Home » News » Kapal AJA KUMO 3232-12G Kompak 32 × 32 12G-SDI Router

Kapal AJA KUMO 3232-12G Kompak 32 × 32 12G-SDI Router


AlertMe

Grass Valley, CA (Agustus 12, 2019) - AJA Video Systems wis wiwit ngirim KUMO 3232-12G router kompak, nampilake input 32x 12G-SDI lan output 32x 12G-SDI ing profil 2RU portabel kanggo rute 12G-SDI sing fleksibel lan efisien biaya.

Dirancang kanggo nggunakake ing siaran, produksi lan lingkungan ProAV, KUMO 3232-12G ndhukung résolusi format gedhe, tingkat pigura lan format warna jero, nalika nyuda kabel mlaku nalika ngangkut 4K /UltraHD liwat SDI. KUMO 3232-12G nawakake adhedhasar jaringan lan / utawa kontrol fisik lan mirip bentuk router KUMO 3232 sing wis dibuktekake produksi AJA, kanthi entuk manfaat tambahan port USB anyar kanggo ngonfigurasi alamat IP liwat piranti lunak eMini-Setup AJA. Kanggo alur kerja 8K sing anyar, KUMO 3232-12G uga dilengkapi kanggo rute gang-port multi-port.

Sorotan fitur utama kalebu:

  • Input lan output 12G-SDI nganti 4K /UltraHD dhukungan ing 60p
  • Faktor wangun cilik, portebel 2RU
  • Dhukungan kabel tunggal kanggo 4K sing dipasangUltraHD sinyal nuntun
  • Pilihan sumber daya serep
  • Konfigurasi lan simpen nganti wolung salvos saben rute
  • Tingkat SDI otomatis jam maneh: 270 Mbps / 1.483 / 1.485 / 2.967 / 2.970 / 5.934 / 5.940 /

11.868 / 11.880 Gbps

  • Dhukungan kanggo Panel Kontrol AJA KUMO (hardware, kanthi nyambung langsung utawa jaringan)
  • Port USB supaya gampang ngatur alamat IP router lan nggawe konfigurasi jaringan wiwitan
  • Server web sing dipasang kanggo remot kontrol ing browser web standar
  • 5 taun-taun dhukungan lan dhukungan

Reregan lan Ketersediaan

KUMO 3232-12G saiki kasedhiya kanggo $ 3995 US MSRP. Kanggo informasi luwih lengkap, riko: www.aja.com/products/kumo-3232-12g.

About AJA Video Systems, Inc.

Wiwit 1993, AJA Video wis dadi panyedhiya teknologi, antena, solusi rekaman video digital lan kamera profesional sing ngasilake prodhuksi, nggawa produk berkualitas tinggi, hemat biaya kanggo pasar siaran, video, lan produksi profesional. Produk AJA dirancang lan diprodhuksi ing fasilitas kita ing Grass Valley, California, lan didol liwat saluran sales reseller lan integrator sistem ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki situs web kita ing www.aja.com.

# # #

Kabeh merek dagang sing kasebut ing situs iki kalebu perusahaan.

Kontak Media:

Karen Raz

Raz Hubungan Umum, LLC

310-450-1482; [Email protected]


AlertMe