Home » Event

Loading Acara

Events Upcoming

Acara Panelusuran lan Panelusuran Navigasi

Acara Panorama navigasi

Agustus 2019

Gerakan Podcast

Agustus 13 @ 8: 00 am - Agustus 16 @ 5: 00 pm
Rosen Shingle Creek, 9939 Universal Blvd
Langkawi, FL 32819 Amerika Serikat
+ Peta Google

Konferensi Terbesar Dunia lan Pertunjukan Perdagangan kanggo Podcasters Tujuan Gerakan Podcast yaiku kanggo nggabungake lan mendidik podcast sing aktif lan pengin, lan kanggo tuwuh komunitas podcast lan industri sacara sakabehe. Iki ditindakake liwat sesi lan panel peluncuran pendidikan lan informatif sing ngliwati pitung trek, nyemai lan nyengkuyung presentasi utama, lan acara lan partisipasi jaringan sing nyenengake. Kanthi liwat podcasters 4,000 nekani liwat enem taun pungkasan saka saklawasé 30 negara liyane (lan akeh)!

Ngerteni luwih akeh »

Oktober 2019

Broadcast India Show

Oktober 17 - Oktober 19
Bombay Exhibition Centre, Nesco Compound
Maharashtra, Mumbai 400063 India
+ Peta Google

Teknologi Future of Broadcasting Connects Here Teknologi berkembang ing kacepetan kilat lan nyebabake banget nyebabake kabeh; donya siaran lan hiburan ora beda. Perkembangan kabeh inovatif ing industri iki tetep angel banget, kajaba kanggo siji kesempatan unik. Saben taun, kanggo liwat 27 taun, Broadcast India Show dadi platform interaktif sing ndudohake ing tangan siji, paradigma mindhah teknologi infotainment ing ndonya. Ing sisih liyane, ...

Ngerteni luwih akeh »
+ Ekspor Kedadean