Home » News » DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks


AlertMe

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Sistem MultiCAM, minangka sistem produksi produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo DeckLink PCIe lan puter maneh nganggo garis MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang kanggo ngrebut video lan audio, nyampur lan muter maneh.

MultiCAM Systems minangka perusahaan Prancis sing gampang nggunakake sistem produksi video sing dikirim ing saindenging jagad. Produk sing dituju ing radio, medis, siaran, pasar, konferensi lan produksi video, nyedhiyakake kamera robotik PTZ lan kontrol audio lan video kanthi otomatis ing kabeh ing siji sistem terintegrasi sing bisa dipasang lan digunakake.

Medialooks minangka perusahaan ing Rusia sing wis dibangun salah sawijining SDK video sing paling populer kanggo penyiar. Medialooks SDK nawakake macem-macem fitur sing perlu kanggo pangembangan produk cepet tanpa melu tim pangembang lan mbantu nggawe aplikasi video lan media kayata solusi automasi siaran lan playout, ingest video, jupuk lan piranti lunak logging, sistem produksi video, video software analisis lan jupuk game & streaming.

"Produk MultiCAM dirancang kanggo wong sing pengin nggawe video nanging ora pengin ngerti babagan proses kasebut. Blackmagic DeckLinks minangka bagean penting kanggo ngidini kita nyedhiyakake pengalaman sing bisa diramalake, gampang digunakake kanggo dijamin, "ujare Stan Walbert, CEO saka MultiCAM Systems. "Strategi Blackmagic nduweni kemampuan lan menehi teknologi sing gampang digunakake. Dheweke ganti industri lan kita nggunakake produk amarga kita nuduhake sesanti padha. "

Produk MultiCAM dirancang kanggo cocog karo pangguna tartamtu, lan ngidini pelanggan bisa mindhah lan ngatur file audio lan video kanthi cepet lan gampang. Saben sistem dilengkapi karo piranti lunak lan piranti lunak sing dibutuhake supaya bisa nggawe level pelanggan nggawe program video. Bagéan saka hardware sing digunakake karo saben sistem yaiku tambahan saka sawetara kertu DeckLink sing beda.

Piranti njupuk lan dolanan DeckLink PCIe minangka kertu jupuk kinerja paling dhuwur ing donya kanggo Mac, Windows lan Linux. Sistem MultiCam paling gedhe kalebu nganti sangang kamera PTZ sing dikelola dening sistem layar demek MultiCAM sing nyedhiyakake kontrol lan playback video kanthi otomatis. Gumantung saka jumlah kamera sing digunakake, pelanggan bakal nggunakake kertu PCI DeckLink Quad 2 kanthi wolung masukan SDI, a DeckLink Studio 4K kanthi input audio lan video sing dipasang kanthi SDI utawa DeckLink Duo 2 kanggo persiyapan cilik, kayata eLearning sing biasane kalebu mung rong kamera.

"Apik banget yen kita duwe pilihan kertu saka Desain Blackmagic kanggo milih gumantung saka jumlah lan output sing dibutuhake. Sampeyan larang regane lan saestu Versatile kanggo nggabungake lan mbangun solusi kanggo saben panggunaan sing diwenehake, "ujare Arnaud Anchelergue, pembiayaan sistem multiCAM. "Blackmagic tansah inovasi, lan amarga kita nggunakake SDK video Medialooks kanggo mbantu kita nggabungake produk DeckLink anyar, kita ora kudu nggunakake wektu tambahan kanggo nggabungake kertu anyar amarga wis kasedhiya."

"Kanthi nggabungake kertu Blackmagic DeckLink anyar kanthi nggunakake SDK video Medialooks, dheweke bisa cepet ngilangi jurang antarane pangguna lan sistem sing larang lan larang mbutuhake latihan lan perawatan intensif," ujare Andrey Okunev, co-founder lan CEO Medialooks .

Pencet Photography

Foto produk saka DeckLink, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

Babagan Sistem multiCAM

Diadeg ing taun 2010, sistem multiCAM ngrancang sistem produksi video sing gampang digunakake, sing nampilake kemampuan ngoper video lan teknologi kamera PTZ kanggo aplikasi kayata rekaman, streaming langsung lan podcasting. Fokus ing pasar siaran lan pendhidhikan, Sistem multiCAM, perusahaan sing dinamis lan inovatif, nawakake macem-macem produk. Iki kalebu MULTICAM TRACKING, alat rekaman video otomatis otomatis sing cocog kanggo tujuan e-learning lan konferensi; MULTICAM STUDIO, sistem kabeh kanggo kabeh produksi video; lan MULTICAM RADIO, studio radio visual otomatis sing ngidini si penyiar bisa program udhara langsung 24/7. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.multicam-systems.com

Babagan Medialooks

Medialooks, sing diadegake ing taun 2005, dadi mitra kanggo perusahaan global sing ngupayakake piranti lunak pangembangan piranti lunak kanthi cepet kanggo ngowahi ide dadi kasunyatan, lan organisasi sing mbutuhake transportasi video sedheng laten liwat Internet umum kanggo produksi remot. Medialooks wis nyedhiyakake layanan ing macem-macem pasar, kalebu siaran, hiburan, olahraga, porsi media, medis, pengawasan, pendidikan, ibadah, dolanan, lan liya-liyane. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.medialooks.com.

Prakawis Blackmagic Design

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe