Home » News » Bannister Lake Ngumumake Kemitraan karo Live Data Graphic Design Firm Motion Path

Bannister Lake Ngumumake Kemitraan karo Live Data Graphic Design Firm Motion Path


AlertMe

CAMBRIDGE, Ontario - Nov. 8, 2018 - Bannister Lake kepengin ngumumake manawa mawarni-warni karo perusahaan desain siaran Montreal kang basis Motion Path kanggo menehi solusi visualisasi data lengkap kanggo industri siaran lan komunikasi visual. Piranti lunak manajemen data Bannister Lake sing kuat, solusi pengembangan khusus, lan keahlian implementasine digabungake karo kemampuan desain grafis Motion Path sing ngasilake efisiensi crita anyar lan kemungkinan produser berita lan olahraga, kelompok stasiun, produser acara, lan jaringan tandha digital.

Bannister Lake nyedhiyakake penyiaran karo mesin manajemen data langsung sing paling kuat otomatis industri, saéngga format data manéka variasi bakal diparalel, diowahi, diprogram, lan disebar kanthi strategis. Data katon ing udara sajroning wangun tickers, bug olahraga, grafis pigura lengkap, lan unsur branding. Motion Path ngukir niche unik ing industri siaran lan digital kanthi menehi layanan desain grafis utamane digawe kanggo lingkungan data urip. Kanthi nggabungake loro kasebut, data sing digeret Bannister Lake bakal nyakup grafis Motion Path, ngirimake amalgamation kuat saka engineering luar biasa, alur kerja produksi inovatif, lan rancangan sing menarik.

"Duwe mitra desain internasional sing kuwat kaya Motion Path mbantu nambah nilai lan efisiensi kanggo klien sing nggoleki cara fleksibel lan kuat kanggo ngisi grafis kanthi data langsung saka sumber apa wae," ujare Georg Hentsch, presiden Bannister Lake. "Kita duwe pengalaman gedhe sing kerja sama anyar ing pemilihan Ontario karo TFO lan kita ngarep-arep bisa nggarap luwih akeh proyèk sugih data bebarengan."

"Solusi data Bannister Lake bakal menehi klien kita cara sing gampang kanggo ngatur set data rumit sing bakal nggabungake apik menyang desain kita," ujare Anton Maximovsky, presiden Motion Path. "Asring banget, manajemen data iku soko klien kita berjuang karo, kudu adat mbangun solusi utawa kedah kompromi ekspektasi. Kanthi ngubungake grafis kita menyang solusi Bannister Lake, kita wis mbukak akeh kemungkinan luwih kreatif kanggo klien kita. "

Loro-lorone Bannister Lake lan Motion Path minangka spesialis pilihanane veteran lan wis nyedhiyakake klien siaran karo sistem perangkat lunak lomba pemilihan lan paket-paket grafik pilihan. Pengumuman kemitraan ing dina iki bakal nguatake kurban pemilihan perusahaan loro lan nyedhiyakake solusi end-to-end lengkap kanggo prodhuksi pemilihan. Kemitraan uga mbantu gaweyan Power Motion Path ing kasunyatan maya lan kasunyatan kanthi nggabungake alat data Bannister Lake kanggo ngusir presentasi ing udara. Saliyane pemilihan, loro perusahaan bisa nerusake nyedhiyakake solusi visualisasi wektu nyata kanggo olahraga, berita keuangan, acara, eSports, lan tandha digital.

Kanggo katrangan luwih lengkap babagan kemitraan Bannister Lake kanthi solusi Motion Path lan Bannister Lake, hubungi Vern Freedlander, kemitraan strategis.

# # #

About Motion Path Inc.
Motion Path minangka panyedhiya layanan kreatif kanthi emphasis ing grafis 3D ing wektu nyata kanggo siaran televisi. Tim iki kalebu para profesional industri berpengalaman saka jagad siaran sing ngirimake sawetara produksi profil paling dhuwur ing televisi kalebu paket kanggo Super Bowl; Seri Dunia; Pemilihan presiden AS; lan newscasts kanggo ABC, NBC, CNN, CNBC, ESPN, FOX News, FOX SPORTS, lan akeh liyane. Tim iki uga menangaké bebungah bergengsi kanggo karya ing desain proyek ing AS, Kanada, lan Eropa. Informasi liyane kasedhiya ing Www.motion-path.com.

About Bannister Lake
Bannister Lake arupa panyedhiya solusi video grafis profesional sing profesional kanggo televisi siaran, kabel, satelit, aplikasi presentasi audio / visual lan informasi, eSports, lan tandha digital ing sedaya donya. Solusi kita nggabungake seamlessly karo prasarana sing wis ana nalika automating integrasi lan tampilan sumber data eksternal, ningkatake produktivitas organisasi apa wae. Ngunjungi kita online ing Www.bannisterlake.com.

Kabeh merek dagang lan merek dagang kadhaptar kasebut ing ngisor iki kagungane pemilik dhewe.

PR Link: www.ingearpr.com/BannisterLake/181108BannisterLake.docx

Cathetan Foto: www.ingearpr.com/BannisterLake/BannisterLake_MotionPath.jpg

Nuduhake ing Twitter:twitter.com/intent/tweet?text=.@BannisterLake%20partners%20with%20live%20data%20graphic%20design%20firm%20%23MotionPath%20to%20provide%20complete%20%23datavisualization%20for%20the%20broadcast%20and%20visual%20communications%20industry.%20-%20http://bit.ly/2QvQFzc

Tindakake Bannister Lake
Facebook: www.facebook.com/BannisterLake/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/bannister-lake-software/
Twitter: twitter.com/bannisterlake
YouTube: www.youtube.com/watch?v=TXTIsyZeK5U


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!