Home » News » Meja Desain Audio Ngumumake Peluncuran Alat Audio Menang Penghargaan kanthi versi Gratis kanggo Pencipta

Meja Desain Audio Ngumumake Peluncuran Alat Audio Menang Penghargaan kanthi versi Gratis kanggo Pencipta


AlertMe

Los Angeles, CA - 20 Mei 2020 - Meja Desain Audio, jenis Digital Audio Workstation anyar sing nggunakake alat penciptaan konten AI kanggo mbiyantu para produser, editor, perancang swara lan pencipta ngasilake swara kanthi kualitas sinema ing sawetara detik, dina iki ngumumake peluncuran perangkat lunak resmi sing menehi penghargaan bebarengan karo versi gratis saka aplikasi desain audio kanggo para petugas visual, Meja Desain Audio nggawe. Iki ngeculake tumit saka Warta Pro Pro jeneng Meja Desain Audio panampa penghargaan NAB Future Best of Show sawijining.

Meja Desain Audio nggawe kalebu luwih saka 500 elemen desain swara sing digawe tim sing padha sing ngasilake swara kanggo "Spider-Man" lan "The Avengers" ditambah karo efek swara 2000 lan komposisi musik kanggo diwiwiti. Nerangake karo pemicu programmable sing bisa diprogram, alat panggantos kuat, mesin kreatif AI, lan teknologi sinkronisasi revolusioner. Saiki, kabeh wong bisa nemu kekuwatan lan kesederhanaan aplikasi sing ngetrapake industri kasebut kanthi badai.

"Nalika saiki akeh wong ing saindenging jagad iki nggawe konten, kita kepengin nguatake kanthi nawakake versi Digital Design Desk kanggo nambah lan menehi inspirasi kreatifitas," ujare Gabe Cowan, co-pendiri lan CEO Meja Audio Desain . "Saben anggota tim add.app bungah ndeleng lan ngrungokake pakaryan sing digawe lan, kaya biasane, kita ing kene mbantu mbantu sapa wae pengin tips pro, tutorial utawa kuping liyane kanggo ngrungokake pakaryan."

Meja Desain Audio Ngenalake Fitur Anyar

Teka saka periode beta umum sing kuat, Meja Audio Desain uga wis ngeculake v1.2 platform, sing saiki kalebu automation volume ditambahake alat lan nganyari anyar ing ngisor iki:

  • Ganti Tanpa kelangan Sync: Menet tombol ganti anyar ing ndhuwur garis wektu, pangguna bisa ngowahi siji komposisi dadi sulih tanpa wates lan bisa ngrampungake asil kanthi nggunakake tembung kunci, intensitas, kerumitan, genre, album, komposer utawa dhaptar lagu.
  • Gawe Trigger Luwih Cepet lan Luwih Gampang: Menu pemicu saiki wis ana ing jendela utama lan wis dirancang maneh lan diatur supaya pangguna luwih akeh opsi nalika nggawe proses. Pangguna bisa nggoleki swara lan seret menyang jendhela iki kanggo nggawe dhaptar lagu pemicu. Dheweke bisa nyaring dhaptar lagu kapan wae lan nyimpen set pemicu supaya bisa digunakake.
  • Gawe Offset Timecode ing Angkutan: Autoset supaya cocog karo video mlebu kanthi standar, pangguna saiki uga bisa nyetel timecode kanthi manual. Iki migunani banget nalika nggarap reels utawa yen ora ana timecode lan pangguna pengin nyetel kanthi manual, utawa yen pangowahan wis diganti nalika sampeyan lagi kerja kanthi apik.
  • Kontrol Looping Tuning Apik: Pangguna saiki bisa milih pilihan kanthi mencet printah pilihan L, lan bisa kanthi bebas mindhah gelang kanthi mencet shift utawa komando lan nyeret poin gelung.
  • Nganyari kanggo Metadata Editing: Saiki, tandha sink bisa diganti lan dianyari ing editor audio, lan printah anyar ana ing jendela metadata sing ngidini pangguna ngganti potongan metadata saka perpustakaan apa wae.
  • Rampungake Sink karo Kacepetan Puteri sing luwih alon: Meja Desain Audio saiki ngaktifake puter maneh ing 1/3 kacepetan, saliyane kacepetan setengah, luwih gampang diselarasake nalika nindakake.
  • Algoritma Ngramal Metadata: Algoritma iki uga algoritma penanda sinkron sing wis dianyari supaya cepet nyepetake alur kerja ngimpor.

Dolan maring www.add.app/download kanggo ngilangi beda bedane tombol ing antarane add.app nggawe (gratis) lan tiar versi mbayar ing Meja Desain Audio.

Meja Desain Audio Dadi Penghargaan NAB Terbaik Paling Apik

Ing 14 Mei, 2020, Warta Pro Pro ngumumake panrima penghargaan NAB Future Best of Show sawijining, menehi jeneng Meja Desain Audio ing antarane telung pemenang. Ing siaran pers, Paul McLane, direktur manajemen konten ing klompok teknologi media B2B Future, ujar, "Thanks kanggo akeh perusahaan sing melu program taun iki ing kahanan sing ora biasa. Cetha saka nominasi yen ana krisis kesehatan saiki, inovasi teknologi tetep kuwat ing industri kita. "

Apa industri sing diomongake babagan Meja Desain Audio

Meja Desain Audio wis entuk pujian sing serius saka industri lan saiki wis digunakake ing prodhuksi profil dhuwur kanggo Netflix, Hulu lan Amazon Studios.

"Iki minangka alat sing dak deleng kanggo karirku kabeh. Meja Desain Audio ngidini aku fokus ing nggawe swara lan nggawe nyeri lan ngilangi swara sing wis diowahi. Tim kasebut wis ngasilake produk groundbreaking sing pas lan kapenuhan ing njaba gapura. Aku seneng integrasi lancar karo Pro Piranti lan nggunakake kabeh proyek. - Jaime Hardt, Editor Efek Swara, "Iku", "Zero Dark Telung puluh"

"Aku dadi penggemar startup sing inovatif ing bisnis musik lan salah sawijine sing narik kawigaten ing NAMM taun iki yaiku Meja Desain Audio. Iki minangka pendekatan pintar anyar kanggo produksi audio sing njanjeni kacepetan alur kerja sing terus-terusan kanggo nambah efek swara, foley, suasana, lan musik kanggo gambar sing lagi obah. Siji bagian sampler, siji part DAW, siji partisipasi perpustakaan - piranti lunak iki duwe fungsi Sato unik sing beda saka solusi piranti lunak liyane. " - Philip Mantione, File Audio Pro

"Meja Desain Audio, uga diarani add.app, minangka alat produksi pasca audio anyar sing ngrampungake maneh kepiye desainer swara lan produser film bisa ngetrapake swara ing video." ... "Sing apik yaiku saben swara dikenal lan dipilih, lan sampeyan bisa pratinjau ing browser. Uga, saben swara nggawa titik sink sing dipasang. Tegese bisa muni ing garis wektu ing posisi sing tepat karo tandha video sing sampeyan pasang. " - Jeff Loch, Cinema5D

Nyuwun Lisensi NFR kanggo Deleng Review Desain Meja Audio

Anggota pers bisa njaluk lisensi Not For Resale (NFR) kanggo nyemak Desk Desk Design. Kanggo informasi luwih lengkap utawa jadwal demo karo pakar saka tim add.app, hubungi Megan Linebarger ing [Email protected].

Babagan Meja Desain Audio

Meja Desain Audio (add.app) kanggo piranti lunak audio apa Pro Tools menyang mesin pita. Iki minangka jenis Digital Audio Workstation anyar sing bisa ditindakake seniman kaya instrumen, kanthi ngowahi revolusi kanggo nambah efek musik lan swara kanggo nggambar lan ngiringan apa biasane biasane dadi proyek dina sedina mung sawetara menit. Nuli dibungkus nganggo 20,000 swara sing dipasang nganggo Sonic Intelligence sing ditundha kanthi paten, nggunakake alat nggawe konten AI sing dibantu supaya para produser film, perancang swara, lan pencipta kanggo ngasilake komposisi kualitas bioskop kanthi kacepetan mikir, menehi tingkat kontrol kreatif sing ora cocog karo piranti lunak liyane. Dolan maring nambah.app/ kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Pencet Kontak

Megan Linebarger

(E) [Email protected]

(c) +1 (617) 480-3674


AlertMe