Home » Bintang » Sistem Kamera Bunder Anyar B & H Njupuk imajinasi ekstra

Sistem Kamera Bunder Anyar B & H Njupuk imajinasi ekstra


AlertMe

Gambar sing gampang bisa ujar akeh, lan njupuk gambar kasebut minangka kunci kanggo komunikasi sing dibutuhake kreatif kanggo ngasilake lan tuwuh khalayak. Sembarang profesional sing kerja ing industri siaran ngerti manawa imajiner ing konten video bisa nyritakake isi informasi marang para pamirsa sing ditargetake. Lan B & H iku Sistem Kamera Full-Frame anyar, profesional siaran ora bakal nemoni imajinasi para pamirsa.

Babagan B&H

B & H (Blimie & Herman) minangka pengecer peralatan video lan video Amerika. Perusahaan iki didegaké ing taun 1973, lan nuli ngetrapake bisnis liwat dodolan konsumen e-commerce online, bisnis kanggo dodolan bisnis, lan siji toko eceran ing Manhattan, New York. B & H makaryakke minangka supplier peralatan produksi media sing diadegake kanthi merek lan produk sing ora padha. Kanthi gabung karo divisi Studio lan B2B, para pengecer bisa nyedhiyakake akses menyang teknologi kanthi dhuwur lan keahlian kanggo kabeh pasar nggawe konten. Lan pasar sing berkembang kaya industri siaran bakal entuk manfaat kanthi ngluncurake sistem kamera sing paling lengkap, yaiku Sony PXW-FX9 XDCAM 6K.

B & H iku Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem Kamera Lengkap Panti

Pigura wutuh Sony FX9 nawakake pangguna kemampuan kanggo njupuk ilmu pengetahuan / warna sing luar biasa & kemampuan luwih ngawasi lan ngrekam kanthi versi 2.0 firmware FX9 utawa firmware VENICE. Ora preduli manawa pangguna njupuk dokumen, acara, TV kasunyatan, pendhidhikan, lan prodhuksi perusahaan. Saliyane Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem Kamera Lengkap Lengkap Sistem kamera lensa 4K sing bisa ditrapake lan fleksibel, uga nampilake sensor lengkap, sensor Sensor 6K Exmor R CMK. Sensor iki ngidini pangguna njupuk gambar 4K kanthi kolom sinematik, lan E-mount PXW-FX9 digawe saka stainless steel lan ngidini pelanggan nggunakake lensa E-mount.

The PXW-FX9 fitur input lan output kalebu 12G-SDI lan HDMI output kanggo 4K, output 3G-SDI kanggo HD, lan genlock lan timecode nalika nggunakake persiyapan multicamera. Sistem autofokus AF Hydrid cepet ngidini fokus kanthi akurat lan uga bisa ngidini deteksi rai kanthi otomatis bisa ndeteksi bentuk manungsa kanthi 561 titik deteksi. Ing PXW-FX9 bisa nggayuh stabilisasi gambar maju kanthi nggunakake giroskop internal kanggo nembak kanthi lancar bakal katon kaya gimbal wis digunakake. Rekam audio 4 saluran kamera ngidini pangguna nggunakake mikropon eksternal lan ngrekam swara sekitar kanthi m internal internal bebarengan.

Sony's PXW-FX9 nampilake sawetara dinamis 15-mandeg lan nyathet 10-bit 4: 2: 2 nganti slot kertu media XQD dual sing ndhukung rekaman kanthi serep lan relay, uga macem-macem mode rekaman serep sing nggunakake file proxy. Sistem kamera bisa ngrekam UHD (3840 x 2160) lan HD (1920 x 1080) internal kanthi tingkat pigura sing bisa dipilih saka 1 fps nganti 60 fps ing XAVC-I, XAVC-Long, lan MPEG HD format. Lan kanthi nganyari firmware ing mangsa ngarep, kamera ora bakal ana masalah rekaman HD paling dhuwur ing 180 fps lan output cuplikan 16K / 4K mentah 2-bit nganti 120 fps.

Saliyane ing sudhut kamera sing dinamis, fitur warna lan cahya sing darmabakti kalebu dual basis ISO 800/4000, lan iki biasane mbantu nalika nangani kahanan sing kurang cahya utawa nggunakake lensa sing luwih alon. Filter ND variabel elektronik 7-mandeg bisa nindakake mode otomatis utawa manual, kanthi lancar saka kapadhetan 1/4 nganti 1/128. Ing PXW-FX9 kamera uga duwe tampilan warna S-Cinetone standar, sing nawakake nada sing lembut lan jelas sing padha Sonykamera VENICE.

The PXW-FX9 kalebu sepatu Multi-Interface (MI) terpadu lan dilengkapi baterei BP-U35, pangisi daya baterei BC-U1A, adaptor AC nganggo rong kabel listrik, topi awak, jendhela bidik, eyepi, kontrol remot, lan kabel USB. Kamera iki uga kompatibel karo unit ekstensi XDCA-FX9 sing kapisah, lan nyedhiyakake dhukungan gaya bahu ENG, fitur jaringan, lan slot kanggo panrima audio nirkabel opsional.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Sony Camera Kamera Sony PXW-FX9 XDCAM 6K, ngunjungi www.bhphotovideo.com/c/product/1506002-REG/sony_pxw_fx9v_pxw_fx9_xdcam_6k_full_frame.html/overview.

Apa sing bisa ditindakake dening B&H Kanggo Penyiar

Kanthi Gawan saka PXW-FX9, penyiar akeh entuk bathi saka produk ing B & H iku baris persediaan. Sawetara produk kasebut kalebu Rode mikropon Podcasting dinamis Podcast, yaiku kualitas siaran, mikropon dinamis sing dioptimalake kanggo podcast. Nduwe swara sing apik lan seimbang, kanthi filter pop internal lan kejutan internal kanggo nyuda getaran.

Kesempatan tambahan kanggo penyiar bisa ditemokake kanthi nggunakake perusahaan HP 15.6 ″ ZBook 15 G6 Mobile Workstation, yaiku HP ZBook 15 G6 & HP ZBook 17 G6 generasi sabanjure. Iki minangka laptop sing cocog kanggo desainer, editor video, lan pencipta VR sing butuh kinerja desktop, lan menehi kebebasan kanggo pangguna ing lingkungan apa wae.

B & H wis ngalami warisan dawa sing wis suwene udakara limang puluh taun. Ing wektu kasebut, wis kabukten bisa dadi pangecer peralatan video sing unggul, lan bisa menehi kemampuan kanggo nyedhiyakake musisi, fotografer, lan macem-macem jinis profesional kreatif kanthi sawetara alat video sing paling apik ing industri siaran bisa luwih gedhe saka . Produk kaya ing PXW-FX9 utawa Rode mikropon Podcasting dinamis Podcast mung ujung gunung es.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan B&H, riko www.bhphotovideo.com/.


AlertMe