Home » Jobs » Asisten Media

Pembukaan proyek: Pembantu Media


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Kutha Framingham
Lokasi: Framingham MA US
Lima taun pengalaman ing bidang produksi video *. Request request duplikasi lengkap *. Kompetensi karo editing non-linear (Adobe Production Suite) * ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)