Home » Bintang » ATTO Teknologi 30 Taun lan Kuwat

ATTO Teknologi 30 Taun lan Kuwat


AlertMe

ATTO Technology, Inc., sing adhedhasar Amherst, New York, iku pamimpin sing diakoni ing teknologi panyedhiya panyimpenan Informasi lan Media lan Hiburan, ngrayakake taun inovasi kelas 30. Didegaké dening Tim Klein lan Dave Snell, sing ngejarke visi ing 1988. Klein lan Snell temen maujud yen nambah akses cepet menyang panyimpenan komputer, sistem kabeh ngolah data luwih cepet. "Dynamic Duo" teka karo teknologi sing nyepetake wektu akses panyimpenan sing bisa ditambahake ing sistem komputer sing wis ana.

"Ngrayakan taun-taun sukses 30 ora bisa dilakoni tanpa ngakoni kabeh karyawan sadurungé, saiki, lan mangsa sing wis nyumbang sukses minangka pimpinan industri," ngandika ATTO presiden lan CEO Tim Klein. "Uga, kita arep ngucapake matur nuwun marang saben klien ATTO, salah sawijine panuku utawa pelanggan bali, sing mbantu kita teka ing ngendi kita saiki."

ATTO Technology, Inc., Inovasi kuat dirancang lan diprodhuksi kanthi nargetake teknologi komputer sing nyambung menyang panyimpenan hardware lan jaringan. Perusahaan wis ngrambah akeh industri. Ngrampungake babagan carane nonton film, ngrungokake musik, ngrampungake kabutuhan resep, mabur ing kapal, tuku kopi utawa malah nganggo kartu bank, ATTO wis ana ing latar mburi nggawe kabutuhan dina-dina sing kasedhiya kanggo masyarakat. ATTO ngowahi cara nggawe film, saka animasi digital kanggo efek CGI, nyunting cara distribusi maneh ing 1990s.

Cepet kanggo saiki lan ATTO minangka bagéyan penting saka munculé ilmu intelijèn buatan sing dipigunakaké déning para panaliti migunakaké jumlah data sing luar biasa lan teknologi panyimpenan kacepetan dhuwur sing minangka komponèn utama pangolahan perangkat keras jaringan maju sing mimpin kanggo panemuan lan kamajuan ing AI lapangan.

"Nanging, minangka nu ngucapke matur nuwun nalika kita kanggo taun 30 pungkasan, sampeyan kudu ngerti yen kita malah luwih bungah kanggo taun teka," Klein ngandika. "We look forward kanggo tantangan kanggo njunjung tinggi reputasi kita minangka pimpinan industri ing saindhenging M & E lan bidang TI."

Kanggo tuku produk ATTO liwat Value Added Resellers, Integrator Sistem lan ATTO Web Store. Delengen: www.atto.com/howtobuy/

TENTANG ATTO

Taun 30, ATTO Technology, Inc. wis dadi pimpinan global ing pasar IT lan media & hiburan, khusus ing panyimpenan lan konektivitas jaringan lan solusi infrastruktur kanggo lingkungan komputasi paling intensif data. ATTO nggarap mitra kanggo ngirim solusi end-to-end luwih apik nyimpen, ngatur lan ngirim data. Nggawe minangka extension saka tim desain pelanggan, ATTO nggawe adaptor host lan RAID, adaptor jaringan, pengontrol panyimpenan, adaptor Thunderbolt ™, lan piranti lunak. Solusi ATTO nyedhiyakake panyambungan tingkat sing dhuwur ing kabeh antarmuka panyimpenan, kalebu Fibre Channel, SAS, SATA, iSCSI, Ethernet, NVMe lan Thunderbolt. ATTO yaiku Daya Saing Panyimpenan.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!