Home » Nggawe konten » Biara Thai Wat Na Pa Pong Gumantung ing NewTek TriCaster® lan NDI® Kanggo Nyiarake Piwulang Buddha Tanpa wates

Biara Thai Wat Na Pa Pong Gumantung ing NewTek TriCaster® lan NDI® Kanggo Nyiarake Piwulang Buddha Tanpa wates


AlertMe

Biara mung nggunakake medium paling apik kanggo nuduhake piwulang, kapercayan NewTek lan NDI® kanggo video

Wat Na Pa Pong minangka biara Buddha Theravada sing ana ing sisih lor mangetan Bangkok ing Provinsi Pathum Thani Thailand. Ajarn Kukrit Sothipalo sing mulya ndadékaké biara lan percaya sinau, latihan, lan proklamasi sacara eksklusif saka tembung Buddha - praktik sing dikenal minangka Budhawajana. Kanggo mbantu nggayuh, Wat Na Pa Pong nggunakake akeh teknologi modern.

Situs web, aplikasi seluler, lan konten video ngidini para pandhereke - lan sing seneng karo biara lan piwulang - supaya bisa nyambung kanthi online kanthi cepet. Yen jarene, sistem analog kanggo ngrekam lan nyiarake video duwe biara sing berjuang karo kualitas gambar. Kanggo ngatasi kahanan kasebut, Wat Na Pa Pong nuli nemoni NewTek lan NDI®.

Bab sing Paling Apik

Kepala Wat Na Pa Pong ujar yen NewTek sistem kasebut nduweni standar dhuwur kanggo ditemoni nalika biara nolak mandhiri apa wae kajaba media paling apik kanggo nuduhake piwulang kasebut.

"Nalika nindakake babagan Buddha, kita milih sing paling apik," ujare Ajarn Kukrit. "Nalika nyithak buku, kita mung nggunakake kertas sing paling apik. Piwulang kasebut bakal diwarisake marang wong sing nggunakake teknologi canggih. Kita mikir NewTek nduwe piranti paling apik kanthi teknologi paling apik saiki. ”

"Aku dudu ahli ing IT lan gadget, nanging aku bisa nyambung menyang NewTek sistem kanthi gampang, "ujare Ajarn Kukrit. "NewTekDesaine nggawe trep banget kanggo disiarake saka ngendi wae, kapan wae. Aku bisa menehi khutbah saka ngendi wae ing jagad iki. ”

ICamplus Co., Ltd., NewTekMitra ing Thailand, kerja sama karo biara kanggo ngrancang alur kerja adhedhasar NewTek TriCaster® Kamera TC1 lan NDI PTZ. Sistem produksi langsung TriCaster TC1 ngaktifake kreator kanggo ngalih, stream, lan ngrekam HD lan 4K UHD 60p nalika nawakake integrasi Skype asli - sampurna kanggo nggawa panelpon jarak jauh menyang video. Iki uga ngidini streaming langsung dual-saluran menyang Facebook Live, Microsoft® Azure®, Periscope, Twitch, YouTube ™ Live, lan liya-liyane.

Shift menyang IP

Kangge, kamera NDI PTZ mung mbutuhake siji sambungan Ethernet kanggo persiyapan, listrik, operasi, lan aliran sinyal. Kamera dipasang kanthi sampurna karo TriCaster kanggo pengalaman NDI tanpa konfigurasi lan luwih apik tinimbang rasane siaran.

Protokol video-liwat-IP NDI gegandhengan karo sistem, kanthi kabeh sinyal video dikirim ing antarane piranti liwat jaringan. NDI gratis kanggo pangguna ngidini individu lan organisasi ngakses mupangat babagan crito visual adhedhasar IP saka piranti lunak kanggo sekedhik biaya protokol IP liyane utawa metode transportasi video tradisional.

Biara kasebut uga nggunakake akeh Piranti NDI sing bisa digunakake kanthi gratis, sing bisa didownload saka www.NDI.tv. Piranti kayata NDI Scan Converter, NDI Studio Monitor, lan NDI Virtual Input ngidini integrasi antarane TriCaster lan komputer pribadi - saéngga pangripta bisa nambah konten media utawa video eksternal menyang produksi kanthi cepet lan gampang.

Biara nggunakake aplikasi NDI-HX Capture - sing kasedhiya kanggo piranti iOS utawa Android - kanggo ngidini layar motret layar langsung saka piranti seluler lan aplikasi Kamera NDI-HX kanthi cepet nambah sumber video tambahan kanthi kualitas dhuwur kanggo produksi.

Persiyapan NDI lengkap ngidini Wat Na Pa Pong streaming konten menyang telung feed Facebook, telung saluran YouTube, lan siji feed RTMP saben dina.

Waca crita lengkap babagan NewTek, NDI lan Wat Na Pa Pong lan nonton video kasebut kene.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan NewTek lan produk anyar kasebut, bukak www.newtek.com.

About NewTek:

NewTek yaiku pimpinan teknologi video IP sing menehi swara saben tukang crita liwat video. Makarya sacara eksklusif karo Partner Channel sing dipilih ing saindenging jagad kanggo nggawa solusi inovatif kanggo pasar, NewTek nguatake para pelanggan supaya tuwuh pamirsa, merek lan bisnis luwih cepet tinimbang sadurunge. NewTek produk asli IP-sentris liwat NDI®.

Klien kalebu: Pengadilan Tinggi Inggris, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, National Aeronautics and Space Administration (NASA), Pinsent Masons LLP, lan liya-liyane saka 80% saka US Fortune 100.

NewTek minangka bagean saka Vizrt Klompok bareng karo merek adhine, Vizrt lan NDI. NewTek nderek tujuan tunggal Grup iki; crita liyane, luwih apik sing dikandhani. www.newtek.com


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!