Home » Bintang » Seminar Tawaran Menarik babagan Adaptasi Pendidikan Musik kanggo COVID karo Dante Sajrone NAMM 2021

Seminar Tawaran Menarik babagan Adaptasi Pendidikan Musik kanggo COVID karo Dante Sajrone NAMM 2021


AlertMe

Latihan ing Dante AV lan Sertifikasi Dante Level 1 lan 2 uga kasedhiya

Audinate nawakake seminar gratis sajrone NAMM 2021 babagan topik "Bali menyang Pendidikan Musik lan Kinerja Langsung Profesional." Seminar kasebut nerangake babagan carane Dante ngaktifake macem-macem jinis pertunjukan langsung kanthi njaga jarak sosial lan perlindungan kamar kanggo kabeh wong.

Uga kasedhiya ringkesan anyar babagan solusi video-over-IP revolusioner Dante saka Audinate, lan Level 1 lan 2 Kursus Sertifikasi Dante sing populer. Iki tegese ora preduli ing endi wae sampeyan ing jagad iki, lan prakara sing ora dingerteni karo Dante, sampeyan bisa entuk latihan lan pemahaman praktis babagan nggunakake Dante ing integrasi AV-over-IP nyata-nyata.

Sesi seminar lan pelatihan kasebut diwiwiti tanggal 18 Januari, nanging video bakal kasedhiya miturut permintaan nganti wulan Februari. Registrasi kanggo acara kasedhiya saiki ing www.audinate.com/NAMM21

 

Bali menyang Pendidikan Musik Saiki

Yen sampeyan wis nyoba nggunakake Rapat Zoom kanggo acara band utawa paduan suara, sampeyan bakal ngerti wektu tundha (latensi) sistem kasebut dhuwur banget kanggo kolaborasi musik. Sampeyan bakal bisa tampil saben liyane, nanging ora bisa main bareng. Nanging, jaringan Dante latensi rendah wis dadi pokok produksi nyata sajrone dasawarsa lan saiki bisa ngatasi masalah kasebut.

Gabung karo diskusi babagan crita inspirasi para pendidik musik ing tingkat sekolah menengah lan universitas nggunakake Dante kanggo ngubungake para pemain saka macem-macem papan. Iki crita sing bisa nurun ing program sampeyan dhewe, dina iki. Saran babagan tata ruang, nyambungake macem-macem papan kanggo nampung ensembel lengkap sing ora bisa digunakake ing sawijining ruangan, lan uga cara kanggo nggunakake jaringan kampus sampeyan bakal dibahas.

Pungkasan, kita bakal nuduhake kepiye jaringan Dante sing sampeyan bangun bakal terus dilayani ing jagad pasca pandemi lan dadi alat sing nggawe kesempatan pendhidhikan anyar.

 

Ngenalake Dante AV - Video kanggo Solusi Dante

Dante minangka solusi jaringan audio sing nyopir jagad audio, lan saiki Dante AV nggawa video menyang platform. Gabung karo sesi latihan babagan mupangat nggabungake audio lan video Dante, lan deleng demonstrasi babagan solusi anyar sing apik tenan iki!

 

Tingkat Latihan Dante

Sertifikasi Dante Level 1: Dante minangka solusi jaringan AV paling misuwur ing donya lan standar de facto kanggo swara profesional saiki. Kelas iki nyedhiyakake dhasar konsep audio, video lan jaringan - lan bisa uga dibutuhake kabeh sistem kanggo nglumpukake lan ngoperasikake sistem Dante cilik kanthi saklar sing khusus. Sawise sesi iki, para rawuh kudu trampil kanggo ngrampungake Tes Sertifikasi Tingkat Dante 1.

Sertifikasi Dante Level 2: Kelas iki terus saka konsep dhasar saka Sertifikasi Dante Level 1, Edisi 2021. Para pamiarsa bakal sinau katrampilan kanggo mbangun lan ngoperasikake jaringan Dante medium-gedhe ing pirang-pirang switch, kanthi jaringan sing keluwih lan nuduhake bandwidth karo layanan liyane. Sawise sesi iki, para rawuh kudu trampil kanggo ngrampungake Tes Sertifikasi Dante Level 2.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Audinate, bukak www.audinate.com

###

Babagan Audinate Group Limited:

Audinate Group Ltd (ASX: AD8) duwe visi kanggo merintis masa depan AV. Audante sing entuk penghargaan Dante AV liwat solusi jaringan IP minangka pimpinan ing saindenging jagad lan digunakake kanthi akeh ing industri swara, instalasi komersial, siaran, alamat publik, lan industri rekam kanthi profesional. Dante ngganti kabel analog tradisional kanthi ngirim sinyal audio lan video sing disinkronake kanthi sampurna ing jarak sing adoh, menyang pirang-pirang lokasi sekaligus, ora nggunakake kabel Ethernet. Audinate kantor pusat ing Australia lan duwe kantor regional ing Amerika Serikat, Inggris lan Hong Kong. Produk teknologi Dante kasedhiya saka atusan produsen AV terkemuka ing saindenging jagad. Saham biasa perusahaan didol ing Exchange Securities Australia (ASX) kanthi kode ticker AD8.

Dante lan Audinate minangka merek dagang saka Audinate Group Ltd.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!