Home » Bintang » Informasi Anyar ADDERLink ™ INFINITY 3000 Menehi Akses Nyiar Nyata Nyambung

Informasi Anyar ADDERLink ™ INFINITY 3000 Menehi Akses Nyiar Nyata Nyambung


AlertMe

Konten sing paling apik minangka ganjaran sing bisa diwenehake dening profesional siaran. Nanging produksi apa wae mbutuhake teknologi sing bener supaya ana presentasi lintang. Yen kreatif bisa nemokake sesambungan sing pas supaya bisa menehi konten, mung bisa digawe luwih efektif. Makane industri kasebut nduweni pamimpin konektivitas kayata Teknologi Adder sing ngirim solusi konektivitas lan kinerja dhuwur, sing ora mesthi manawa panyeratan sing paling anyar, dual-kepala, USB 2.0 IP KVM extender, MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000.

Wiwit taun 1984, Teknologi Adder wis tuwuh dadi pimpinan global ing solusi konektivitas lan IP KVM sing berprestasi tinggi. Adder Warisan teknologi wis ngetrapake pembangunan lan manufaktur produk sing dipimpin pasar sing bisa nggawa para pelanggan supaya bisa ngontrol kendhali lan katentreman atine liwat ngatur aplikasi kritis misi, ing saindhenging industri.

Teknologi Adder makaryakke minangka bisnis sing maringi hadiah lan menehi pancingan supaya bisa dadi bagean saka lan nyedhiyakake praupan kanggo nyedhiyakake lingkungan sing apik lan kreatif kanggo tuwuh lan sukses. Adder sawetara solusi switch, ngluwihi, lan IP ngontrol sistem IT sing dipercaya, remot, lan global ing industri kayata siaran, komando lan kontrol, transportasi, perbankan, medis, lan federal. Perusahaan kasebut misuwur amarga keprigelan teknis, kinerja sing dipercaya, lan Pabrikan sing kuwat, lan produk sing lengkap wis dilengkapi karo penawaran layanan profesional sing komprehensif, sing ngidini para pelanggan ing macem-macem industri sing beda-beda kanggo nggayuh, ngalih, matriks lan mbatalake ngatur periferal salah siji lokal utawa liwat IP. Teknologi Adder mbantu ngrampungake konektivitas IT lan tantangan akses remot kanggo aplikasi kritis-misi ing lingkungan sing beda, lan sing anyar MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, mesthi bakal ngrampungake prestasi sing kaya ngono.

INFINITI 3000 ADDERLink ™

Sadurungé taun iki, ing MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, utawa ALIF3000, dirilis. Ing ALIF3000 ngirim akses nyata-wektu menyang mesin fisik lan virtual tanpa watesan saka antarmuka mesin manungsa (HMI). Seri piranti sampurna kanggo ndhukung siaran olahraga lan spesialis produksi amarga katon entuk manfaat saka keluwesan lan kesempatan tuwuh sing diwenehake dening aplikasi virtualisasi. Iki luwih bisa supaya mesin kanthi rapi lan desktop virtual ing wektu nyata. Saliyane ing MAKLUMAT ADDERLink ™ 3000, Teknologi Adder nduweni solusi KVM 4K-penghargaan multi-penghargaan, yaiku INFINITY 4000 Series ADDERLink ™, lan ipune ADDERLink. Iki ngidini profesional siaran lan media ngakses lan ngowahi HD video saka ngendi wae kanthi global kaya manawa disambungake sacara lokal.

The ALIF3000 kang desain ngidini kanggo nggabungake VM menyang jaringan ADFERLink INFINITY sing ana tanpa gangguan, downtime, utawa biaya panggantos larang. Iki dibangun kanthi sukses IntelArsitektur mikroprosesor ® X-86, sing ngidini ngirim kualitas gambar, audio lan USB 2.0 sing cocog karo layar siji utawa dual liwat link 1GbE.

Kanthi nggabungake ALIF3000 karo Manajer INFINITI ADDERLink (AIM), administrator bisa kanthi jelas netepake hak akses pangguna sing aman kanggo mesthekake yen target PC mung bisa diakses dening pangguna sing diidini - menehi pamilike lan jaminan para pamilik bisnis.

Fitur tambahan saka ALIF3000 kalebu:

  • Ext. Jarak: Mbatesi IP / 100m liwat CATx utawa serat
  • Resolusi: Gawe nganti 2560 ×[Email protected]
  • Jumlah layar: Nganti 2

Kanggo informasi luwih lengkap babagan ALIF3000, ngunjungi www.adder.com/en/kvm-solutions/adderlink-infinity-3000.

Apa Teknologi Adder Paling Apik Kanggo Penyiar

Adder Warisan kaping tiga lan setengah taun ngidini supaya bisa kerja bareng sawetara penyiar utama ing donya kanggo ngrancang lan nggawe switch KVM switch, ngluwihi lan matriks solusi kanggo ndhukung alur kerja siaran lengkap. Lan aliran kerja iki wiwit saka nggawe lan produksi pasca menyang siaran kamar kontrol lan lingkungan live live. Teknologi Adder semangat wirausaha uga dipasang ing budaya perusahaan sing kerja keras, menehi motivasi, ngrameke, lan terus-terusan nindakake bidang teknik teknik sing terus dadi pendhudhuk. Teknologi Adder sampurna kanggo penyiar sing nduwe solusi konektivitas sing luwih efisien lan IP KVM sing berprestasi tinggi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Teknologi Adder riko www.adder.com/en.


AlertMe