Home » Bintang » Universitas Negeri San Diego Standarisasi Mikropon Beamforming IP Anyar Sony-MAS100

Universitas Negeri San Diego Standarisasi Mikropon Beamforming IP Anyar Sony-MAS100


AlertMe

Universitas Klambi Saklawasé 200 Kelas Ndhuwur Kampus Utama lan Imperial Valley kanthi Solusi Kuliah lan Presentasi Bebas Tangan

Universitas Negeri San Diego bubar nginstal 68 saka Sony's MAS-A100 mikropon plafon balok, kanthi rencana mbesuk ngetrapake luwih saka 100 unit tambahan. Minangka kampus utama lan kampus Imperial Valley transisi menyang model kelas hibrida, nyampurake pendhidhikan pribadi lan jarak, MAS-A100 sing aktif IP dadi komponen utama kanggo nggawe kelas ing mbesuk.

Dirancang kanggo macem-macem lingkungan ceramah lan presentasi, mikropon sinaran MAS-A100 nawakake audio sing jelas kanggo tulangan pidato kanthi fungsi Reducer Umpan Balik Cerdas, sing bisa ngekstrak pidato nalika nahan umpan balik sing ora dikarepake. Mikropon sing gampang nginstal minimalake gangguan sekitar, nawakake kontrol entuk otomatis lan duwe output dual-saluran kanggo rekaman bebarengan sing njupuk swara instruktur lan siswa. Kompatibel karo mixer Dante® pihak katelu, konverter lan piranti liyane, uga tenaga liwat Ethernet (PoE). Kabel siji bisa nyambung menyang sistem.

"Nalika ngrancang desain kelas amarga pandemi kasebut, kita golek pengalaman tanpa tutul kanggo njaga karyawan lan nindakake protokol kesehatan lan keamanan," ujare Rudy Arias, Direktur Associate, Layanan Teknologi Instruksional, Universitas Negeri San Diego. “Kita golek solusi audio sing bakal bebas tangan, gampang diimplementasikake, hemat biaya lan nawakake swara berkualitas saka endi wae. Nalika kita ngenalaken ing Sony Mikropon langit-langit IP liwat demo virtual, pesen supaya sawetara jam. Kita ngerti saiki manawa wis memenuhi dhaptar syarat lan bakal dadi solusi sing bisa dipercaya kanggo pengalaman kelas hibrida anyar. Saiki kita nginstal ing rong kampus supaya bisa ngasilake pengaruh sing luwih gedhe lan nggampangake pengalaman pendhidhikan sing luwih apik kanggo para guru lan para siswa, lan kita aktif nyoba lan nyoba tes tambahan Sony solusi kelas kanggo nglengkapi mikropon anyar lan ningkatake kemampuan tampilan. "

"MAS-A100 nawakake macem-macem fitur sing migunani sing nambah pengalaman akustik, ing kelas utawa ing omah, kalebu kemampuan kanggo nyathet kuliah kanggo tujuan sing dikarepake," ujare Theresa Alesso, Presiden Divisi Pro, Sony Elektronik "Nalika universitas navigasi babagan cara instruksi lan hubungane karo siswa saka jarak jauh, audio dadi fokus utama. Kualitas swara murni mikropon sinambung kita nggawe landasan sing kuat kanggo nambah interaktivitas, saengga bisa dialog rong arah sing ngasilake sinau. "

Universitas Negeri San Diego wis nyedhiyakake kelas karo Sonyteknologi mikropon anyar kanggo semester gugur, kanthi rencana nambah unit luwih akeh ing mbesuk.

 

pro.sony/ue_US/press/sdsu-mas-a100-ip-mic-install


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!