Home » Jobs » Spesialis Multimedia III

Opening proyek: Spesialis Multimedia III


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Harris County
Lokasi: Houston TX US
Tugas Produksi Media lan Video :. Produksi, pengarah, shooting, lan editing video. Ngoperasikan peralatan produksi foto, audio, lan video ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)