Home » Jobs » Audio Engineer

Opening proyek: Audio Engineer


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: BMG Miami Rekaman Studio
Lokasi: Miami FL US
Pengalaman kabukten minangka insinyur swara. Kita nggolek Engineer sing kompeten kanggo ngrekam, nyampur lan ngowahi musik lan audio kanggo prodhuksi.

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)