Home » News » Alchemy Post Sound nampilake Best Foot Forward ing Delivering Foley kanggo FX's "Fosse / Verdon"

Alchemy Post Sound nampilake Best Foot Forward ing Delivering Foley kanggo FX's "Fosse / Verdon"


AlertMe

Pakaryan Foley kolaborasi karo Pengawas Sound Editors Daniel Timmons lan Tony Volante nyiptakno swara Broadway lan tenunan film dirajut dening koreografer legendaris lan aktris musikal.

Westchester, New York- Alchemy Post Sound sijine sepatu tap dheweke (lan akeh luwih) nggawe Foley swara kanggo Fosse / Verdon, Seri FX sing paling diakoni babagan koreografer Bob Fosse (Sam Rockwell) lan kolaborator lan garwane, penyanyi / penari Gwen Verdon (Michelle Williams). Nggarap pandhukung supervisi swara Daniel Timmons lan Tony Volante, artis Foley Leslie Bloome lan timé nampilaké lan ngrekam ratusan efek swara adat kanggo ndhukung urutan tari sultry tontonan lan nambah suasana nyata kanggo setelan bersejarah.

Ngemot limang dekade, Fosse / Verdon nylidhiki kemitraan romantis lan kreatif tunggal antarane Bob Fosse lan Gwen Verdon. Tilas wis dadi visioner Pembuat film lan salah sijine koreografer lan panguwasa paling teater ing teater, nalika dheweke dadi penari Broadway paling akeh ing kabeh wektu.

FOSSE VERDON - Digambar: (lr) Michelle Williams minangka Gwen Verdon, Sam Rockwell minangka Bob Fosse. CR: Pari Dukovic / FX

Given subyek, ora angel yen swara pasca prodhuksi minangka unsur sing penting ing seri iki. Kanggo akeh pertunjukan musik, Timmons lan Volante diwenehi tugas kanggo ngresiki rai swara sing cocog kanggo cocog karo koreografer lan nggabungake kanthi skor. Padha uga nyipta soundscape sing padhet kanggo mburi lingkungan sing khas saka film lan stadion Broadway, uga akeh fitur eksterior lan interior.

Kanggo Timmons, campuran musik lan drama ing proyek iki nuduhake tantangan kreatif sing signifikan nanging uga kesempatan sing unik. "Aku tansaya gedhé ing upstate New York lan wiwit ngarep-arep supaya bisa nglakoni swara urip, duweni potensi ing Broadway," kandhane. "Kanthi pertunjukan iki, aku bisa kerja karo artis sing tampil ing donya ing tingkat paling dhuwur. Ora kaya acara televisi minangka campuran musik Broadway, akting lan televisi Broadway. Iku nyenengake kanggo kolaborasi karo wong sing kerja ing ndhuwur game. "

Para kru nyedhiyakake campuran sumber sing luar biasa nalika nggabungake swara kasebut. Timmons nyatakake, kanggo nggawé ulang batuk peretasan Fosse (sawijining gejala kegirangan resep obat), dheweke diwutahake liwat audio saka film 1979 klasik Kabeh Sing Jazz. "Roy Scheider, sing mainake alice ego ing film Fosse, ora bisa ngalami watuk kaya dheweke, dadi Bob tindak menyang studio rekaman lan nglakokake batune," ujare Timmons. "Kita banjur nggunakake rekaman lawas bebarengan karo ADR Sam Rockwell. Nalika kesehatan Bob wiwit mangidul, sawetara watuk sing sampeyan krungu iku bener. Mungkin aku kepengin banget, nanging kanggo aku, mbantu nyekel identitase. Aku felt kaya roh Bob Fosse ana ing pesawat. "

Sebagean gedhe efek swara dikirim digawe dening Alchemy Post Sound. Utamane, seniman Foley kanthi teliti ngasilake jejak langkah para penari. Foley tarian tarian bisa dirungokake ing saindhenging seri, ora mung ing urutan musik, nanging uga ing transisi tartamtu. "Bob Fosse dadi wiwitan minangka penari tunyuk, supaya kita nggunakake swara minangka motif," jelas Timmons. "Sampeyan krungu wong-wong mau nalika arep menyang lan metu saka flashbacks lan monologues interior." Bebarengan karo Bloome, tim Alchemy kalebu artis Foley Joanna Fang, mixer Foley Ryan Collison lan Nick Seaman, lan Foley asisten Laura Heinzinger.

Ananging, Alchemy kedah ngreksa swara ingkang "sampurna sanget." Fang nedahaken bilih adegan-adegan ingkang nggambaraken pagelaran-pagelaran musik saking film-film punika dipunginakaken kanggé nggambaraken produksi adegan-adegan tinimbang produk pungkasan. "We are ati-ati kanggo nyakup swara latar mburi alam sing bakal diowahi metu sadurunge film dikirim menyang bioskop," dheweke nerangake, nambah sing adegan uga dibutuhake Foley kanggo cocog karo gerakan awak lan penari kosuming. "We ngenteni akeh wektu nonton footage lawas Bob Fosse ngomong babagan karya, lan sadar dheweke ora mung saka footwork penari, nanging sing shuffling lan awak body. Iku bagean saka apa sing nggawe seni sing unik. "

FOX VERDON "Who's Got the Pain" Episode 2 (Airs Selasa, April 16, 10: 00 pm / ep) - Digambar: (lr) Sam Rockwell minangka Bob Fosse, Michelle Williams minangka Gwen Verdon. CR: Eric Liebowitz / FX

Produksi Foley minangka kolaborasi luar biasa. Tim Alchemy njaga dialog rutin karo editors swara lan terus-terusan ningkatake lan nyaring unsur swara. "Kita sumurup arep menyang seri sing perlu kanggo narik kawigaten ing urutan tari," kandhane editor Foley editor Jonathan Fuhrer. "Aku ngomong karo Alchemy saben dina. Aku ngobrol karo Ryan lan Nick babagan tonalitas sing arep ditindakake. Leslie lan Joanna akeh gagasan lan pendekatan menarik; Aku ora ngerti apa-apa sing dianggep kaya pagelaran, peraga, sepatu, lan permukaan. "

Alchemy uga kerja keras kanggo entuk realisme kanggo nggawe swara kanggo adegan non-musikal. Sing kalebu nelusuri mudhun prop kanggo cocog seri 'periode wektu beda. Kanggo nyetel adegan ing kamar editing film ing 1950s, kru nyathet editor flatbed Steenbeck, umuré 70 kanggo nyekel swara sing unik. Nalika urutan musik luwih akeh tinimbang tunyuk-tare, kru nyelipake kumpulan ratusan sepatu sepatu kanggo cocog karo footwear sing dianggo dening pemain individu ing adegan tartamtu.

Sawetara swara ngalami owah-owahan subtle sajrone saperangan seri tinimbang ing wekdal wektu. "Bob Fosse berjuang kanthi kecanduan lan dheweke asring ndeleng obat anti-depresi," ujare Seaman. "Ing adegan awal, kita direkam pil ing botol kaca, nanging adegan ing dekade pungkasan, kita pindhah menyang plastik."

Kaya subtleties nambah kekayaan kanggo soundtrack lan mbiyantu semen karakter jaman iki, ujar Timmons. "Alchemy nggoleki saben panyuwun sing digawe, ora kira kepiye," kandhane. "Jumlah sepatu sing padha digunakake iku luar biasa. Pelaku Broadway cenderung nyandhang sepatu kanthi sol alus nalika latihan lan sepatu kanthi soles sing luwih angel nalika nyedhaki acara kasebut. Weruh harder luwih abot. Dadi, tim Foley tansah ati-ati milih sepatu tengen gumantung ing titik ing latihan sing digambarake ing adegan. Iku akurasi. "

Upaya ekstra uga ngasilake Foley sing gampang dicampur karo unsur swara, dialog lan musik liyane. "Aku seneng karya Alchemy amarga nduweni swara nyata, alam lan mbukak; Ora ana suara sing ditambah, "kandhane Timmons. "Iki kaya kamar. Iku nambah crita sanajan pamirsa ora éling ana ing kono. Sing apik Foley. "

About Alchemy Post Sound

Alchemy Post Sound minangka kaki persegi 3,500, studio Foley sing didesain khusus kanggo Foley dening penduduk Foley Artist Leslie Bloome. Staff pemenang Emmy ing perusahaan wis nggawe swara kanggo akeh film utama, seri televisi, film independen lan game populer. Layanan Alchemy uga kalebu rekaman musik, kinerja urip, produksi video, ADR, lan rancangan swara.

www.alchemypostsound.com


AlertMe