Home » News » AUTOGRAPH MENGALIKAN FREESPEAK II WIRELESS COMMS SOLUSI FOR ED SHEERAN 'DIVIDE' TOUR

AUTOGRAPH MENGALIKAN FREESPEAK II WIRELESS COMMS SOLUSI FOR ED SHEERAN 'DIVIDE' TOUR


AlertMe

Mbusak-Com® saiki announced sing menehi solusi interaktif nirkabel FreeSpeak II digital ndhukung mammoth Ed Sheeran ÷ (Divide) demo global kanggo nggawe jaringan comms dipercaya. Sistem kasebut ditemtokake lan diinstal dening Sales & Installation Autograph sing berbasis London, lan diwenehake dening Tyrell, Mbusak-Com's distributor resmi UK.

Ben Tredwell, sing wis nyedhiyakake peralatan audio liyane kanggo perusahaan produksi Inggris, Major Tom kanggo demo, nampa panjaluk kanggo mbiyantu ngunggahake sistem komputer. Tredwell nyusun demo saka Mbusak-Com Sistem FreeSpeak II ing konser Manchester Sheeran, lan sabanjuré dikirim lan dibantu karo konfigurasi konfigurasi final ing acara Newcastle, mung rong minggu sabanjure.

Paket final - kabeh mlaku ing band frekuensi DECT 1.9GHz - kalebu wolung Freepeak II beltpacks, stasiun base Base II, 4 Antennae Active Transceiver plus sawetara aksesoris kalebu baterai, pangisi daya lan headset.

Dave White, Tech Tech Ed Sheeran, ngandika, "Kang bisa duwe 'demo donya nyata' saka Autograph penting kanggo kita kanggo ndeleng yen Mbusak-Com sistem bakal cocok kanggo awak kru lan metode sing diuji lan diuji kanggo ngkoordinasi produksi Ed. Kita kudu nduweni komunikasi departemen sing jelas lan uga koordinasi global kanggo bisa ngatur owah-owahan menit pungkasan sing bisa kedadeyan karo acara kita.

"Sawise Ben ing situs rong dina penting kanggo penyebaran cepet sistem kasebut. Panjenenganipun mbantu kita nggabungaken pengaturan tata letak kaliyan jaringan kita ingkang wonten lan nyawisaken saran ingkang sae kangge nyetel ing kathah panggenan. Sawise pendahuluane rong dino acara iki, lan sajrone seminggu, peralatan anyar iki dikirim lan dipasang dening Ben. "

Tredwell ngomentari, "Sistem FreeSpeak II nyedhiyakake asil sing luwih apik tinimbang sing diantisipasi wiwit awal - ora mung menehi keluwesan sing kudu dikarepake, nanging fitur kelompok ngidini supaya maneka warna tim bisa ngomong karo liyane, dene para pengguna liyane bisa nduweni akeh obrolan pribadi bebarengan. "

Nicki Fisher, Direktur Penjualan EMEA, Mbusak-Com, ngandika, "Nggoleki peralatan sing cocog kanggo cocog karo tur global bisa nantang, utamané nalika tur wis ana. Berkat expertise Autograph lan keluwesan sistem FreeSpeak II, proses iki minangka cepet lan gampang kanggo tim produksi. "

###


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!