Home » Bintang » DaVinci Desain Blackmagic New Keyboard Editor Ngatur Kacepetan Editing Kanggo Pencipta Konten

DaVinci Desain Blackmagic New Keyboard Editor Ngatur Kacepetan Editing Kanggo Pencipta Konten


AlertMe

Isi sing digawe dening para pangripta mesthine bakal unik yen wis ngadeg, utamane nalika lagi tekan pamirsa. Konten lan merek sing didhukung nitahake kudu ana masalah. Ing wektu sing padha, sing nitahake kudu nggatekake jumlah piranti kaya perusahaan Desain Blackmagic bisa mbantu nyedhiyakake dheweke ing misi supaya ora mung nggawe konten sing paling apik ing kana. Nanging uga pamirsa paling apik sing bisa dituduhake karo merek. Ing kana Desain Blackmagic teka menyang gambar, lan sing anyar DaVinci Ngatasi Keyboard Editor, nggawe konten bakal dadi proses sing luwih gampang kanggo ngatur kanggo akeh panyipta konten sing berbakat ing industri siaran.

About Desain Blackmagic

Yen ana apa-apa Desain Blackmagic nggawe, ing njaba sihir, minangka sawetara produk panyuntingan video kualitas paling dhuwur ing donya. Sing bener, wiwit 2001, perusahaan bioskop digital wis ngasilake produk wiwit saka

  • Kamera film digital
  • Werna warna
  • Ngonversi video
  • Ngawasi video
  • Router
  • Penyelenggara produksi langsung
  • Perekam Disk
  • Monitor Waveform
  • Scanner film nyata-wektu

Kabeh produk kasebut wis digawe kanggo industri siaran film, pasca produksi, lan siaran televisi. Siji conto Produk Blackmagic Design kalebu kertu jupuk DeckLink, sing miwiti revolusi kanthi kualitas lan kemampuan ing jagad pasca produksi. Owah-owahan jinis iki uga dituduhake liwat penghargaan perusahaan Emmy ™ sing menang produk koreksi warna DaVinci, sing wis ngalahake industri televisi lan film.

Desain Blackmagic arus inovasi tanpa pungkasan kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI, uga 3D stereoskopik lan Ultra HD alur kerja. Lan karo sing anyar DaVinci Ngatasi Keyboard Editor, jalur kanggo sukses inovatif mung bakal terus.

Desain BlackmagicDaVinci Rampungake Keyboard Editor

DaVinci Desain Keyboard Pangatur Blackmagic Design ngluwihi mung keyboard prasaja. Keyboard tartamtu iki wis digawe minangka piranti panyuntingan alternatif, sing mung nambah kacepetan panyuntingan luwih cepet tinimbang tikus. Intine, ing DaVinci Ngatasi Keyboard Editor bisa mbantu para pelanggan supaya nggunakake tangan loro bebarengan, lan bisa menehi dial telusuran terintegrasi sing dibangun langsung menyang keyboard.

DaVinci Resolusi Keyboard Pengarang Blackmagic nduwe desain all-metal, sing nyata luwih kuat lan iki minangka asil yen digawe kanggo editor profesional sing dina-dina wis dienggo nyunting jam lan jam, mula bakal nyebabake panjaluk solusi keyboard premium. Boten kados keyboard modern kanthi tombol datar, tombol Keyboard nduwe profil beringkat, saengga gampang pangguna kanggo ngrasa. Kunci kunci minangka jinis sing padha sing digunakake dening keyboard keyboard lan saben tombol dikonfirmasi luwih saka mayuta-yuta operasi. Telpon telusuran terintegrasi saka logam padat lan ngidini transportasi lan kontrol trimming sing tepat. Kajaba iku, kunci tombol, regane tangan, lan kunci tombol kasedhiya minangka bagean cadhangan, lan kanthi mangkono keyboard bisa digawe maneh lan dibenerake wektu.

The DaVinci Rampungake Editor Keyboard kacepetan penting pelanggan supaya bisa nggunakake tangan loro nalika nyunting. Yen pelanggan pengin nggunakake tangan tengen kanggo ngontrol posisi ing klip, nalika tangan kiwa nyetel lan metu titik uga nglamar suntingan utawa kosok balene, mula ora ana watesan keyboard modern sing nyegah. Kanthi DaVinci Ngatasi Keyboard Editor pelanggan duwe kemampuan kanggo mindhah, menehi tandha mlebu lan metu, aplikasi suntingan, banjur pindhah maneh, bola-bali, kaping pindho, lan maneh.

Telpon panelusur terintegrasi ing keyboard yaiku logam mesin kanthi lapisan karet, sing ndadekake rasa nyenengake kanggo pangguna, lan mesthi bakal rumangsa duwe kendhali solid babagan klip utawa garis wektu DaVinci Resolve. Ana uga klac elektronik terpadu sing mandeg mandeg yen digunakake kanggo anter jemput lan posisi, kabeh dikontrol piranti lunak. Kanthi bantalan rol kaping pirang-pirang, dial telusuran kanthi lancar lan bisa dipencet ing mode jog supaya bisa nggulung gulung garis timah.

Keyboard Editor uga kalebu tata letak kunci qwerty sing wis diowahi, sing wis dianyari nggunakake saran saka editor profesional. Sanajan ngono, pangguna isih bakal duwe akses menyang kabeh fitur panyuntingan tradisional kanggo potongan lan ngedit kaca ing DaVinci Resolve, saengga bagean inti keyboard keyboard isih digunakake kanthi cara sing akrab. Kabeh mode suntingan standar kalebu ing keyboard utama. Nanging pelanggan isih entuk fitur-fitur anyar ing tata letak sing wis diowahi, lan iki kalebu tombol pamirsa sing bakal ngidini pangowahan cepet menyang layar wutuh. Ing DaVinci Ngatasi Keyboard Editor malah ndadekake bisa diowahi saka keyboard kanthi tampilan layar wutuh

Nambah komentar tambahan kanggo fitur Keyboard Editor DaVinci, Desain Blackmagic CEO Grant Petty ujar: "Kita mikir iki minangka produk apik banget amarga duwe ramalan alur kerja sing dramatis. " Petty banjur ujar "Nganti pirang-pirang taun, panyuntingan linear dianggep gaya lawas, lan saiki wis entuk manfaat iki kanggo suntingan linear modern sapisanan. Aku ora ngandel yen ora ana wong liya sing mikir babagan iki lan kita wis kaget amarga kecepatan sing bisa ditindakake nalika nggunakake 2 tangan ing Keyboard Editor DaVinci anyar! "

Sawetara Fitur Keyboard Editor DaVinci kalebu:

  • Desain kabeh-logam kanggo tambah kekuatan
  • Ngaktifake nyunting luwih cepet saka bisa ing piranti lunak NLE
  • Kontrol dial telusuran terintegrasi
  • Pita sumber ngidini nggoleki klip sing luwih cepet
  • Tombol kanggo langsung ngurutake tong sampah
  • Tombol mlebu gedhe lan gedhe
  • Modhe keyboard anyar kanggo nyunting pintar
  • Tombol kanggo ngidini panel telusuran kanthi trampil
  • Tombol kanggo ngganti jinis transisi
  • Trabasan keyboard sing Apik DaVinci:
  • Keypad kanggo entri timecode langsung
  • Bisa diinstal menyang bolongan sing diowahi ing nyenengake konsol

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Keyboard Editor DaVinci, riko www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/edit.

Napa Mlaku Desain Blackmagic

Saliyane duwe sawetara produk edit video kualitas bermutu, Desain Blackmagic mung nggawe bioskop luwih nyenengake kanggo loro pangripta konten sing kerja ing industri siaran lan pamirsa. Apa ora penyiar golek kamera film digital, produsen produksi langsung, utawa mung router bermutu tinggi, dheweke ora bakal kuciwa karo kualitas lintang karya Desain Blackmagic ngasilake minangka bagean saka misi kanggo mbantu mekar kreatifitas sejati.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Desain Blackmagic, ngunjungi www.blackmagicdesign.com/.


AlertMe