Home » News » Red Digital Cinema To Host Conversation With Cinematographer Sandra Valde-Hansen At 2018 Camerimage
Canon Cinematographers, ing Sundance. 2014

Red Digital Cinema To Host Conversation With Cinematographer Sandra Valde-Hansen At 2018 Camerimage


AlertMe

Canon Cinematographers, ing Sundance. 2014

Ing 26th EnergaCAMERIMAGE International Film Festival, RED Digital Cinema bakal nampilake seminar, "Pushing Color ing APOCALYPSE SAIKI karo Sandra Valde-Hansen." Obrolan kasebut bakal nindakaken Nov. 14 ing 13: 30 ing Miejskie Centrum Kultury (MCK). Direktur fotografi bakal njlentrehake pendekatan dheweke kanggo ngrancang donya visual sing diripta karo nitahake-direktur Gregg Araki kanggo seri Starz sing bakal teka SAIKI APOCALYPSE, sing eksekutif diprodhuksi dening Steven Soderbergh.

Setel ing Los Angeles, SAIKI APOCALYPSE minangka seri komedi teka-teki sing ngetokake sekelompok kanca nalika njelajah identitas, seksualitas, lan kesenian. Valde-Hansen bakal nyelametake babagan carane nggawe gambar fotografi warna-warni sing dhuwur-dhuwur bebarengan karo penake Araki kanggo werna pop jenuh. Ditemokake karo Sensor MONSTRO 8K VV, dheweke bakal ngrembug babagan kerjane IPP2 RED lan nggawe LUT karo colorist dheweke mbantu dheweke nyedhiyakake tampilan. Dheweke bakal nuduhake proses pikirane lan nerangake babagan tahap perencanaan dheweke ngliwati nggawe gambar-gambar 'eye-catching' saka serial nganti kabeh werna final.

Festival golek ngunjungi RED ing Opera Nova Main Foyer bakal entuk kesempatan kanggo ndemek kamera DSMC2 MONSTRO 8K VV lan DSMC2 GEMINI 5K S35 paling anyar perusahaan.

Camerine mung festival film taunan sing didedikake kanggo seni sinematografi. Edisi 2018 nganggo Nov. 10-17 ing Bydgoszcz, Polandia. Termasuk ing antarane pirang-pirang film sing diluncurake taun iki sing ditembak ing RED yaiku pertunjukan pembukaan wengi "Gerbang Eternity's" dening Benoit Delhomme, AFC; Paul Greengrass '"22 July" lensa dening Pål Ulvik Rokseth; lan "Terror" ditampilake dening Kolja Brandt, Florian Hoffmeister, BSC, lan Frank van den Eeden.


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!