaan saiki wis nganyari piranti Smartphone Smart Lite lan PRO kanggo menehi kualitas audio lan kepenak. Anyar Headset SmartBoom Lite Single Ear Headset (PHS-SB11L) nampilake mikropon sing mbatalake swara dinamis kanthi respon frekuensi sing luwih akeh lan sensitivitas tambah. Speaker sing dandan duwe tanggapan frekuensi sing luwih akeh lan distorsi suda. Uga nampilake pad kuping umpluk sing dianyari kanggo stabilitas tambahan. Headset SmartBoom PRO, sing ditawakake loro-lorone (PHS-SB110) lan dual-kuping (PHS-SB210), kasedhiya ing sawetara terminasi lan nampilake kandhang omah omah lan layar sing suda kanggo nyuda gangguan angin.

Piranti komunikasi komunikasi Pliant nggabungake fitur muting mikropon sing gampang digeser lan dirancang khusus kanggo kepenak, fleksibilitas, lan ketahanan sing dibutuhake ing lingkungan profesional sing paling nuntut. Loro SmartBoom LITE lan SmartBoom PRO Headsets kasedhiya ing 4-Pin Female, 5-Pin Male, Unterminated, lan Dual 3.5mm konektor.

Pangisi daya Drop-in (PBT-RC-66) anyar ngidini enem Paket Radio (RP) ditambah enem batre tambahan supaya diisi ing piranti sing padha kanggo manajemen baterei sing luwih efektif ing lokasi. CrewCom Serat Hub (CHB-8F) ngembangake kapabilitas sistem kanggo penyebaran sistem sing luwih efisien kanthi ngidini wolung sesambungan serat nggunakake konektivitas berbasis SFP sing diwenehake karo port serat mode tunggal kanthi port tembaga RJ-45 tunggal kanggo antarmuka kanggo wis ana CrewNet sambungan. Kajaba saka adaptor jender FleXLR kompak anyar menehi pangguna keluwesan kanggo nyambung headset menyang piranti sing ora cocog karo 4- lan 5-pin XLR, kayata paket radio CrewCom utawa unit kontrol, nalika ngidini para pelanggan milih saka sawetara kompatibel sing luwih gedhe headset.

Informasi luwih lengkap babagan Pliant Technologies kasedhiya ing www.plianttechnologies.com.

Prakawis Pliant Technologies

Pliant minangka panyedhiya solusi solusi interkabel nirkabel sing profesional wiwit saka konfigurasi sing gampang kanggo desain kothak kanggo industri kayata siaran, swara langsung, teater, lan liya-liyane. Minangka divisi profesional CoachComm, Pliant paling misuwur kanthi rame revolusi® sistem interkabel nirkabel, sing digunakake saben dina ing luwih saka negara 40. Pliant minangka bagean saka sejarah perusahaan sing nyedhiyakake solusi interkom ing pasar olahraga lan profesional lan kalebu tim profesional industri khusus kanggo tradhisi inovasi lan layanan perusahaan. Ngembangake teknologi komunikasi sing bisa dipercaya, awet, lan gampang digunakake nggawe CoachComm dadi pimpinan ing saindenging jagad ing solusi komunikasi kritis.

Nggabungake Us:

www.facebook.com/plianttechnologies

www.twitter.com/4pliant

www.vimeo.com/4pliant

Teknologi teknologi www.instagram.com/pliant


AlertMe