Home » News » Bluefish444 nambah dhukungan KRONOS K8 kanggo Foundry Nuke lan Nuke Studio 12 kanthi Windows 2020.14.0 Instal Paket

Bluefish444 nambah dhukungan KRONOS K8 kanggo Foundry Nuke lan Nuke Studio 12 kanthi Windows 2020.14.0 Instal Paket


AlertMe

Kualitas 2K /HD/ Output SD-SDI saka produk Foundry Nuke kanthi piranti lunak Bluefish KRONOS lan hardware Epoch

Melbourne Utara, Australia, 30 Juli 2020 - Bluefish444, produsen industri video berkualitas paling profesional sing ora dikompres 4K SDI, ASI, Video Over IP & HDMI Aku / O kertu lan konversi mini, ngumumake dhukungan Foundry Nuke lan Nuke Studio 12 ing installer Windows 2020.14 paling anyar kanggo hardware KRONOS K8 lan Epoch.

Biru K8 video I / kertu O lan kabeh Kisaran epoch saiki ndhukung 2K /HD/ Puter maneh SD-SDI ing Nuke lan Nuke Studio 12, menehi post-produksi 2D / 3D komposit lan profesional efek visual menyang kualitas dhuwur sing digandhengake karo kertu video Bluefish.

Nuke lan Nuke Studio 12 nawakake kekuwatan lan kinerja sing ora cocog kanggo nyukupi kabutuhan karya produksi modern. Grafik simpul Nuke lan pangolahan bebas resolusi tegese orane katrangan sing bisa ditangani ora cocog. Nuke kalebu komposisi basis simpul majeng, Pelacak 3D lan model model, salaras lan nyemak, lan nggawe kolaborasi gampang ing lingkungan tim.

Kanthi kertu video K8 lan Epoch, Nuke lan Nuke Studio 12 saiki duwe akses menyang puter maneh SDI kualitas paling dhuwur kanthi proses 12-prop properti, ndhukung loro papan warna RGB lan YUV. Saiki ndhukung 2K /HD/ Mode video SD. Bluefish bakal terus nggarap Foundry kanggo nganyari dhukungan kanggo produk Nuke lan Nuke Studio lan bakal nggabungake dhukungan 4K / UHD ing nganyari installer sing bakal teka.

"Bluefish wis kerja sama karo Foundry kanggo nganyari dhukungan hardware Bluefish kanggo produk Studio Nuke lan Nuke, kanthi 2K lan HD résolusi saiki didhukung lan kanthi nganyari anyar, nggawa UHD lan liya-liyane, ”komentar Tom Lithgow, Manajer Produk ing Bluefish.

"Kita seneng ngrungokake manawa para pelanggan Bluefish bisa nggunakake versi paling anyar saka Nuke lan Nuke Studio kanthi piranti keras kelas profesional Bluefish," ujare Christy Anzelmo, Direktur Produk ing Foundry. "Apik banget yen Bluefish minangka mitra anyar lan kita ngarepake nggarap wong-wong mau ing update anyar!"

Biru KRONOS K8 lan Epoch video I / O sawetara kertu, kompatibel karo Foundry Nuke lan Nuke Studio 12, kasedhiya saka Distributor sah lan pengedar sah Bluefish. Ngundhuh installer Windows 2020.14 paling anyar kanggo dhukungan puter maneh kanggo Nuke lan Nuke Studio, riko birufish444.com/support/downloads

Babagan Foundry

Foundry ngembangake piranti lunak kreatif kanggo industri desain digital, media lan hiburan. Kanthi warisan taun 20 lan portofolio produk sing menang penghargaan, Foundry maju seni lan teknologi pengalaman visual kanthi kerjasama karo pimpinan kreatif ing ndonya.

Klien lan mitra kalebu studio film fitur utama lan omah produksi produksi kayata Pixar, ILM, MPC, Walt Disney Animation, Weta Digital, DNEG, lan Framestore uga perusahaan otomotif, alas kaki, rasukan lan teknologi kayata Mercedes, New Balance. Adidas lan Google. Mitra partner karo perusahaan kasebut kanggo ngrampungake tantangan visualisasi kompleks supaya bisa dadi ide nyata.

Produk perusahaan digunakake kanggo nggawe urutan efek visual sing apik banget ing macem-macem film fitur, video-on-demand, televisi lan komersial. Piranti lunak Foundry dadi integral ing nggawe film VFX Oscar sing menang, acara TV sing menang lan komérsial luwih saka sepuluh taun.

Diadeg ing taun 1996, Foundry minangka kantor pusat ing London, kanthi luwih saka 300 karyawan lan ana ing AS, China, Jepang, Australia lan Eropa. Ing taun 2019, Bursa Saham London jenenge Foundry minangka salah sawijining "1000 Perusahaan kanggo inspirasi Inggris." Kerjane kanthi rutin ing The Sunday Times 'Tech Track minangka salah sawijining perusahaan teknologi swasta sing paling cepet ing Inggris.

Kanggo ngunjungi informasi luwih lengkap www.foundry.com

Prakawis Bluefish444:

Bluefish444, sing ditepungi minangka Profesional 'Choice luwih saka 20 taun, yaiku produsen kertu video I / O paling bermutu profesional industri video profesional, alat ingest terpusat, produksi langsung, piranti lunak & arsip lan streaming lan konversi sinyal. Produk biru bisa diselehake ing saindenging jagad ing siaran, pasca produksi, acara live lan hiburan, proAV, perusahaan, militer, pamrentah, pasar medis lan pendidikan.

Kronos lan kertu video Epoch ndhukung antarmuka kanggo 4K / UHD SDI, ASI, HDMI lan Video Over IP I / O lan akeh dikembangake dening pangembang pihak katelu lan OEM liwat Windows platform, Windows lan macOS SDK. Biru nyedhiyakake piranti IngestSTore Server ingeSTore lan piranti lunak IngeSTore lan IngeSTream kanggo produksi live, arsip lan alur kerja streaming.

Bluefish duwe integrasi karo merek paling gedhe ing video profesional kalebu Adobe, Bisa uga, Nuke, Unity, Unreal Engine, CasparCG, Vizrt, Brainstorm, ClassX, NewTek, Nyamar, 7thSense Desain lan liya-liyane, nganggo kertu video Bluefish sing nyedhiyakake komponen utama solusi turnkey kanggo produksi, grafis 2D / 3D, tampilan & presentasi, multimedia, QC & selaras lan alur kerja acara langsung.

Madeg ing 1998, Bluefish444 minangka bagean divisi lan merek saka Bluefish Technologies Pty Ltd, lan adhedhasar ing North Melbourne, Australia, lan produk kasebut disebar liwat jaringan global OEM, bakul lan jaringan integrator. Dolan maring bluefish444.com kanggo informasi luwih lengkap.

Kabeh merek dagang sing digunakake ing kene, manawa diakoni utawa ora, minangka properti saka perusahaan masing-masing.


AlertMe