Home » Bintang » ATTO lan AVID: Kredensial Certified kanggo Swara 20 Taun

ATTO lan AVID: Kredensial Certified kanggo Swara 20 Taun


AlertMe

ATTO Teknologi, Inc., ngumumake yen sing ThunderLink® 40GbE lan 10GbE ThunderboltTM 3 adapters lan 40GbE FastFrameTM Network Interface Cards (NICs) wis disertifikasi kanggo nggunakake paling anyar Bisa uga® NEXIS® solusi panyimpenan bebarengan kolaborasi.

"ATTO adapter ThunderLink lan Jaringan Interface Cards uga nduweni posisi kanggo nyedhiyakake konektivitas 40GbE lan 10GbE paling anyar kanggo Bisa uga NEXIS lan Bisa uga NEXIS | Solusi panyimpenan PRO, " ngandika Ed Harper, Senior Product Manager ing Bisa uga Teknologi. "Kanthi sertifikat iki, panyipta konten sing makarya ing lingkungan macOS®, Windows lan Linux dipercaya saka pilihan kinerja dhuwur sing dites lan didhukung, kanggo nangani syarat-syarat sing dibutuhake dhuwure dienggo media digital."

Sertifikasi solusi sing diuji lan didhukung 40GbE lan 10GbE, minangka garis panjang kolaborasi sukses antarane ATTO lan Bisa uga ngemot liwat 20 taun. Kolaborasi sing ngaktifake profesional hiburan bisa luwih cepet, luwih apik, lan kanthi kapercayan sistem. ATTO adaptor ThunderLink lan FastFrame NICs nyedhiyakake pilihan konektivitas sing apik kanggo para pengguna sing ngupaya panyimpenan data kanggo video kolaboratif, kalebu performa 4K lan 8K kinerja dhuwur. ATTO 40GbE lan 10GbE Thunderbolt adaptor 3 nggabungake fitur ATTO tertutup sing nyedhiyakake panyambungan fleksibel lan bisa kalkulus kanggo sarwa-sarwa aktif Thunderbolt paling anyar, kalebu Apple iMac® lan iMac ProTM. ATTO 40GbE NICs ngluwihi opsi konektivitas sing ngidini para pengguna Windows® lan Linux® kanggo entuk pilihan becik kanggo kolaborasi editor wektu nyata.

"Kombinasi saka Bisa uga panyimpenan bebarengan lan adaptor ATTO Ethernet Thunderbolt lan Jaringan Interface Cards nyedhiyakake pelanggan kanthi gampang nggabungake workstation ing lingkungan panyuntingan berprestasi tinggi, " ngandika Tom Kolniak, Direktur Pemasaran Senior ing ATTO Teknologi. "Nalika alur kerja berevolusi kanggo ngrampungake resolusi sing luwih dhuwur lan pigura, pangguna bakal mbutuhake tingkat kinerja anyar iki."

Dadi manawa arep ngunjungi ATTO Technology, Inc. ing #IBC2018 Booth 7.A26. Bisa uga at #IBC2018 booth 7.B55

TENTANG ATTO

Kanggo 30 taun, ATTO Technology, Inc. wis dadi pimpinan global ing pasar IT lan media & hiburan, khusus ing panyimpenan lan konektivitas jaringan lan solusi infrastruktur kanggo lingkungan komputasi paling padhet dhumateng data. ATTO nggarap mitra kanggo ngirim solusi end-to-end luwih apik nyimpen, ngatur lan ngirim data. Nggawe minangka extension saka tim desain pelanggan, ATTO nggawe adaptor host lan RAID, adaptor jaringan, pengontrol panyimpenan, adaptor ThunderboltTM, lan piranti lunak. Solusi ATTO nyedhiyakake panyambungan tingkat sing dhuwur ing kabeh antarmuka panyimpenan, kalebu Fibre Channel, SAS, SATA, iSCSI, Ethernet, NVMe lan Thunderbolt. ATTO yaiku Daya Saing Panyimpenan.

ABOUT AVID

Kisah wis mesthi ana bab wong. Stories engage us. Padha ngandhani kita. Padha ngalembana kita. Sanalika ana wong, ana cerita. Lan sanadyan ana gagasan sing bisa dienggo bareng, bakal ana narasi. Ing Bisa uga kita mbiyantu nerangake crita. Media paling mirip, paling mirsani, lan sing paling disenengi ing donya. Wiwit nyebabake revolusi ing editing non-linear liwat 25 taun kepungkur, Bisa uga terus nandur modal ing riset lan pangembangan lan nyakup paten 200. Bisa uga solusi wis diakoni karo akeh penghargaan industri lan teknologi, kalebu loro Oscars®, Grammy®, lan 15 Emmys®.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!