Home » News » ATEME partners karo Eurovision Services kanggo nyoba solusi watermarking ing acara bal-balan internasional

ATEME partners karo Eurovision Services kanggo nyoba solusi watermarking ing acara bal-balan internasional


AlertMe

ATEME, pimpinan berkembang ing solusi pangiriman video kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT, kerja sama Layanan Eurovision, penyedia layanan media pilihan pertama kanggo organisasi media lan federasi olahraga ing saindenging donya, ing bukti konsep kanggo nyoba solusi watermark inovatif ing Juni 2019 nalika acara bal-balan internasional utama ing Paris, Prancis.

Bukti konsep sing digunakake yaiku BISS-CA, standar sing diduweni protokol BISS kanthi dhukungan tombol dinamis kanggo enkripsi, kanggo mbantu penyiar ing perang nglawan pembajakan sajrone sidhang telung dina ing acara kasebut. BISS-CA ngatur aset In-Band lan nambah watermarking forensik kanggo nandhani saben output decoder supaya sawise transkoding si penyiar bisa nemtokake asal saka bocor, yen kedadeyane.

"Bebarengan karo ATEME, kita wis kasil nampilake yen kamungkinan kanggo ningkatake keamanan konten urip nalika acara utama nggunakake standar sing bisa dioperasionalake dening EBU. Iki, mesthi, minangka aset kanggo kita amarga bakal ngaktifake kita njaga isi urip klien kita lan mesthekake yen mung dikirim menyang sing kudu duwe akses menyang isi, "ngendikane Oscar Teran, Kepala Teknologi & Pengembangan.

Julien Mandel, Pengurus Segmen Kontribusi, ATEME nambah: "Kami bangga ngewangi Layanan Eurovision ing mbuktekake pangayoman arus video sing dikirim minangka bagian saka acara internasional. Minangka pendiri lan awal adopsi saka BISS-CA, kita disajikake kanthi apik kanggo ngusulake solusi watermarking sing beda miturut kabutuhan para penyiaran lan njamin isi kasebut dikirim kanthi aman. "

TENTANG ATEME

ATEME (PARIS: ATEME), Ngowahi Pangiriman Video. ATEME minangka pimpinan global ing solusi kompresi video AV1, HEVC, H264, MPEG2 kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT. Informasi liyane kasedhiya ing www.ateme.com. Tindakake kita ing Twitter: @ateme_tweets lan LinkedIn.

TENTANG LAYANAN EUROVISION

Acara gedhe ora kedadeyan kanthi ora sengaja. Organisasi penyelenggara, organisasi media lan federasi olahraga kudu solusi adaptif, end-to-end kanggo ngasilake, nyebarake lan nggawe konten menyang pamirsa sing tepat, ing wektu sing tepat, ing format sing bener. Kita nyedhiyakake panyedhiya layanan media sing paling kapilih kanggo klien kanthi cara nyedhiyakake cara anyar, luwih apik lan beda kanggo kanthi gampang, cekap lan bisa ngakses lan ngirim isi lan layanan. Portofolio layanan kita dirancang kanggo menehi kemampuan lan kemampuan kanggo ningkatake lan ngganti isi karo kabutuhan kabeh platform digital. Nanging apa sing bener-bener nyedhiyakake kita yaiku yen kita ndeleng gambar sing luwih gedhe. Minangka perusahaan EBU, kita ana ing posisi sing unik kanggo mangerteni kabutuhan lan tantangan para klien. Mulane, kita njamin ngoptimalake nontes isi kasebut nalika ninggalake wong-wong mau bebas fokus ing saben aspek liyane ngaktifake acara sing paling sukses. We are Eurovision Services. Kita menehi kaunggulan ing kabeh kita, kanggo ninggalake wong bebas kanggo fokus ing apa tenan penting - nggawe pengalaman sing apik tenan. Nggoleki liyane babagan Eurovision Services ing www.eurovision.net.


AlertMe