Home » Jobs » Asisten Media

Pembukaan proyek: Pembantu Media


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Kutha Framingham
Lokasi: Framingham MA US
Lima taun pengalaman ing bidang produksi video *. Request request duplikasi lengkap *. Kompetensi karo editing non-linear (Adobe Production Suite) * ....

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)