Home » 2017 NAB Show » NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...


AlertMe

Uga, kene kita, nyedhak NAB Show! Sepisan maneh, aku bakal saiki, sing makili Majalah Broadcast Beat, nalika aku meluncur liwat Show Floor, ndeleng apa aku bisa ndeleng kabeh produk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan produksi pasca produksi).

Malah karo kabeh kasenengan sing dituduhake Show, tau takon apa "NAB" utawa sing "Ikatan Nasional Penyiaran"Apa? Kejabi minangka sarwa dumadi saka konvènsi industri studio sing paling gedhé ing Bumi iki, NAB minangka awak gedhé lan rumit, sing isiné organisasi-organisasi siaran, merangkut televisi lan radio, lan saiki internet lan kabèh transmisi media, uga kabèh industri sing nyengkuyung.

120611_national_association_broadcasters_shinkle_605NAB saiki wis dianggep minangka multi-faceted, kanthi ngluwari pendidikan, riset lan inovasi teknologi (NAB Labs) kanggo advokasi (utawa legislative and regulatory affairs), saka Standards Setting (lan Code Television aka "The Seal of Good Practice") kanggo The Emergency Broadcast System (EBS), saka acara online menyang lokakarya lan konferensi lan kabeh ing antarane. Cukup ngetik situs nyuda sampeyan karo carane akeh sing disambungake lan akeh sing wis kedadeyan.

WOW! Aku ngerti, bener? Sampeyan wis kepengin banget kaya aku, kapan aku mikirake adoh saka NAB. Nanging carane kabeh iku wiwit? Apa dhisikan awal saka NAB lan kepriye padha menyang ngendi saiki? Maca, lan aku arep njawab pitakonan lan pitakon liyane babagan organisasi iki supaya integral karo industri siaran lan studio.Eugene F. MacDonald

Asosiasi Nasional Penyiaran nyaris kaya penyiaran, dhéwé. Didegaké ing 1922 dening Eugene F. McDonald, Pangadeg saka Zenith Corporation, NAB minangka asosiasi perdagangan swasta sing ditetepake kanggo tujuan ngladeni kebutuhan umum industri penyiaran. Iki diorganisasikake utamane kanggo nyiptake kode etika ing industri siaran kanthi nyipta pedoman kanggo regulasi swasembada (asliné kasebut dikenal minangka Asosiasi Radio Nasional Broadcasters; jeneng kasebut diganti dadi Asosiasi Radio lan Televisi Nasional ing 1951, nalika nyerep Asosiasi Pemancar Televisi, lan jeneng kasebut diganti dadi National Association of Broadcasters ing 1958).

Pamrentah ora nduweni "regulasi mandiri" iki lan dadi entuk dhuwit dhewe. Undhang-undhang Komunikasi 1934 dadi peraturan kawitan sing komprehensif kanggo ngatur komunikasi (kawat lan nirkabel). Broadcasting dianggep minangka commerce antar negara bagian, ing ngendi Kongres nduweni wewenang nguwasani miturut Konstitusi AS (Pasal I, Bagian 8), lan pesen-pesen siaran diwenehi perlindungan Proteksi Amandemen. Broadcasting diakoni minangka wangun komunikasi unik sing bakal mbutuhake kerangka peraturan sing beda tinimbang operator umum kayata teleponi lan telegrafi. Kabeh iki banjur dikemas karo filsafat sing media siaran kudu ngladeni kapentingan umum, penak, lan kabutuhan. Tumindak 1934 nyiptakake FCC, sing ditrapake kanthi manawa para penyiaran nindakaké kepentingan, kasenengan, lan kabutuhan umum.

louis_bebe_barron_greenwich_village_studio

Anggota 1, 1955, NARB Mei kalebu stasiun 1,234 AM (modulasi amplitudo), stasiun 327 FM (modulasi frekuensi) lan jaringan radio nasional 3, Sistem Penyiaran Columbia, Sistem Penyiaran Mutu, lan National Broadcasting Co., Inc. , Ikatan Nasional Penyiaran Radio lan Televisi kagungan stasiun televisi 267 minangka anggota lan kabeh jaringan televisi nasional 4, American Broadcasting Co., Columbia Broadcasting System, DuMont Television Network lan National Broadcasting Co., Inc. (Sumber: Komite Senat ing Pengadilan, Sub-komite kanggo Mecahkan Delinquensi Anak-anak, Televisi lan Delinquency Juvenile, laporan interim, 1955, Komite Print.)

Kode televisiSawisé dibentuk, Association of Broadcasters ngenalake Kode Radio ing 1929 lan sabanjure, minangka teknologi nuntut, Kode Televisi ing 1952 (ing bukune, Leo Bogart ngeyelake yen penyiaran Televisi dikembangake kanthi cepet ing sangisoré jaringan radio utama sing nandur modhal jutaan dolar ing ... perusahaan (Bogart, Umur Televisi, p. 9, 1956)).

Nanging, kodhe loro kasebut diterusake ing 1982 sasuwene gugusan antitrust sing diprakirakake dening Departemen Kehakiman sing dirancang kanggo ngatasi setelan tarif iklan, nemtokake nerakne Sherman Antitrust Act (15 USC § 1 (1976)). Perusahaan penyiaran ora dipeksa dadi anggota NAB utawa ora ngetutake kodhe sing didegaké, senadyan iki diakoni minangka "standar praktik apik" dening FCC, sing uga ora netepake aturan umum ing wilayah sing dilindhungi dening kode.

NAB "dikalahake" kanggo masyarakat, kanthi harfiah nyoba njaga standar penyiaran lan njaga kabeh 8679-2_NAB_logos_csnyebar ing malah ngilangke. Ing salebeting taun, NAB sampun wonten ing kathah tuntutan hukum, biasanipun dipuncatakaken minangka amicus curiae, utawi "kanca pengadilan" minangka gadhah kaprigelan utawi pandang utawi subjek tindakan, nanging sanes partai resmi tumindak . Pandangan sing padha mbantu mbentuk landscape legal babagan industri kabeh (sing nyakup siaran, produksi pasca produksi multimedia lan hardware, piranti lunak lan layanan telekomunikasi).

Luwih saka lobi lan nggawa tindakan legal, NAB nyedhiyakake anggota kanthi keuntungan liyane, kalebu sawijining perpustakaan riset sing ngemot luwih saka sepuluh ewu volume, staf sing kalebu ahli ilmu pengetahuan lan teknologi lan riset lan perencanaan, lan buletin bulanan kanggo anggota (NAB World), uga publikasi mingguan RadioWeek lan TV Nasional_Association_of_Broadcasters_headquartersdina iki.

Kajaba iku, NAB wiwit NAB Education Foundation, supaya bisa ndidik warga Amerika Serikat babagan prinsip-prinsip wicara bebas lan topik liyane babagan industri. Yayasan iki nganakake aktivitas riset lan pendhidhikan ing masalah kayata hak amandemen pisanan sing ana hubungane karo isi program, opini editorial, lan ucapan komersial. Lan aja lali konvensi tahunan sing kasebut, sing digambarake karo profesional 100,000 lan minangka sumber informasi, jaringan lan pameran teknologi ing Amerika Serikat!

Sampeyan bakal nemokake markas utama NAB (ing ngendi wae?) Ing Washington DC, ing ngendi iku terus nonton watchwaters ing gelombang udhara lan mimpin Maret kanggo keadilan ing industri Broadcasting. Ing November 1, 2009, presiden lan CEO NAB yaiku Gordon H. Smith, mantan Senat Amerika Serikat saka Oregon.

NAB minangka asosiasi pendhukung utamane kanggo penyiaran Amerika, lan kita duwe sejarah sing akeh kanggo kepentingan radio lan televisi ing Washington, "ujare. ngandika NAB Presiden lan CEO Gordon H. Smith. Misi kita wis lan tetep kanggo ndhukung kemampuan penyiaran kanggo ngawula komunitas lokal, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar. Liwat NAB Show lan inisiatif liyané, kaya NAB Labs, kita ningkataké inovasi, saéngga nyengkuyung masa depan sing cerah kanggo industri.

Ngerteni luwih akeh babagan NAB kanthi ngunjungi situs web: Www.nab.org.


AlertMe
Tindakake kula

Ryan Salazar

Editor-In-Chief, Penerbit at Broadcast Beat Magazine, LLC.
Ryan miwiti makarya ing industri siaran lan ngirim produksi ing umur 12 taun! Dheweke wis nggawé program televisi, mbangun fasilitas produksi pasca gedhe, ditulis kanggo sawetara publikasi indhustri ing industri lan minangka insinyur audio kira-kira sepuluh taun. Ryan sadurunge nulis kanggo Majalah Broadcast Engineering, Creative COW lan proyek-proyeké wis tampil ing puluhan publikasi.
Tindakake kula

Kiriman paling anyar dening Ryan Salazar (Delok Kabeh)