Home » News » Penyanyi Andy Alkemy X Mimpin NATPE Panel ing Konsumèn Konsumen liwat Konten Branded
Andy Singer

Penyanyi Andy Alkemy X Mimpin NATPE Panel ing Konsumèn Konsumen liwat Konten Branded


AlertMe

Sesi uga kalebu kreasi isi saka Marriott, Snapchat lan AARP.

NEW YORK CITY- Ing NATPE Miami, Alkemy X Wakil Presiden Eksekutif Televisi lan Konten Digital Andy Singer bakal mimpin diskusi panel babagan carane pamikiran-pamikiran sing nemokake kreatif, cara anyar kanggo nyambungake karo konsumen kanthi ngembangake konten sing menarik. Singer bakal ngobrol karo wakil saka Marriott, Snapchat lan AARP Media babagan konten khusus, terobosan sing diprodhuksi kanggo nampilake merek nalika nggawe pamirsa ing cara sing jero lan bermanfaat. Titled Merek Powering Kreativitas, sesi kasebut dijadwal kanggo Januari 23rd ing 2: 45 PM ing Fontainebleau Glimmer Ballroom Miami Beach.

Andy Singer

"Minangka konsumen liyane lan akeh ngganti carane lan ing ngendi padha nganggo isi, merek are looking for alternatives kanggo iklan televisi tradisional kanggo ngirim pesen," ngandika Singer. "Brand innovators like Marriott, Snapchat and AARP are developing content quality high that viewers really want to see. Perusahaan-perusahaan iki ana ing babagan carane wong ngandhut isi dina iki lan wis ngerti ngendi merek kasebut pas karo konsumsi isi. Iku menang kanggo merek, distributor lan konsumen. "

Nggabungake Singer ing panel bakal Marc Battaglia, Direktur Creative Eksekutif, Marriott Hotels; Rita Drucker, Kepala Integrasi Merek, Snapchat; lan Myrna Blyth, Wakil Presiden Wakil Presiden lan Direktur Editorial, AARP Media.

"Sesi iki kudu weruh kanggo sapa waé sing kasengsem ing évolusi isi," ujare Singer. "Masa depan belongs kanggo merek lan distributor sing nggarap konser kanggo ngembangake konten sing ndadekake penonton ora ditawan maneh menyang televisi tradisional. Yen sampeyan programmer, merek kudu digabungake menyang rencana sampeyan minangka mitra pembangunan. "

Ing Alkemy X, Singer ndadékaké tim produksi nggarap merek lan distributor kanggo ngembangaké seri hiburan lan pamrograman dawa kanggo linier, digital, over-the-top lan outlet sosial. Produser seri Food Food long-running Restaurant: Impossible¸ Alkemy X ngembangake konten multi-platform kanggo BMW, Pepsi, Panera, Lexus, Google lan Samsung, antara liya. Singer sadurungé dadi manajer umum ing Travel Channel, ing kana dheweke ana ing acara kasebut Ekspedisi Unknown, Hotel Impossible lan Aneh Foods America. Dheweke uga njabat ing posisi eksekutif ing DIY Network lan HGTV.

Opo: Brands Powering Creativity

Where: NATPE Miami, Fontainebleau Miami Beach, Glimmer Ballroom

Kapan: Rebo, Jan 23, 2019, 2: 45 PM - 03: 30 PM

Panelis: Andy Singer, Wakil Presiden Eksekutif Televisi lan Konten Digital, Alkemy X; Marc Battaglia, Direktur Creative Eksekutif, Marriott Hotels; Rita Drucker, Kepala Integrasi Merek, Snapchat; lan Myrna Blyth, Wakil Presiden Wakil Presiden lan Direktur Editorial, AARP Media.

Babagan Alkemy X:
Alkemy X ngasilake iklan, konten bermerek, kreatif jaringan, pemasaran terintegrasi, inisiatif sosial / digital, efek televisi lan efek visual tanpa cetha kanggo film fitur, TV episodik lan iklan. Klien iklan lan merek isi kalebu BMW, Pepsi, Panera, Lexus, Google, lan Samsung. Klien promo, terpadu, lan sosial kalebu Nickelodeon, Syfy, AMC, TruTV lan Food Network. Tim VFX kerjo ing seri kalebu AMC's Wedi Mati Lumampah, NBC's Blindspot, HBO's The Leftovers, Netflix's Maniac and Amazon's Mrs. Maisel sing apik banget.

www.alkemy-x.com


AlertMe