Home » Jobs » Asisten Direktur, Konten Digital lan Komunikasi

Pembukaan proyek: Asisten Direktur, Konten Digital lan Komunikasi


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Universitas Princeton
Lokasi: Princeton NJ US
Keahlian ekstensif ing editing video non-linear, utamané Adobe Creative Suite (Premiere, After Effects, PhotoShop, Illustrator) lan / utawa Final Cut Pro ....

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)