Home » Jobs » Spesialis Multimedia III

Opening proyek: Spesialis Multimedia III


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Harris County
Lokasi: Houston TX US
Tugas Produksi Media lan Video :. Produksi, pengarah, shooting, lan editing video. Ngoperasikan peralatan produksi foto, audio, lan video ...

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)