Home » News » V-Nova ngamanake investasi signifikan saka Novator Partners

V-Nova ngamanake investasi signifikan saka Novator Partners


AlertMe

• Ketua Novator Thor Björgólfsson gabung karo dewan direktur V-Nova.
• portopolio Novator kalebu sawetara operator mobile utama kalebu Play (Poland), WOM (Chile) lan Nova (Islandia).
• Investasi nguatake lan ngembangake pasar kanggo solusi komprèsi PERSEUS.

Dianakaké pribadi V-Nova Limited, panyedhiya solusi komprési video sing misuwur, dina iki ngumumake manawa wis aman investasi macem-macem yuta yuta kanggo nggayuh tuwuhing bisnis liyane. Perusahaan inovasi sing dipimpin bakal nggedhekake tim riset lan pangembangan kanggo ngiyatake codec video PERSEUS kanggo panggunaan pirang-pirang sektor industri lan nggayuh fungsi komersial internasional supaya luwih cepet bisa nembus pasar.

Pengusaha Islandia sing misuwur, Thor Björgólfsson, Ketua firma investasi Novator, mimpin dana pendanaan iki lan bakal melu papan V-Nova. Björgólfsson nggawa pengalaman akeh ing sektor sing relevan menyang V-Nova kalebu investasi lan keterlibatan ing sawetara operator mobile utama kalebu Play (Poland), WOM (Chile) lan Nova (Islandia).

"Layanan video ing saindenging jagad ngupayakake ngirim streaming video sing bermutu lan luwih kuwat supaya tetep kompetitif ing pasar sing tambah akeh," komentar Thor Björgólfsson. "Aku banget kesengsem karo potensial PERSEUS kudu ngrampungake kabutuhan operator nyata. Sampeyan seneng saiki bisa karo Guido lan tim bakat. "

"Investasi penting iki tegese kita bisa nyepetake lan nggedhekake upaya pembangunan lan dodolan," ujare Guido Meardi, CEO lan co-founder ing V-Nova. "Duwe Thor lan tim Novator uga melu keahlian lan pengalaman kanggo V-Nova lan kita ngarep-arep bisa bebarengan ing wulan sing bakal teka."

V-Nova wis ngetrapake para investor, pimpinan industri global kayata Eutelsat lan Sky Group. V-Nova uga entuk portofolio paten global lengkap pengimejan video Faroudja Enterprises Inc. ing Januari 2017.


AlertMe