Home » News » Veteran Broadcast Engineering Alain Beauvais Nggabung TAG kanggo Ndukung Pertumbuhan Terus

Veteran Broadcast Engineering Alain Beauvais Nggabung TAG kanggo Ndukung Pertumbuhan Terus


AlertMe

Veteran Broadcast Engineering Alain Beauvais Nggabung TAG kanggo Ndukung Pertumbuhan Terus

Kekuwatan antarane kabeh aplikasi penyiaran sing penting kanggo ndhukung aplikasi IP TAG

LOS ANGELES - Juli 11, 2019 - TAG Video Systems, pimpinan donya ing IP Multiviewers, solusi Probing lan Monitoring sing berbasis piranti lunak, wis milih Veteran industri Alain Beauvais minangka direktur layanan lan dhukungan, kanthi cepet langsung. Kajaba iku, ana pratelan ing inisiatif pertumbuhan global terus-terusan Company - TAG mbuka kantor US sing pisanan ing wilayah LA sadurungé taun iki, lan uga nduduhake prasetya kanggo ndhukung penyebaran IP kanthi cepet lan saindenging donya kanthi sumberdaya khusus.

Miturut Abe Zerbib, CEO perusahaan sing ngumumake janjian kasebut, nambah Beauvais kanggo tim ndhukung ekspansi perusahaan dadi aplikasi produksi lan pemutaran urip - perkembangan alamiah karo inovasi TAG ing 100% Software lan 100% IP kanggo alur kerja sing ora dikompres kaya SMPN ST 2110 ing standar COTS hardware.

"TAG ana ing ngarep kurva teknologi nalika perusahaan ngluncurake 2008 nganggo piranti lunak 100% lan kabeh solusi Multiviewer, Probing lan Monitoring sing berbasis IP," ngandika Zerbib. "Saiki yen industri wis ngrampungake IP ing format sing dikompresi lan ora dikompres, kita seneng duwe kawruh jero lan kemampuan teknis Alain sing kasedhiya kanggo pelanggan kita saiki supaya padha bisa nyadari skalabilitas lan kelancaran sing ora bisa dibandhingake solusi piranti lunak kita wong mau. Kita uga seneng ngalami pengalaman luas Alain minangka sumber kanggo pelanggan anyar saka pasar liyane amarga kita nambahake menyang kulawarga TAG. "

Beauvais gabung TAG kanthi rong dekade pengalaman ing teknologi siaran, kanthi penekanan khusus ing wilayah Amerika Utara lan Asia Pasifik. Pengalaman Beauvais ngluwihi maneka bidang penyiaran, kalebu produksi, infrastruktur, streaming, lan pemantauan. Sadurunge gabung ing TAG, dheweke njabat ing layanan, sales lan dhukungan kanggo perusahaan profil dhuwur kayata Miranda Technologies, Digigram, Haivision lan Ross Video.

Beauvais bakal bisa nyedhak karo sales, R & D lan administrasi kanggo njamin pelanggan bisa entuk keuntungan saka entuk manfaat saka TAG's all-IP, teknologi kabeh-lunak.


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!