Home » Bintang » Penyiar Bisa Nggawe Crita Nglacak Visual Kanthi Studio Vizual Vizual

Penyiar Bisa Nggawe Crita Nglacak Visual Kanthi Studio Vizual Vizual


AlertMe

Yen sampeyan minangka pangripta konten sing kerja ing industri siaran, mula ora kaget kanggo ngomong babagan crita kunci kanggo merek lan pamirsa sing dituduhake. Saben pencipta konten ing industri siaran duwe crita sing dikandhakake, lan konten visual sing digawe minangka kendharaan sing sampurna kanggo nuduhake pengalaman kasebut karo target target. Nanging apa yen penyiar bisa nggawe critane luwih narik kawigatene pamirsa? Apa maneh yen bisa urip luwih akeh. Ana, sing ngendi Vizrt rawuh ing gambar lan sing Virtual Studio minangka alat sing sampurna kanggo nggawe pengalaman visual saka crita sing luwih nyata kanggo para pamirsa.

About Vizrt

wiwit 1997 Vizrt (Visualisasi ing Real-Time) wis dadi panyedhiya alat pencerita visual ing dunya kanggo pangripta konten media ing industri siaran, olahraga, digital, lan esports. Perusahaan nawakake solusi basis piranti lunak kanggo netepake grafis 3D wektu nyata, playout video, otomatisasi studio, analisis olahraga, manajemen aset media, lan alat cariyos wartawan. Crita sing dicritakake Vizrt pelanggan saben dina tekan telung yuta wong, lan kalebu perusahaan media kayata CNN, CBS, NBC, Fox, BBC, BSkyB, Sky Sports, Al Jazeera, NDR, ZDF, Star TV, Network 18, Tencent, lan liya-liyane.

Vizrt Virtual Studio

Viz Engine, Studio Vizual Vizual minangka standar global lan inovator kanggo set virtual live lan prodhuksi kasunyatan sing saya tambah. Virtual pesawat (VS) lan kasunyatan tambah (AR) ana ing ngarep Virtz inovasi, sing terus ditindakake nalika nerangake wates potensial apa sing bisa. Virtz ngrampungake iki liwat gabungan alur kerja ruangan newsletter sing apik kanggo para wartawan, integrasi karo sistem pelacakan lanjutan, lan nyayogake karo mesin grafik lan video playout paling kuat ing donya.

The Studio Vizual Vizual menehi produsen kemungkinan tanpa crito sajrone crita, tanpa ukuran studio. Studio Virtual ngidini para produser nggawe kompleks, interaktif, set virtual 3D, grafis kasunyatan sing ditambah, lan presentasi kasunyatan campuran kanggo produksi apa wae. Lan nalika nyritakake crita kompleks, set virtual lan grafis kasunyatan sing saya tambah akeh minangka alat sing migunani kanggo presenter lan kemampuane supaya crita kasebut bisa diakses kanthi rata-rata pamirsa. Iki ngidini nambah kasetyan lan rating program kanthi nggunakake unsur-unsur grafis, ing ngarep lan mburi presenter. Presenter iki uga diwenehi kesempatan kanggo mlaku-mlaku ing ruang 3D amarga kamera mlaku bareng lan intuisi sesambungan karo grafik virtual utawa jinis infografi liyane.

Studio Vizual Vizual integral karo panyedhiya pelacak, sing ngidini fleksibilitas lengkap kanggo nggunakake grafis kasunyatan sing saya tambah ing lingkungan apa wae. Iki tegese grafis kasunyatan Viz Virtual Studio bisa digunakake ing lingkungan njaba, lan kanthi nambah prodhuksi ruangan ruangan (liputan pemilihan lan prodhuksi olahraga langsung), bisa ditindakake kanthi gampang kaya karo studio.

Studio Vizual Vizual ngowahi data pelacak sing ana saka sistem pelacak adhedhasar mekanik utawa gambar utawa kombinasi saka loro. Banjur ngowahi menyang data kamera sing bisa digunakake Viz Engine. Studio Vizual Vizual nyebarake informasi pelacak kanggo sawetara Mesin Viz lan kalebu fungsi failover kanggo keluwih-luwih Studio Vizual Vizual persiyapan uga basis wektu dhewe kanggo sistem sing bisa uga ora diselarasake.

Fitur utama saka Virtual Virtual Studio kalebu:

  • 3D virtual set
  • Cithakan khusus
  • Antarmuka intuisi
  • ndhukung HD & UHD
  • Kunci krroma sing dibangun ing
  • Refleksi bakat
  • Efek plug-in ekstensif
  • Integrasi kamar ruangan
  • Efek fokus
  • Rekaman data pelacakan
  • Werna warna ing input
  • Gampang dilebokake
  • Piranti kalibrasi lensa
  • Grafik kontrol pihak katelu
  • Co-cyc lan matte holdout

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Viz Virtual Studio, bukak www.vizrt.com / produk / studio-viz-virtual.

Napa Pilih VizrtSolusi Crita Virtual

Crita minangka jaman biyen lan saben pangripta konten duwe crita. Kanggo penyiar, Vizrt bisa luwih ngrewangi menehi crita luwih urip. Thanks kanggo kemajuan inovasi realitas lan set Virtual, Virtual Studio Virtz dadi alat sing sampurna kanggo para penyiar supaya bisa nggawe critane nyata kanthi nyata kanggo para pamirsa.

Virtz minangka perusahaan pribadi sing nduwe sekitar 700 karyawan, sing operasi ing 30 kantor ing ndonya. Perusahaan saiki wis entuk perusahaan solusi video live-based basis IP, NewTek. Vizrt diduweni dening Dana Modal Nordic VIII.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Virtz lan crita sing dicritakake, ngunjungi www.vizrt.com /.


AlertMe