Home » News » ATEME Ngaktifake VSTV K + Ngoptimalake Tabungan Bandwidth lan Revenue

ATEME Ngaktifake VSTV K + Ngoptimalake Tabungan Bandwidth lan Revenue


AlertMe

PARIS, DENVER, SINGAPORE, SAO PAULO, 08 November 2018 - ATEME, pimpinan berkembang ing solusi pangiriman video kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT announced dina sing Televisi Digital Satelit Vietnam (VSTV K +), sing paling gedhe satelit operator ing Vietnam, wis sukses ngetrapake TITAN solusi kanggo layanan Direct-to-Home (DTH).

Thanks kanggo TITAN ATEME, operator Vietnam wis ngrambah OPEX lan tabungan bandwidth sing pinunjul ing MPEG-2 lan H.264, asil sing signifikan satelit panggunaan transponder. Kajaba iku, solusi menehi perusahaan kanthi keuntungan ing ngisor iki:

  • Keluwesan: Platform sing dipilih sing fleksibel lan siap kanggo nganyarke mangsa kanggo 4K lan HEVC tanpa owah-owahan sistem rumit
  • Kualitas Video sing paling dhuwur: TITAN ATEME ngirimake kualitas video sing paling dhuwur ing bitrate sing paling murah sing penting kanggo entuk pengalaman panganggo sing paling apik
  • Operasi Gampang: Solusi lunak murni TITAN nyederhanaké integrasi lan operasi thanks kanggo abstraksi hardware lan kesederhanaan operasional

"Sawise tamat pengenal karo kabeh vendor kunci liyane, kita mutusake milih ATEME amarga menehi kualitas video sing paling apik lan keluwesan sing paling dhuwur," ujare Pak Dirja Van Phuc - Direktur Teknis ing VSTV K +. "Platform ATEME gampang diatur, gampang banget lan inovatif. Solusi sing dipilih ora mung ngidini kita nindakake apa sing perlu saiki (SD, HD, MPEG2, H.264) nanging uga njamin kita nandur modal ing mangsa ngarep (4K, HEVC) ".

Dheweke nambahake: "Tim ATEME banget profesional lan nyengkuyung saindhenging proses, utamane nalika tahap panggunaan kritis."

"ATEME wis kasil ngapakake sawetara penyebaran DTH ing Asia lan kita bangga nambah VSTV K + ing portofolio kita sing akeh. Minangka operator DTH paling gedhe ing Vietnam, VSTV K + fokusake nyediakake isi premium marang penonton, kanthi nggunakake teknologi TV paling maju, "ujare Direktur Penjualan Duc Long Nguyen ATEME. "Kanthi solusi ATEME

VSTV K + saiki bisa ngisi biaya kanthi kualitas video paling dhuwur ing saluran kasebut. "

Babagan VSTV (K +):

Vietnam Satellite Televisi Digital (VSTV) minangka usaha patuk antawis kalih mitra utami ing bidang televisi inggih punika VTV lan Canal Overseas. VTV minangka penyiaran televisi nasional kanggo Vietnam nalika Canal Overseas minangka anak perusahaan distribusi mancanegara Canal + Group, operasi 7 satelit platform liwat 5 bawana karo mayuta-yuta pelanggan ing saindenging donya.

Prakawis ATEME:

ATEME (PARIS: ATEME), Transforming Video Delivery. ATEME minangka pamimpin global ing solusi kompresi video AV1, HEVC, H264, MPEG2 kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV Lan OTT. Informasi liyane kasedhiya ing Www.ateme.com. Tindakake kita ing Twitter: @ateme_tweets lan LinkedIn


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!