Home » Jobs » Asisten Video Editor

Lowongan Kerja: Assistant Video Editor


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: The New York Times
Lokasi: New York NY US
Kawruh video web minangka kudu lan pengalaman karo shooting, produksi lapangan lan peralatan kamera penting. Tanggung jawab bisa kalebu: ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)