Home » Bintang » axle ai Launches CampaignInvestment SeedInvest

axle ai Launches CampaignInvestment SeedInvest


AlertMe

Gambar asil kanggo logo axle ai

Boston basis axle ai ing warta maneh. Perusahaan perintis, terus ngrampungake kabutuhan sing luwih gedhe kanggo piranti telusur lan manajemen video sing luwih maju kanggo tim cilik nganti ageng, ngumumake seminggu kepungkur, peluncuran poros ai GearTM, sistem terintegrasi sing nggabungake daya komputasi mini Apple Apple anyar kanthi basis browser berbasis browser, manajemen media AI, piranti lunak workflow lan transcode. axle ai Gear nggabungke auto-tagging kanthi otomatis lan nelusuri karo alur kerja grafis lan alat transkoding sing dirancang kanggo kemudahan panggunaan lan aksesibilitas sing amba.

Dina iki, perusahaan ngumumake yen wis ngetokake babak pendanaan SeedInvest, platform crowdfunding equity leading. Situs iki urip ing saiki www.seedinvest.com/axle.ai/seed. SeedInvest nyedhiyakake investor individu kanthi akses menyang kesempatan investasi wiwitan sing wis diwiwiti. SeedInvest wis mbiayai liwat startup 150 lan pamrentah jaringan kanthi cepet saka investor 200,000. SeedInvest wis liwat startup 25,000 kanggo ngunggahake modal wiwit wiwitan lan mung nampi 1% saka perusahaan kasebut kanggo fitur ing platform.

Minangka asil saka Undhang-undhang Kerja (Jumpstart Our Business Startups) ing 2012, investor akreditasi lan non-akreditasi bisa nandur modal ing perusahaan swasta. SeedInvest ndadekake iki bisa dilakoni lan perusahaan, sing wis nyebabake wutah wutah ing sawetara wektu, nyambut damel ing njaba investasi liwat platform.

axle ai wis ngedol solusi piranti lunak lan manajemen video sing cerdas kanggo perusahaan 500 ing saindenging donya, saka konglomerat media kayata Turner, CBS lan Paramount, kanggo perusahaan multinasional kayata REI, Reebok, Coca-Cola lan Price Waterhouse Coopers. Piranti lunak, migunakake kemajuan paling anyar ing intelijen buatan lan pembelajaran mesin, ngidini pelanggan kanggo menehi tag, panelusuran, ngatur lan kolaborasi karo media ing cara sing sadurunge banget rumit utawa biaya-larang. Minangka konten adhedhasar video tetep dadi jangkep global minangka media komunikasi penting, solusi perangkat lunak axle ai nyedhiyakake panyipta konten kanthi piranti panggunaan biaya lan efektif kanggo ngatur proses nggawe video.

Said Sam Bogoch, CEO, "axle ai wis berkembang pesat wiwit pendhudhuk amrih kita bisa ngupayakake solusi piranti lunak sing radikal kanthi gampang kanggo nggoleki lan ngatur isi video." partner pendanaan becik lan kasengsem nrima investor supaya dadi bagian saka perusahaan kita. "


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Senior Editor at Broadcast Beat Magazine
Curtis Chan minangka Présidhèn lan CEO / Pangadeg lan Managing Partner saka rong perusahaan teknologi Brand Marketing and Public Relations, CHAN & ASSOCIATES lan IMPAK COGNITIVE, sing kliené saka Global Fortune 500 dadi startups.

Layanan agensi-agensinya, luwih saka rong dekade, wis mbantu ngembangake entitas awal lan perusahaan-perusahaan pertumbuhan wigati sing signifikan, sing mrodhuksi akuisisi utawa IPO, kanthi total regane luwih saka $ 2.0 Billion.

Pak Chan minangka pengusaha serial, philanthropist, penulis lan angel investor. Dhèwèké main peran eksekutif utama ing mbiyantu mbantu nganggo teknologi digital audio lan digital digital kanggo industri rekaman, siaran, lan produksi. Wacana ekspansife nyakup telung dekade babagan peran eksekutif ing operasi, pangembangan bisnis, teknik lan sales / marketing ing teknologi informasi, media & hiburan, panyimpenan lan jaringan, lan industri teknologi tinggi sing gegandhengan. Dheweke minangka penasehat aktif lan penasihat senior kanggo perusahaan-perusahaan sing diadegaké lan wiwit-wiwitan, analis pasar / teknologi, lan wis luwih saka rong puluh tahun pengalaman ing pengembangan merek, manajemen konsultasi / perusahaan turnarounds, iklan kreatif lan hubungan masyarakat.

Lulusan Universitas Politeknik Negeri California, San Luis Obispo, Chan ngrayakake taun 12th minangka anggota dewan Yayasan Fullerton College, taun 16 minangka Pengusaha lan mentor kanggo Institut Usaha Kecil ing California State University Fullerton lan inkubator. Kajaba iku, dheweke dadi anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi lan Klub Pendidikan Distributif Amerika); penasihat Institut Riset Sampah Global College of Engineering, incubator mentor, Cal Poly, San Luis Obispo lan anggota Green and Gold Society Presiden. Gembleng babagan perawatan hospice, panjenengané minangka Présidhèn Dewan Agama kanggo Asosiasi Penyembuhan Hati; lan minangka pamicara rutin ing akeh kuliah tingkat MBA lan Doktorat ing saindhenging negara. Panjenenganipun sampun nyiaraken lan medalaken karya-karya 30 ing saindenging dunya, inggih punika penulis buku, anggota dewan redaksi kangge Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor untuk Broadcast Beat Magazine, ingkang dipunsadé minangka Senior Editor Teknologi Komputer. milih Editor sing akeh babagan publikasi US lan perdagangan internasional liwat 30 taun.

Ndeleng layanan Impact Kognitif ing www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa dihubungi ing curtis@cognitiveimpact.com; Kantor: (714) 447-4993 utawa curtis@broadcastbeat.com.
Curtis Chan
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!