Home » Jobs » Artis Produksi Digital

Pembukaan proyek: Artis Digital Produksi


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Square
Lokasi: San Francisco CA US
Produksi desainer lan insinyur kanggo nglakokake. Minangka artis produksi, sampeyan bakal ndhukung tim digital kanggo nyiapake aset kanggo macem-macem. Deskripsi Proyek ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)