Home » Bintang » Aliran Media Media Bitcentral Bantuan Panyipta Konten Ngandhari Crita Pajar sing Luwih

Aliran Media Media Bitcentral Bantuan Panyipta Konten Ngandhari Crita Pajar sing Luwih


AlertMe

Ing jagad media digital, kebutuhan konten tansaya akeh, lan manajemen bisa dadi luwih nuntut. Yaiku tikel loro kanggo para pangripta konten sing ora mung nyritakake crita sing paling nyenengake nanging uga bisa nggayuh pamirsa sing cocog karo pesen utama merek dheweke. Bitcentral minangka spesialis ing bidang alur media lan solusi khusus sing mbantu konten video entuk nilai maksimal. Kasunyatane, sawetara produk perusahaan wis kabukten paling efisien nalika mbantu panyipta konten ing industri siaran nggawe luar biasa yen ora isi video enkapsulasi kanthi visual.

About Bitcentral

Kanggo luwih saka rong puluh taun, Bitcentral wis nyedhiyakake alur kerja media sing efisien lan solusi khusus kanggo penyiar sing pengin ningkatake regane konten video. Solusi Teras Perangkat lunak perusahaan iki yaiku platform produksi berita 1 ing AS, nganti jutaan saben dinane. Solusi liyane, Kontrol Pusat menehi toolet fleksibel kanggo kendali kontrol kendali kanthi modul kanggo ngolah kabeh proses sing bisa dadi playout. FUEL, punika Bitcentral Linear babagan Permintaan sing paling inovatif lan industri.

Swara 1,000 operasi siaran global gumantung Bitcentral produksi warta lan piranti lunak otomatisasi kontrol master. Lan kanthi pitulung saka FUEL, saiki dheweke duwe kemampuan kanggo target lan ngirim konten pribadi ing platform digital kayata OTT, web, aplikasi, piranti seluler, uga media sosial lan sindikasi.

Sawetara BitcentralSolusi fitur kalebu:

  • Produksi News
  • Ngontrol Master & Otomatis
  • Digital & OTT

BitcentralBaris Produk

Saka taun 2000 lan nderek, Bitcentral wis kabukten dadi perusahaan piranti lunak sing unggul kanthi kemampuan ngembangake produk sing mbantu para profesional siaran luwih becik ngatur alur kerja ing mburi konten. Sawetara produk kasebut kalebu:

  • prisma
  • Oasis
  • multipath
  • Kontrol Pusat
  • Bahan bakar

prisma

Bitcentral prisma ngoperasikake platform NRCS fleksibel kanthi kemampuan nyambungake wartawan, produser, lan direktur kanggo crita sing kudu dikandhakake. Platform iki ngidini kolaborasi ing ruangan newsletter sajrone proses produksi. Lan kolaborasi iki kalebu penerbitan konten sing ngliwati pamirsa tradisional babagan web lan media sosial. Arsitèktur fleksibel konco prisma mbisakake klien ing ruangan newsletter lan liwat sambungan WAN kanggo kontribusi crita nalika lagi dikembangake. prisma ditampilake ing platform modular, lan fitur bisa gampang ditambahake kanggo ngrampungake uneg-uneg ing ruangan newscast.

Sinau luwih lengkap babagan Prisme kanthi ngunjungi bitcentral.com / produk / prisma /.

Oasis

Bitcentral Sistem manajemen aset Oasis fungsine minangka sistem transfer file sing aman kanthi aman sing ngidini pangguna kanggo menehi kontribusi saka laptop, tablet, lan piranti seluler supaya bisa nyaritakake crita sing paling nyenengake. Keuntungan utama kanggo Oasis asalé saka panjaluk program pamrograman berkualitas unik, sing durung nate nesu, lan ngasilake penciptaan lan distribusi crita sing luwih rumangsa luwih cepet tinimbang sadurunge. Ing Sistem manajemen aset Oasis dituduhake aman kabeh stasiun sing sah lan uga kasedhiya kanggo pangguna lapangan kanggo ngunggah utawa ngunduh konten kanggo mbantu produksi produksi remot.

Sinau luwih lengkap babagan Oasis kanthi ngunjungi bitcentral.com / produk / oasis /? utm_source = nabweb.

multipath

Bitcentral multipath digawe khusus minangka modul upgrade Oasis MAM. MultiPath sistem distribusi digital video nggabungake BitcentralSuite lengkap alat produksi warta, sing ngidini platform siaran tuwuh ngluwihi standar tradisional. Bitcentral multipath ngidini kabeh bisa digabung ing siji modul sing menehi tampilan lengkap babagan proses penerbitan media lengkap. Sawise acara penerbitan wis digawe, antarmuka kanthi terstruktur lan intuisi nuntun pangguna kanggo milih lan ngatur macem-macem acara output penerbitan, target OVP, CMS, lan akun media sosial.

Sinau luwih akeh bab Bitcentral MultiPath kanthi ngunjungi bitcentral.com / produk / multipath /.

Kontrol Pusat

Kontrol Pusat iku piranti lunak kontrol lan piranti lunak otomatis lengkap lan lengkap. Nyedhiyakake toolet desain modular sing ngetrapake kabeh proses sing dadi playout sing nyepetake upaya operator tanpa kompromi. Piranti lunak iki nyedhiyakake pangguna kanthi saluran linier, lan kalebu integrasi lalu lintas, aset media utawa manajemen panyimpenan, jadwal dhaptar lagu offline, katalog program, pengeditan / versi media, pemantauan lan laporan sistem, pangolahan konten sindikasi, lan rekaman feed otomatis. Sejatine aliran kerja sing luwih efisien kanggo nggunakake penyiar.

Sinau luwih lengkap babagan Kontrol Pusat kanthi ngunjungi bitcentral.com / produk / kontrol tengah /? utm_source = nabweb.

FUEL

Bali maneh FUEL, solusi streaming lan monetisasi digital iki dadi durasi sesi paling dawa ing pasar. Iki ngasilake kaping sepuluh kesan iklan kanggo para pamirsa, panyedhiya konten, lan pengiklan. Lan ora ana platform streaming liyane sing menehi mundur, pengalaman sing padha karo pengalaman kasebut FUEL, sing nguwasa saluran dinamis ing platform basis awan kanthi fitur sing kalebu ing proses, kadhemen mbukak, kemampuan kanggo masang konten langsung, lan ora ana pre-roll sing mateni pamirsa. Solusi Ads ora kena pengaruh dening blockers iklan, lan dipasang kanthi lancar menyang aliran konten sing aman kanggo merek sing ditonton para pamirsa ora preduli saka wektu lan papan, lan ing kabeh platform.

Sinau luwih lengkap babagan FUEL kanthi ngunjungi bitcentral.com / produk / bahan bakar /.

Napa Penyiar Kudu Pandang Bitcentral

Sembarang profesional siaran bisa nggawe stream konten video sing apik tenan lan visual. Langkah sabanjure yaiku ngatur aliran kerja kayata panjaluk konten, lan perusahaan perangkat lunak sing unggul kaya Bitcentral bisa mbantu karo sing. Apa produk utawa solusi, konten video sing disiarake dening profesional penyiar kudu entuk akeh kepiye Bitcentral lan kontribusi kanggo industri siaran digital banget lan maju.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Bitcentral, ngunjungi bitcentralsitus /


AlertMe